Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ölsen iki gün sonra evlendirmek isterler oğullarını kayın aileler ne kadar iyi olsalar da gelin onların canı kanı değil nitekim çoğuda böyle..ben iplemem istemiyorsam konuşmam o kadar.İçime atıp yansıtmadığım çok şey oldu eşimin ailesiyle ilgili. Kaynanam cok vicdansız bununla ilgili cok konu actim. Şu an aynı şehirde yaşamadığımız halde sogudum onlardan. En son sinir boşalması yaşadım,tatildeyiz kaynanamlarda, esimde halimi görüp gitmek istiyor ama iki gün daha burada kalmamiz gerekiyor. Sizden akıl istediğim konu da şu:
3 gün önce kan tahlil sonucuma gore beyin cerrahı tümör den şüphelendi emar istedi. Biz çok kötü olduk,çocuğum çok küçük bana birşey olursa diye kafayı yiyecektim neredeyse. Ben eşime onlar üzülmesin soylemeyelim derken söyledik kayin pederin dediği tek şey KAÇ PARA EMAR oldu. Kaynanamda umursamadı, ertesi gün biz hastaneye gideceğiz kendisi gezmeye gitti bize biraktirdi arabayla kendini. Çok şükür birşey çıkmadı. Ben onların evlatları olmayabilirim ama bir gelin olarak ne bir soğukluk gösterdim ne bir saygısızlık,hep çok iyi davrandım. Davranışları çok zoruma gittiği için konuşmuyorum iki gündür, gülmüyorum yüzlerine,ilk kez böyle davranıyorum,tek dediğim laf eline sağlık. İki gün sonra gideceğiz sizce konuşmalı mıyım???? Beklentim olmamalı diye düşünüp. Çok kırgınım onların umurlarinda da değil gibi niye konuşmuyorsun bile demiyorlar. Ben cok deger vermişim meğerse. Eşim için birşey olmamis gibi konuşmalı mıyım? Bana akıl verin ne olur
sen onların evladı değilsin evlat gibi davranma .Ben çok çok iyi davranıyormuşum düşünüyorumda
sen onların evladı değilsin evlat gibi davranma .
sen onların evladı değilsin evlat gibi davranma .
Ben de senin gibiyim.
Istedikleri gelinim güleryüzlüyüm hediyr alırım. Sayarım severim giderim. Alttan alırım. Yaptıklarını görmezden gelirim. Çekinirim ayıp olur derim..
Ama çocuğumun rızkına doktora gitmemize bile laf ederler.
Ne yapayım bilmiyorum. Tavır koysam da umursamazlık herhalde, bizim değiş eşlerimizin koymaları Lazım..
Bilmiyorum ama bence konuşma. Çok ayıp etmişler. Şükür ki sağlıklıymışdınıx..
HAYIR KONUŞMAMALISIN.bak işte mesafe koymak için bir sebep. eşinde görmüş bişey de diyemez. şanslısın ki eline fırsat geçmiş.İçime atıp yansıtmadığım çok şey oldu eşimin ailesiyle ilgili. Kaynanam cok vicdansız bununla ilgili cok konu actim. Şu an aynı şehirde yaşamadığımız halde sogudum onlardan. En son sinir boşalması yaşadım,tatildeyiz kaynanamlarda, esimde halimi görüp gitmek istiyor ama iki gün daha burada kalmamiz gerekiyor. Sizden akıl istediğim konu da şu:
3 gün önce kan tahlil sonucuma gore beyin cerrahı tümör den şüphelendi emar istedi. Biz çok kötü olduk,çocuğum çok küçük bana birşey olursa diye kafayı yiyecektim neredeyse. Ben eşime onlar üzülmesin soylemeyelim derken söyledik kayin pederin dediği tek şey KAÇ PARA EMAR oldu. Kaynanamda umursamadı, ertesi gün biz hastaneye gideceğiz kendisi gezmeye gitti bize biraktirdi arabayla kendini. Çok şükür birşey çıkmadı. Ben onların evlatları olmayabilirim ama bir gelin olarak ne bir soğukluk gösterdim ne bir saygısızlık,hep çok iyi davrandım. Davranışları çok zoruma gittiği için konuşmuyorum iki gündür, gülmüyorum yüzlerine,ilk kez böyle davranıyorum,tek dediğim laf eline sağlık. İki gün sonra gideceğiz sizce konuşmalı mıyım???? Beklentim olmamalı diye düşünüp. Çok kırgınım onların umurlarinda da değil gibi niye konuşmuyorsun bile demiyorlar. Ben cok deger vermişim meğerse. Eşim için birşey olmamis gibi konuşmalı mıyım? Bana akıl verin ne olur
HAYIR KONUŞMAMALISIN.bak işte mesafe koymak için bir sebep. eşinde görmüş bişey de diyemez. şanslısın ki eline fırsat geçmiş.
bir taraf ne kadar iyi hoşgörülü davranırsa diğer taraf o kadar çirkefleşiyor.Ben bunu fırsat olarak görmüyorum ki. Kendi ailemden hiç sevgi gormedim,huzur hiç yoktu. Kaynanam ı kayinbabami anne baba yerine koymuştum. Kendileri kaybetti diğer gelinleri kale alip yüzlerine bile bakmazken
Ben bunu fırsat olarak görmüyorum ki. Kendi ailemden hiç sevgi gormedim,huzur hiç yoktu. Kaynanam ı kayinbabami anne baba yerine koymuştum. Kendileri kaybetti diğer gelinleri kale alip yüzlerine bile bakmazken