Bana akıl verin ne olur(eşimin ailesiyle ilgili)

gerçekten çok ayıp yaptıkları..ama eşin için azda olsa konuş..soğuk olup olmama kararı senin..samimi olmak zorunda değilsin..komşun gibi davran iste..

Aboo. "MR kaç para?" ha.
Asla görüşme. Hafifletme çabalarına da pabuç bırakma. Ne demek yahu? Niye eşin ağzını açıp "baba parasına s.kayım, karım kanser olabilir." demedi? Bak elime ayağıma titreme geldi sinirden. Görüşme ya görüşme. Düşüncesizlik; atıyorum sana misafirliğe gelip geç saate kadar kalmaktır. Ne bileyim yorgun olup olmadığını umursamadan seni zorla bir yerlere götürmektir. Bunlarınki şerefsizlik. Kız MR çektirmeye hastaneye gidiyor, belki tümör çıkacak, evladı bir yandan ailesi bir yandan, sen gezme düşünüyorsun. Allah bin kere belalarını versin. Çok üzüldüm. Haysiyetsizler.

önce çok geçmiş olsun canım, şükür ki ciddi bir şey çııkmamış, bence tavrini koy. konuşma bence yani, bizim komşumuza birşey olsa içimiz gidiyor.
eşinin hatrına zaten saygısızlık yapmıyorsun..

Sende artık ederi kadar değer ver

Ne terbiyesiz insanlarmış bunlar. Eşimize karşı tavrınızı alın bence ailesinin hareketlerine bir çözüm bulsun ya da bir araya getirmesin sizi.

MissCherryBlossom un dediği gibi emar parası bir yerlerine girsin.

Ben olsam yüzlerine ağzıma geleni diyebilirdim o an.
Yazıklar olsun insanlıktan nasibini alamamışlar. Eşin ayar versin. Aynı şeyi eşin yaşasa senin ailen bu tepkiyi verse yine böyle mi karşılardı eşin. aman düşüncesiz onlar mı derdi.

Gelmiş geçmiş olsun.Rabbim evladına bağışlasın .

Eşin bu süreçte yanında olduysa bence arada gerginlik yapma. Ama eşinle konuşurken sırası geldiğinde serzenişte bulun mutlaka. En azından sana ne kadar değer verdiklerini gördün. Bence hiç gerek yok büyütme olayı. Onlar sana ne kadar değer verdiyse sen de o kadar ver geç. gün gelir devran döner demişler. Kayınpeder hastaneye birşey için giderse ve söylerse "kaç para" der geçersin. Bu ona çok iyi bir ders verir..

Eşim herzaman yanımda,bende büyütmek istemem ama ben evlatları gibi davranirken onların yaptığına bak

Bence ne konus nede orda kal, esinde bence tavrini koysun. Kusura bakma ama sen onlarin gelinisin torunlarin annesi, gezmeye gitmek nedemek bide siz birakmissiniz, keske esiniz hayir diyip birakmasaymis.

ben konusardm amma cok kisa fazla diyl ve artik onlardan sana karsi sevgi dikkat bekleme canim beklentin cok oldukca daha cok kirilicaksin oysa ki deymez bos ver evlatdini esini dusun o onun ailesi onlar boyleler sen onlari kafana takmamayi oyrenmelisin caren yok

Eşim herzaman yanımda,bende büyütmek istemem ama ben evlatları gibi davranirken onların yaptığına bak

Aynen canım haklısın. Eşin yanında olduğu için de pek takma kafayı onlara boşver.
Valla benim karakterimmi diyeyim artık, genelde olumsuz olaylar karşısında pek tepki vermem, ama yeri gelince gediğine bir oturturum lafı zınk diye kalırlar. Eşimin ailesi için değil genel olarak söylüyorum.
Ben buna şöyle bakıyorum. Mesela parmağı yansa birisinin üzülürsün ama hissetiğini anlayamazsın veya o an ona gerekli ilgiyi gösterip gösteremediğini. Ne zaman kendi parmağın yanar karşıdan aynı ilgiyi beklersin işte o zaman anlarsın..

Siz onlara kötülük yapmis olsaniz bile yalandan üzülmüş gibi yapar insan , hastalik bu hayret ya . Ben bile umarim kötü bir şey cikmamistir diye gecirdim icimden. Tavriniza devam edin bence insanliktan anlamazlar onlar, hatta yerinizde olsam iki gün degil dakika durmazdim ama zorundaymissiniz kalmaya. Allah kolaylik versin iki gün daha size

Çok şükür ki bişey çıkmamış. Ne tuhaf ne vicdansız insanlar ya sana bişey olsaydı ne yapacaktı o kadar masraf oldu boşuna gitti paralar mı diyecekti acaba.. Yuh gerçekten yuh insan MR Parasını sorana kadar, seni rahatlatmaya çalışacak sözler söylese dili mi aşınacak.. .hayır böyle yüzsüz insanlar yarın öbür gün ne kadar kötü gelinim var bir yüzümüze bile bakmıyor diye rahatça konuşurlar utanmazlar.. .bırak uzak dur ya ne bu böyle hem ayrıca kaç paraysa kaç para kocanın senin için harcadığı para ona mı dokunuyor, ne terbiyesiz ne dengesiz insanlar var ya .. Tavrını hiç bozma aynen böyle devam et, böylesine iyilik yaramaz asla ama asla yaranamazsın.. .

Ayni şey Kv yada kp başına gelseydi sen onların gösterdiği tepkiyi gösterseydin seni boşatmaya kadar götürmüşlerdi kesinlikle tavrınızı koyun konuşmayın böyle umursamaz insanlar olurmu. Allah yardımcınız olsun ailenize bağışlasın sizi geçmiş olsun çok inşallah temiz çıkar emar sonucunuz böyle şeylere kendinizi üzmeyin kimseden fayda yok sağlık önemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…