- Konu Sahibi birsen2505
-
hadiya.valla sonuna kadar haklsının ozmaan cnm ama yinde sakin olmaya çalış.haklıyken haksız duruma düşme.erkekler bu konuda başarılı çünkü insanı haklıyken haksız çıkarmada.ama mutlaka söyle yani seni arayıp neden gelmediğini sorduklarını
büyük bi yerde çalışıyo eşim
bazı arkadaşlarını tanıyorum
beni aradılar sen niye gelmedin diye
sence hala boşunamı tepkiliyim
tabiki tepkinde haksız değilsin ama enson yapacağın şey annene gitmek olmalı. daha 6 aylık evliymişsin böyle bikonuda evi terketmeye kalkmak çok yanlış olur.eşin geldiğinde sakin bişekilde eşinle konuşmayı deniyebilirsin.bu arada arkadaşlarının seni aramalarına bi anlam veremedim niye seni aryolarki eşin gelmeme sebebini söylemiştir onlara zaten
dün akşam oturduk konuştuk
sakin bi şekilde sordum
bana gerçekten iyi bi ortam olmadığını sadece arkadaşı olduğu için gitmek zorunda olduğunu söyledi daha fazla üstüne gitmek istemedim çünkü kavga ve huzursuzluk olsun istemiyorum
dün akşam oturduk konuştuk
sakin bi şekilde sordum
bana gerçekten iyi bi ortam olmadığını sadece arkadaşı olduğu için gitmek zorunda olduğunu söyledi daha fazla üstüne gitmek istemedim çünkü kavga ve huzursuzluk olsun istemiyorum
birsencim sakın yanlış anlama ancak birşey soracağım...acaba eşinin seninle görrülmekten utanıp çekindiği bii durummu var....kibarrca sorayım dedim en kibar böyle oldu...yani benim bi akrabamın kocası kadını kendine yakıştıramıyormuş(ama kadın kendine yüz çeker kendi tipsiz)o yüzden karısıyla asla bi yere gitmezmiş...yanlış anlama canım...belkide işyerindeki kadınlarla senin tarzın zıttır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?