Biz bile hic tanımadığımız bir inanın tümör süphesi icin üzülürken onların bu denli vicdansız davranması cok kötü. Ben olsam asla ama asla eskisi gibi olmazdım
Dokunur tabi ki. Yalandan da olsa üzülmüş gibi yapar insan. Cok vicdansızlar gercektenEskisi gibi olamam sanırım davranışları çok dokundu bu kez
önce çok geçmiş olsun canım, şükür ki ciddi bir şey çııkmamış, bence tavrini koy. konuşma bence yani, bizim komşumuza birşey olsa içimiz gidiyor.
eşinin hatrına zaten saygısızlık yapmıyorsun..
Sende artık ederi kadar değer verİçime atıp yansıtmadığım çok şey oldu eşimin ailesiyle ilgili. Kaynanam cok vicdansız bununla ilgili cok konu actim. Şu an aynı şehirde yaşamadığımız halde sogudum onlardan. En son sinir boşalması yaşadım,tatildeyiz kaynanamlarda, esimde halimi görüp gitmek istiyor ama iki gün daha burada kalmamiz gerekiyor. Sizden akıl istediğim konu da şu:
3 gün önce kan tahlil sonucuma gore beyin cerrahı tümör den şüphelendi emar istedi. Biz çok kötü olduk,çocuğum çok küçük bana birşey olursa diye kafayı yiyecektim neredeyse. Ben eşime onlar üzülmesin soylemeyelim derken söyledik kayin pederin dediği tek şey KAÇ PARA EMAR oldu. Kaynanamda umursamadı, ertesi gün biz hastaneye gideceğiz kendisi gezmeye gitti bize biraktirdi arabayla kendini. Çok şükür birşey çıkmadı. Ben onların evlatları olmayabilirim ama bir gelin olarak ne bir soğukluk gösterdim ne bir saygısızlık,hep çok iyi davrandım. Davranışları çok zoruma gittiği için konuşmuyorum iki gündür, gülmüyorum yüzlerine,ilk kez böyle davranıyorum,tek dediğim laf eline sağlık. İki gün sonra gideceğiz sizce konuşmalı mıyım???? Beklentim olmamalı diye düşünüp. Çok kırgınım onların umurlarinda da değil gibi niye konuşmuyorsun bile demiyorlar. Ben cok deger vermişim meğerse. Eşim için birşey olmamis gibi konuşmalı mıyım? Bana akıl verin ne olur
Eşin bu süreçte yanında olduysa bence arada gerginlik yapma. Ama eşinle konuşurken sırası geldiğinde serzenişte bulun mutlaka. En azından sana ne kadar değer verdiklerini gördün. Bence hiç gerek yok büyütme olayı. Onlar sana ne kadar değer verdiyse sen de o kadar ver geç. gün gelir devran döner demişler. Kayınpeder hastaneye birşey için giderse ve söylerse "kaç para" der geçersin. Bu ona çok iyi bir ders verir..
ben konusardm amma cok kisa fazla diyl ve artik onlardan sana karsi sevgi dikkat bekleme canim beklentin cok oldukca daha cok kirilicaksin oysa ki deymez bos ver evlatdini esini dusun o onun ailesi onlar boyleler sen onlari kafana takmamayi oyrenmelisin caren yokİçime atıp yansıtmadığım çok şey oldu eşimin ailesiyle ilgili. Kaynanam cok vicdansız bununla ilgili cok konu actim. Şu an aynı şehirde yaşamadığımız halde sogudum onlardan. En son sinir boşalması yaşadım,tatildeyiz kaynanamlarda, esimde halimi görüp gitmek istiyor ama iki gün daha burada kalmamiz gerekiyor. Sizden akıl istediğim konu da şu:
3 gün önce kan tahlil sonucuma gore beyin cerrahı tümör den şüphelendi emar istedi. Biz çok kötü olduk,çocuğum çok küçük bana birşey olursa diye kafayı yiyecektim neredeyse. Ben eşime onlar üzülmesin soylemeyelim derken söyledik kayin pederin dediği tek şey KAÇ PARA EMAR oldu. Kaynanamda umursamadı, ertesi gün biz hastaneye gideceğiz kendisi gezmeye gitti bize biraktirdi arabayla kendini. Çok şükür birşey çıkmadı. Ben onların evlatları olmayabilirim ama bir gelin olarak ne bir soğukluk gösterdim ne bir saygısızlık,hep çok iyi davrandım. Davranışları çok zoruma gittiği için konuşmuyorum iki gündür, gülmüyorum yüzlerine,ilk kez böyle davranıyorum,tek dediğim laf eline sağlık. İki gün sonra gideceğiz sizce konuşmalı mıyım???? Beklentim olmamalı diye düşünüp. Çok kırgınım onların umurlarinda da değil gibi niye konuşmuyorsun bile demiyorlar. Ben cok deger vermişim meğerse. Eşim için birşey olmamis gibi konuşmalı mıyım? Bana akıl verin ne olur
Eşim herzaman yanımda,bende büyütmek istemem ama ben evlatları gibi davranirken onların yaptığına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?