Bana akıl verin ne olur(eşimin ailesiyle ilgili)

İçime atıp yansıtmadığım çok şey oldu eşimin ailesiyle ilgili. Kaynanam cok vicdansız bununla ilgili cok konu actim. Şu an aynı şehirde yaşamadığımız halde sogudum onlardan. En son sinir boşalması yaşadım,tatildeyiz kaynanamlarda, esimde halimi görüp gitmek istiyor ama iki gün daha burada kalmamiz gerekiyor. Sizden akıl istediğim konu da şu:

3 gün önce kan tahlil sonucuma gore beyin cerrahı tümör den şüphelendi emar istedi. Biz çok kötü olduk,çocuğum çok küçük bana birşey olursa diye kafayı yiyecektim neredeyse. Ben eşime onlar üzülmesin soylemeyelim derken söyledik kayin pederin dediği tek şey KAÇ PARA EMAR oldu. Kaynanamda umursamadı, ertesi gün biz hastaneye gideceğiz kendisi gezmeye gitti bize biraktirdi arabayla kendini. Çok şükür birşey çıkmadı. Ben onların evlatları olmayabilirim ama bir gelin olarak ne bir soğukluk gösterdim ne bir saygısızlık,hep çok iyi davrandım. Davranışları çok zoruma gittiği için konuşmuyorum iki gündür, gülmüyorum yüzlerine,ilk kez böyle davranıyorum,tek dediğim laf eline sağlık. İki gün sonra gideceğiz sizce konuşmalı mıyım???? Beklentim olmamalı diye düşünüp. Çok kırgınım onların umurlarinda da değil gibi niye konuşmuyorsun bile demiyorlar. Ben cok deger vermişim meğerse. Eşim için birşey olmamis gibi konuşmalı mıyım? Bana akıl verin ne olur
ölsen iki gün sonra evlendirmek isterler oğullarını kayın aileler ne kadar iyi olsalar da gelin onların canı kanı değil nitekim çoğuda böyle..ben iplemem istemiyorsam konuşmam o kadar.

Dediğiniz şekilde geçen bir konuşmada daha önce arada bazı olayların yaşandığı çıkarımı yapabilirim. Bu sizi düşünmedikleri değil size bazı sebeplerden dolayı hala kırgın olduğunu gösterir. Sizi önemsemediklerini düşünüyorsanız, sizde onları önemsemez ve bu tür konuları kendinize sıkıntı etmezsiniz. Siz üzerinize düşeni yapın, konuşun ve saygıda kusur etmeyin. Bu tür konuları kendi içinizde büyütüp hayatı zorlaştırmayın. Bu şekilde hayatınızı devam ederseniz, hayatınızın, hatta kişilerin size karşı tutumlarının değiştiğini görürsünüz ve bazen bu değişime anlam veremezsiniz.

sen onların evladı değilsin evlat gibi davranma .

Aynen bu fikre katılıyorum.
Siz gelin olun, onlar kayınvalide ile peder.
Eşiniz de sizin ailenize damat olsun.
Aradaki sınırları karıştırmaya gerek yok.

Ama size karşı çok vicdansız davranmışlar. Kırılmakta çok haklısınız.

Ben bana nasıl davranılıyorsa karşımdakine de öyle davranırım..
Siz bir fazlasını verdiğiniz de bir fazla vermiyorsa karşınızdaki ne önemi var ?
Boşver siz de bu kadar değer verip sürekli konuşma içine girmeyin ki onları da dert etmemiş olursunuz..

Kendi yaptıklarından utansınlar. :KK12:

Ben de senin gibiyim.

Istedikleri gelinim güleryüzlüyüm hediyr alırım. Sayarım severim giderim. Alttan alırım. Yaptıklarını görmezden gelirim. Çekinirim ayıp olur derim..

Ama çocuğumun rızkına doktora gitmemize bile laf ederler.

Ne yapayım bilmiyorum. Tavır koysam da umursamazlık herhalde, bizim değiş eşlerimizin koymaları Lazım..

Bilmiyorum ama bence konuşma. Çok ayıp etmişler. Şükür ki sağlıklıymışdınıx..

Ben de senin gibiyim.

Istedikleri gelinim güleryüzlüyüm hediyr alırım. Sayarım severim giderim. Alttan alırım. Yaptıklarını görmezden gelirim. Çekinirim ayıp olur derim..

Ama çocuğumun rızkına doktora gitmemize bile laf ederler.

Ne yapayım bilmiyorum. Tavır koysam da umursamazlık herhalde, bizim değiş eşlerimizin koymaları Lazım..

