bana akıl verin ne yapıcam ben

birsen2505

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
137
1
116
İstanbul
merhaba hanımlar zaman zaman yazıyorum eşimle aramdaki problemleri sonuncusunu anlatıyım şuan ellerim titriyo sinirden üstümü başımı parçalamak istiyorum saatlerdir ağlıyorum kocam şimdide beni bırakıp arkadaşının düğününe gitti tek başına ordanda askerlik arkadaşının yanına gidicekmiş üstelik evde elektrikler yok kaldım karanlıkta bende gelmek istiyorum dememe rağmen götürmedi sebep olarakta içki içenler var seni o ortama sokmak istemiyorum dedi ne yapıcam ben beni aldatıyomu diye düşünüyorum bi kere daha bi arkadaşının nişanı vardı orayada iş çıkışı gitti beni yine götürmedi
bana yardımcı olun lütfen
yazıcağınız her kelimeye ihtiyacım var
Allah rızası için lütfen

yetiştirme tarzı nasıl ailesi tarafından
kadınlar eğlenemez erkek mi eğlenir bu görüştemi?

ne saçma iş ya.. okuyunca kötü oldum.. telefon edip geri çağırmalısınız bence..

Anlamadım canım düğün bu oradaki tek bayan sen olmayacaksın ki..Herkes eşiyle gider böyle yerlere..içki içenlerden sana ne..sen yanlız başına bir yere gitmeye kalksan içkide olan bir ortam oda rahatsız olsa hadi neyse de...ama ne bilim düğün bu ve sen eşinin yanındasın ne sakıncası var anlamadım...

çok sinirlerim bozuk
kendime kötü bişey yapmaktan korkuyorum
aradı biraz önce elektrik geldimi diye
ne olur yardım edin ne yapmalıyım

elektırık yatırmısmıydı parasınıı ve bırde elektırık olmadan sız nete nasıl baglanıyorsunuz

bunlar ufak tefek seylerr cook buyutulecek bısey deılll benım esımde benı ıckılı ortamlara sokmazzz bu gayet normal belkıde kocan dısardan sarhos olan kısılerın laflarına ugramamman acısından senı goturmemıs olabılır bence buu normal bır dugunsee goturseymıs ama ıckı ortam oluncaa ben olsam ben bıle gıtme konusunda tereddut ederım bazı arkıdaslarınınl huylarını bılır bundan dolayı senı onların ıcıne pek sokmayı ıstemeyebılır cook onemsenecek bence sorun dılll takma fazla kafana

Son düzenleme:
bence arayın amacının ne olduğunu sorun.. neden birlikte gidemediğinize dair bir gerekçe sunsun size.. insan eşine de böyle soramazsa kime sorabilir ki?? e tabi siz sorduğunuzda bu sefer ters de algılama ihitmali var "sen bana hesap mı soruyosun" şeklinde bir tartışma başlamasında aman aman.. valla ne diiym şaşırdım ama oturun konuşun.. ciddi ciddi

bende anlamadım giyindi süslendi gitti
yardım edin akıl verin ne olur

bensiz nasıl gidiceksin dedim sonuçta evliyiz benim olmadığım yerde onunda olmaması gerek son dakikaya kadar bekledim benide götürür diye ama oralı bile olmadı sorunca aklına başka şeylermi geliyo seni aldattığımımı düşünüyosun diye soruyo bişey diyemiyorum

çok sinirlerim bozuk
kendime kötü bişey yapmaktan korkuyorum
aradı biraz önce elektrik geldimi diye
ne olur yardım edin ne yapmalıyım

biz bunu duymamış olalım :1shok: olur mu öyle şey canım böyle bişeyden hemen bunları düşünmeyin rica ediyorum.. çok çözümsüz bir mevzu olmasa gerek.. sadece çağırın gelsin o sizin eşiniz.. ayrıca düğüne de gitmeyiversin canım madem elektrikler kesik.. bu ne acele böyle..

Siz gitmiyorsanız o da gitmesin o zaman yada beraber gidin

Ama tek başına evde karısını bırakıp da gitmesi bana pek anlamlı gelmedi.

İçkili bir ortamsa bu düğüne hiçbir adam eşini götürmüyor mu yani erkekler arasında mı sadece düğün ne saçma...

birsen cim eşi doğru yapmamış bu şekilde bırakıp gitmemeliydi
ama aldatma nereden geldi ki aklına yoksa seni şüphelendiren başka davranışlarıolmuşmuydu daha ömce

canım aramayı denedin mi sen ?? eğer sonuç alamadınsa ailen yakındaysa onlara git yada aile değil yok yok arkadaşın komşun varsa onlara git derim.. iyi gelecektir madem o gelmiyor geldiğinde de al karşına konuş derim.. bu şekilde olmaz

konuşucaksın.. gerekçe isteyeceksin.. niçin seni karanlık bir evde bırakıp gittiğini soracaksın başka ne denir ki

birsen cim asacaksın surataını soğuk davranacaksın o zaman aklı başına gelir gercekten ayıp etmiş
beni bir kere 2 saat arabanın içnde bekletti ayynasıl sinir olmuştum astım suratımı
bir daha yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…