Madem bu isin sonu yok bence daha fazla konuşup kendinizi üzmeyin. .merhaba arkadaşlar kafamı karıstıran bir sorum olucak birisinden fikir almaya ihtiyacım var bir erkek arkadaşım var daha dogrusu vardı kendisi benden çok uzakta başka bir şehir de yaşıyor yaz tatilinde tanıştık onun ısrarı üzerine bende istemeyerekte olsa bir görüşmeden sonra kanım kaynadı iyi bir insan sonra ikimizde farklı şehirlerde oldugumuz ve çalşıştıgımız için yaşadıgımız yerlere döndük ben tatile oglum ve annem ile gittim oğlumu çok sevdi onunla oyunlar oynadı konuştular telefonlar verildi derken sık sık aramaya başladı beni birden biz sevgili olduk ne yaptı etti oldu yani ama ben başından boşanmış oldugumu oğlum oldugunu henüz kendimi bir ilişkiye hazır hissetmedigimi aramızda mesafe oldugumu söylesemde ısrar üzerine dedim tamam deniyelim ilk başta güzel gidiyordu sonra ben böyle olmuycak baglanmayalım dedim çünkü o hiç evlenmemiş yakıştıramadım kendime neyse ayrıldık arkadaş kalalım o zamn dedi seninle konuşmak iyi geliyor dedi o şekilde sürdü sonra ben gezmek amacı ile onun yaşadıgı şehire gittim akraba ziyaretine tabi orda görüştük gezdik çok güzel 3 gün yaşattı gündüz gezdik akşam ben akrabalarıma döndüm ama sevgili gibi gezdik tozduk ben döndüm tekrar aramalar başladı seni özledim diye bir sürü fotograflarımız anı olarak kaldı 1 ay sonra oda benim yaşadıgım şehire geldi yine aynı şeyler sonra ki konuşmamızda nasıl olucak böyle baglanıyoruz gittikçe dedeim oda açıldı beni sevdgini ama aile tarafı alevi kendilerinden bir kız istedigini benimle olursa çocugum oldugu için evlatlıtan bile reddebiliceklerini ama yinede senden vazgeçemiyorum senin yerin bende ayrı dedi böyle konuşuldu o yaşadıgı yere döndü ben işime gidip geliyorum sosyal medyadan takip ediyoruz birbirimizi arada arar sesimi duyar ama benim kafam çok karışık sizce konuşmalımıyım arkadaş olarak yoksa tamamen mi konuşmayı kesmeliyim kıramıyorum da çok iyi bir insan galiba birazda bagladım kendimi istemeyerek te olsa bana akıl verin kızlar ne yapmalıyım? ben güvenemiyorum kimseye ilk evliligimden aldatılma ile boşandım o yüzden kimseye güvenim yok çok büyük konuştum galiba hayatıma kimseyi almıycam diyerek((
Kendiniz söylemişsiniz ilk evliligin etkisinden daha kurtulamadıginizi. Böyleyken yeni bir ilişkiye başlamak bence hata olur.ben kendimi yeni bir şeyin içine atmak istemiyorum çünkü boşandım onun sarsıntısı var zaten oğlum ıle ılgılenmem gerekıyo ama kafamı karıstıryor arayarak nereye kadar böyle olucak kı tamam herkez bır degıl cok ıyı durust bır ınsan ama boyle yaparak benım daha cok kafamı karıstırıyor
yani seven insan herşeyi göze alır cnm mutlulugunuz daım olsun ınsallahsana da yazık. bak benim eşimin ailesi de ilk öğrendiklerin de tepki verdiler bizim evliliğimize. Çünkü ben evlenip ayruılmıştım. eşim hiç evlenmemişti. Ama eşim rest çekti ki ne dediğini hala bilmem ailesi o hafta sonu beni istemeye gelmeye kalktılar. yani bana göre gerçekten seven rest çekiyor diye düşünüyorum
bence de haklısınız en guzelı hıc bır seye baslamamak herseyın bır zamanı vardır elbetKendiniz söylemişsiniz ilk evliligin etkisinden daha kurtulamadıginizi. Böyleyken yeni bir ilişkiye başlamak bence hata olur.
bende bastan tepkımı koydum ama ıs ısten gectı ıste o kadar soyledım cok farklıyız dıye ama buyuk konusmamak gerekıyormus demekkısıkıntılı bir evlilikten sonra sıkıntılı bir ilişki size hiç iyi gelmez.
ailenin tavrı baştan belliymiş, uzak tutun kendinizden sizi üzerler. arkadaş olarak bile gereksiz. böyle arkadaşa ihtiyacınız var mı. duygusala dönünce hırpalanırsınız. karşınızdaki de ailemin istemediğini sana baştan söylemiştim diye tıpış tıpış gider.
hiç irtibata geçmeyin.
bence.
ılk bastan problem degıl dıyen ınsan sonra bunu yapıyo ıste benım kafa karısıklık sebebım o zatenKendi kararlarını veremeyen,aile onayıyla eş seçen birinin ne sana ne çocuğuna faydası olmaz.Arkadaş diye de kendini avutma.
bakalım cnm herseyın hayırlısı ınsan nelere alısıyo buda gecıek ınsaallahGerçek olabilir ama açıkçası bana bahane gibi geldi.