Bilmiyorum ama bence konuşma. Çok ayıp etmişler. Şükür ki sağlıklıymışdınıx..

Eşime sormuş bugün kaynanam poni neden konusmuyor diye farkında bile değiller. Sende ben gibi üzülmemek için çok samimi olma. Herkes ederi kadar!!

İçime atıp yansıtmadığım çok şey oldu eşimin ailesiyle ilgili. Kaynanam cok vicdansız bununla ilgili cok konu actim. Şu an aynı şehirde yaşamadığımız halde sogudum onlardan. En son sinir boşalması yaşadım,tatildeyiz kaynanamlarda, esimde halimi görüp gitmek istiyor ama iki gün daha burada kalmamiz gerekiyor. Sizden akıl istediğim konu da şu:

3 gün önce kan tahlil sonucuma gore beyin cerrahı tümör den şüphelendi emar istedi. Biz çok kötü olduk,çocuğum çok küçük bana birşey olursa diye kafayı yiyecektim neredeyse. Ben eşime onlar üzülmesin soylemeyelim derken söyledik kayin pederin dediği tek şey KAÇ PARA EMAR oldu. Kaynanamda umursamadı, ertesi gün biz hastaneye gideceğiz kendisi gezmeye gitti bize biraktirdi arabayla kendini. Çok şükür birşey çıkmadı. Ben onların evlatları olmayabilirim ama bir gelin olarak ne bir soğukluk gösterdim ne bir saygısızlık,hep çok iyi davrandım. Davranışları çok zoruma gittiği için konuşmuyorum iki gündür, gülmüyorum yüzlerine,ilk kez böyle davranıyorum,tek dediğim laf eline sağlık. İki gün sonra gideceğiz sizce konuşmalı mıyım???? Beklentim olmamalı diye düşünüp. Çok kırgınım onların umurlarinda da değil gibi niye konuşmuyorsun bile demiyorlar. Ben cok deger vermişim meğerse. Eşim için birşey olmamis gibi konuşmalı mıyım? Bana akıl verin ne olur
HAYIR KONUŞMAMALISIN.bak işte mesafe koymak için bir sebep. eşinde görmüş bişey de diyemez. şanslısın ki eline fırsat geçmiş.

HAYIR KONUŞMAMALISIN.bak işte mesafe koymak için bir sebep. eşinde görmüş bişey de diyemez. şanslısın ki eline fırsat geçmiş.

Ben bunu fırsat olarak görmüyorum ki. Kendi ailemden hiç sevgi gormedim,huzur hiç yoktu. Kaynanam ı kayinbabami anne baba yerine koymuştum. Kendileri kaybetti diğer gelinleri kale alip yüzlerine bile bakmazken

Ben bunu fırsat olarak görmüyorum ki. Kendi ailemden hiç sevgi gormedim,huzur hiç yoktu. Kaynanam ı kayinbabami anne baba yerine koymuştum. Kendileri kaybetti diğer gelinleri kale alip yüzlerine bile bakmazken
bir taraf ne kadar iyi hoşgörülü davranırsa diğer taraf o kadar çirkefleşiyor.
siz ne kadar iyi davranırsanız davranın karşınızdaki sizin davranışına göre değil kendi yapısına göre davranır.ayrıca siz anne babanızın yerine koymuşsunuz ama onlar sizi evlat yerine koymamış. kendi oğlunda böyle bir şüphe olacak ve hastaneye gidecek kusura bakma ama yıkar ortalığı o kv. bu da demek oluyor ki herkes olduğu statüde kalmalı. olduğundan fazlasını vermemek lazım

Bence uğraşma kafa da yorma küsmene gerek yok yok ama bundan sonra sende ona göre davranırsın çok samimi olmana gerek yok gerektiği kadar konuş gerisini boşver değmez zaten. Umursama onları derim. Onlar seni umursamamış zaaten. Küsmek tavır yapmak bile umursamaktır bana göre. Gül geç ama bundan sonra sadece sıradan bir komşu gibi ol benim fikrim bu ben olsam öyle yaparım.

mesafenı koruyarak ıkı gunu ıdaret bence ne cok konus nede küs gibi otur.onemlı olan eşinin ilgisi değilmi daha ne bosver anasını babasını.yarın bırgun esını doldururlar ıkı gun surat yaptı dıye olansana olur yıne

bence böyle seviyeli devam et konuşma onlar bunu hak ediyor. benimkiler de aynı. yüz verme daha da tepene çıkarlar. hatalarını anlamalarını da bekleme anlamıyor bu tip insanlar. kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz canım. kafana takmamaya çalış.

Back
X