bana akıl verin kızlar!!!!

eminim zor gunlerin olmustur bosanma esnasinda oncesinde sonrasinda
oglunla tam huzura ermisken macera ya atilmaya gerek yok bence

boyle surundurumeninde sana bi faydasi yok
sana uzak su an belki nisanli nereden bileceksin ki, sana dedigi her seye inanmak zorundasin

ciddi durrursa gorus bence yoksa bi gel bi gitler istemiyorum de isteme de

Madem bu isin sonu yok bence daha fazla konuşup kendinizi üzmeyin. .

Kendiniz söylemişsiniz ilk evliligin etkisinden daha kurtulamadıginizi. Böyleyken yeni bir ilişkiye başlamak bence hata olur.

Kendi kararlarını veremeyen,aile onayıyla eş seçen birinin ne sana ne çocuğuna faydası olmaz.Arkadaş diye de kendini avutma.

yani seven insan herşeyi göze alır cnm mutlulugunuz daım olsun ınsallah

sıkıntılı bir evlilikten sonra sıkıntılı bir ilişki size hiç iyi gelmez.
ailenin tavrı baştan belliymiş, uzak tutun kendinizden sizi üzerler. arkadaş olarak bile gereksiz. böyle arkadaşa ihtiyacınız var mı. duygusala dönünce hırpalanırsınız. karşınızdaki de ailemin istemediğini sana baştan söylemiştim diye tıpış tıpış gider.
hiç irtibata geçmeyin.
bence.

bende bastan tepkımı koydum ama ıs ısten gectı ıste o kadar soyledım cok farklıyız dıye ama buyuk konusmamak gerekıyormus demekkı

bakalım cnm herseyın hayırlısı ınsan nelere alısıyo buda gecıek ınsaallah

yanı artık ınsanların dogru mu yalan mı soyledıgını anlayamıyosun kı hayat cok tuhaf bır hal aldı

benım tek dusundugum oglum o uzulmesın vazgecerım zor olsada unuturum ama bır umıt verıp bır gerı cekılmesı ıyıce sınırlerımı gerıyo

haklısınız bızım toplulumz da vardır ya hep bosanmıs kadınla bekar erkek nasıl evlenır dıye cevremde cok ornek var gayette mutlular ama aılesı anlamadım cok baskıcı sonucta kımse ıstemez yuvasını yıkmak ama allahtan gelen bısey yapıcak bısey yok ve ben bunları duyunca daha da kotu oldum zaten ama neysekı cok sukur saglıklıyım oglum var

Böyle arada sırada buluştuğunuz için böylesine tatlı geliyordur.
Kararlı olun artık istemiyorum konuşmak kendi hayatıma bakıcam deyin ve sosyal hesaplardan silin nonuzu değiştirin bu ilişki sizi üzer.
haklısınız en dogrsu da bu olucak zaten arada 8 saatlık mesafe var ıkımızde buyuksehırlerde yasıyoruz

zaten evlense gorusulmez uygun bı durum degıl ama armutun sapı uzumun copu dıye dıye kımseyı begenmeyen bır tıp zor evlenır o aıleyle de

Bence Ailesini soyluyorki ümitlenmeyin diye. Siz bunu bilerek devam edecekseniz yine arada sirada cani isteyince bulusacak. Karsisinada biri cikinca evlenecek. Olan size olacak. Sizinde kismetinizi kapatiyor. Belki biriyle tanisip mutlu olacaksinuz. Sizin once cocugunuzu dusunmeniz lazim. Hersey nasip kismet belki ilerde daha iyi bur yuva kuracaksiniz. Cocugunuz var kuracaginiz yuva huzurlu olmali saygi sevgi icinde olmali. Onun ailesi boyle soyle tekrar olumsuzluk cekmeye ne gerek var

çok sıkıntı cetım zaten ılk evlılıgımde bır daha evlenmeyı dusunmuyorum derdım hep oglum var cok sukur ıyı bır ısım karıyerım de var baskasının cılesını cekemem dogru soyluyosun hıc gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…