Ayrıca o başkasıyla evlense sizinle görüşmesi hoş olmaz sizin için de katlanılmaz olur. Zaten ayrılmışsınız böyle olmaktansa ayrılın derim. Hayatınıza çok çok daha iyi birisi girer umarım
aslında vazgecılmez degıl de mecburıyet dıyelım ama ınsan ısterse yapamıycagı sey yoktur tek kızdıgım nıye benım kafamı karıstırıyosunailesi onun için bu kadar vazgeçilmezse bence uzak durun
yanı artık ınsanların dogru mu yalan mı soyledıgını anlayamıyosun kı hayat cok tuhaf bır hal aldıeminim zor gunlerin olmustur bosanma esnasinda oncesinde sonrasinda
oglunla tam huzura ermisken macera ya atilmaya gerek yok bence
boyle surundurumeninde sana bi faydasi yok
sana uzak su an belki nisanli nereden bileceksin ki, sana dedigi her seye inanmak zorundasin
ciddi durrursa gorus bence yoksa bi gel bi gitler istemiyorum de isteme de
benım tek dusundugum oglum o uzulmesın vazgecerım zor olsada unuturum ama bır umıt verıp bır gerı cekılmesı ıyıce sınırlerımı gerıyoİkiniz de korkuyor gibisiniz.
Siz geçmişiniz yüzünden o ailesi yüzünden.
Sağlam adımlar atmadığınız sürece olmaz bu iş,ikiniz için de söylüyorum sadece sizin için değil.Üstelik bağlanmışsınız daha da bağlanabilirsiniz ya devam etmeye karar verin ya da kendinizi daha fazla üzmeyin.
haklısınız bızım toplulumz da vardır ya hep bosanmıs kadınla bekar erkek nasıl evlenır dıye cevremde cok ornek var gayette mutlular ama aılesı anlamadım cok baskıcı sonucta kımse ıstemez yuvasını yıkmak ama allahtan gelen bısey yapıcak bısey yok ve ben bunları duyunca daha da kotu oldum zaten ama neysekı cok sukur saglıklıyım oglum varBenim Kv oğluma asla boşanmış kız almazdım hakkımı helal etmem diyor. Böyle böyle millet söylüyor, baskı yapıyor, oluveriyor mahalle baskısı.
Ne olmuş zamanında başınızdan evlilik geçmişse?
Siz adamın karşısında böyle eksikmiş gibi tavır takınırsanız karşınızdaki de sizi, size düşündüğünüz çerçevede yaklaşır.
Bu yüzden sağlıklı bir ilişki için öncelikle bu ruh halinden kurtulun.
Aldatılmanıza gelince; herkes bir değildir.
Belki doğrusu 10 taneden 1'dir. Karşınızdaki o güveni hak edecek olgunlukta 1 mi? En iyisini siz değerlendirirsiniz.
Umarım mutlu olursunuz.
haklısınız en dogrsu da bu olucak zaten arada 8 saatlık mesafe var ıkımızde buyuksehırlerde yasıyoruzBöyle arada sırada buluştuğunuz için böylesine tatlı geliyordur.
Kararlı olun artık istemiyorum konuşmak kendi hayatıma bakıcam deyin ve sosyal hesaplardan silin nonuzu değiştirin bu ilişki sizi üzer.
zaten evlense gorusulmez uygun bı durum degıl ama armutun sapı uzumun copu dıye dıye kımseyı begenmeyen bır tıp zor evlenır o aıleyle deGerçek olabilir ama açıkçası bana bahane gibi geldi.
Ayrıca o başkasıyla evlense sizinle görüşmesi hoş olmaz sizin için de katlanılmaz olur. Zaten ayrılmışsınız böyle olmaktansa ayrılın derim. Hayatınıza çok çok daha iyi birisi girer umarım
çok sıkıntı cetım zaten ılk evlılıgımde bır daha evlenmeyı dusunmuyorum derdım hep oglum var cok sukur ıyı bır ısım karıyerım de var baskasının cılesını cekemem dogru soyluyosun hıc gerek yokBence Ailesini soyluyorki ümitlenmeyin diye. Siz bunu bilerek devam edecekseniz yine arada sirada cani isteyince bulusacak. Karsisinada biri cikinca evlenecek. Olan size olacak. Sizinde kismetinizi kapatiyor. Belki biriyle tanisip mutlu olacaksinuz. Sizin once cocugunuzu dusunmeniz lazim. Hersey nasip kismet belki ilerde daha iyi bur yuva kuracaksiniz. Cocugunuz var kuracaginiz yuva huzurlu olmali saygi sevgi icinde olmali. Onun ailesi boyle soyle tekrar olumsuzluk cekmeye ne gerek var
O da baştan böyle problem olacaını düşünmemiştir.Aile çok tepki verince de fikri değişmiştir.ılk bastan problem degıl dıyen ınsan sonra bunu yapıyo ıste benım kafa karısıklık sebebım o zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?