- Konu Sahibi birsen2505
-
canım aramayı denedin mi sen ?? eğer sonuç alamadınsa ailen yakındaysa onlara git yada aile değil yok yok arkadaşın komşun varsa onlara git derim.. iyi gelecektir madem o gelmiyor geldiğinde de al karşına konuş derim.. bu şekilde olmaz
hayır olmadı ama bu durumu açıklayan başka bişey olabilirmi
yaa sunu cook merak ettım bastatada sordum xcevaplamadınız elektırık yok dedınız nasıl nete baglanıyorsunuz merak ettım dogrusu
yaa sunu cook merak ettım bastatada sordum xcevaplamadınız elektırık yok dedınız nasıl nete baglanıyorsunuz merak ettım dogrusu
canim hemen panik yapma, abartma..belliki arkadalari ile ickili bir ortam hazirlamislar, aralarinda icip kafa dagitacaklar..bence durum sadece bundan ibaret..dogrumu..tabiki degil..senide goturmeliydi, ustelik sende gitmek istemisin..ama demekki ortam buna musait degil.bunun icin uzulme ve sacma seyler dusunme lutfen.esin eve gelincede al karsina sakin sakin konus...bende seninle gelseydim nolurdu sanki de..bende bayanlarla oturur, eglenirdim de...kafanada fazla takma ...erkekler boyle iste naparsin...
yok cnm madem olmadı aklına gelecek en son şey o olsun
eşin acıkcası akılsızlık etmiş cnmkusura bakma ama kabalık etmiş
gelince sakın bağırıp çagırma hele ki aldattığını filan düşündüğünü slöeme
diyeceksin ki sen beni bıraktın gittin ama
elektrikler gitti sıkıldım bunaldım korktum filan sen olsan ne yapardın
izin vermediğin halde gitsem nasıl davranırdın diye konuşmaya calış bakalım
bir de evliliğin ilk zamanlar alışma safhası oldugu için sorunlar olabiliyor değil mi
iki taraf karşı tarafı düşünmeden hareket edebiliyor
merhaba bırsencım
bence once sakın olmaya calış esını tanımadan detayları bılmeden yorum yapmak nekadar dogru bılemıcem ama bence aklına hemen kotu seyler getırme
senı goturmek ıstememesı cok hos bı davranıs degıl bence otur sakın sakın derdını anlatmayı dene ama suclayarak degıl ıyı nıyetle yanı belkıde gunahını alıyosun bşey yapmıyor belkı dogru soyluyor
bır de kendıme bişey yapmaktan korkuyorum demıssın sakın boyle sacma seyler dusunme sorularının cevabını ne sen nede bız verebılırız eşin verır ancak ama dedıgım gibi bence sakınce derdını anlatmaya calış uzultunu dıle getır inş. sorununuzu cozersenız ama panık olma ltfn ne oldugunu bılmeden, kendını yıpratmaktan başka bi işe yaramaz
insan tek başına olunca sinirden patlıyor aklına herşey gelebiliyor biraz içindeki şüphe büyüdükçe büyüyor sonra var ya
içinden abartmışım dersin
sakin birsen cim sakin
kız bnm gibi iki saat arabada beklesen ne yapacaktın:))
etrafta gidecek yer de yok
belki 2 saatten de fazlaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?