Bana akıl verin nolur

Aynen öyle ve de benim aylardır bekledim tatil gerçekleşmeyecek benim saf kocam yuzunden
Senin esin saf filan değil güzelim.Senin hak sahibi olmadığın bir fonda (babasının üstüne) yatırım yapıyor,anneciginin /babaciginin has evladı olup "aferin" alıyor...karşılıksız değil yani verdiği paralar.

Çocuğunuz var mi? Bence yardim etmek iyidir ama sizinki yardimdan çıkıyor. Onlarda zamaninda biriktirmis ki bu kadar mal mülk sahibi olmuşlar. Artik siz ikinizde bir ailesiniz ve kendi basinizin caresine bakmaniz lazim. Bazi insanların gözünü ancak toprak doydurur.. Insallah sizinkiler o tip insanlar değildir
Tabiki düğün borcumuz bilse ortak ödeyebilir iz ama biz haddinden fazla gereksiz borçlar ödedik. Neyse şimdide tatil paramızı biriktirtik eşim bı sefer kardeşimin düğünü olcak babama su borcumuzu vermemiz gerekiyor tatile gidersek veremeyiz tatili iptal edelim diyor. En çok ta bu konuya sinir oldum

Net vetmeyin, su erkek aileleri zannediyorki, oglusumum parasi geline ne.
Iyide gelinde calisiyor. Bu demek oluyorki seninde rizkindan aliniyor.

Vermeyin...
Bana kalsa vermem de verdirmem de gerçekten zor durumda olsalar eyvallah ama eşimin tüm parasına göz diken insanlar ve eşim hala annesine babasına aciyor kavga da yapsak yine de veriyor

İyide nereye kadar ver ver, kiz annesine 2 kerevverse evin rizkini verdi olur erkek ailesi herseye ortak masallah...

bende oluyor evet. mesele edip huzur kacirmiyorum. mesele edilecek birsey degil bu. o eşimin ailesi. istedigi yardimi yapar.
Yoo bence büyük bir mesele ben kendi hayatımdan istediklerimden yememden içmemden kısacağım adam ne olduğu belli olmayan borç ödesin diye olacak iş mi sizce

Ya esler arasi parayi mevzu etmeyin birakin kim kime ne veriyorsa versin. 3 gunluk dunya. sonra evin beti bereketi kaciyor.
:KK57::KK57: Siz yazılanları okuduğunuzdan emin misiniz?

Madem eşine değil de babasına, kardeşine harcayacaktı niye evlendi ki adam? Niye bir kızın günahına girdi, doğacak çocuklarının günahı ne?

Böyle yorumlarla bu tip sömürülmeleri (ki kayınbabanın maddi durumu iyi olmasına rağmen sömürüyor!) meşru kılmayın lütfen! Bu adam aile kurdu, harcadığı 5 kuruşta bile eşinin, doğmamış çocuklarının hakkı var. Yoksa aile birliği içselleştirilemez eşler arasında, ‘biz’ kavramı oluşturulamaz ve biter o ilişki!

Tabiki düğün borcumuz bilse ortak ödeyebilir iz ama biz haddinden fazla gereksiz borçlar ödedik. Neyse şimdide tatil paramızı biriktirtik eşim bı sefer kardeşimin düğünü olcak babama su borcumuzu vermemiz gerekiyor tatile gidersek veremeyiz tatili iptal edelim diyor. En çok ta bu konuya sinir oldum

O zaman eşiniz kendi payını versin ve otursun evde. Siz tatilinizden vazgecmeyin. Tabi yalnız gitmek beraber gitmek. Kadar güzel degil ama artik prensip meselesi. Su borçlarınızi bi yazdirin kpdere. Neler varmis sözde. Size yazılı belirtemeyen hic bir borç ödemeyin. Kardeşe gelince: Parasi olmayan bir zahmet evlenmesin. Bizde zamanımızda kimseye güvenip evlenmedik sonuçta. Eşinize de gıcık oldum. Yardim tek kendi aileni magdur etmediğin kadar olur

Eşinin ailesi senden çöpünü sakinsin. Durumları iyi olduğu halde kocsni sömürsünler. Sende evde birikim yapicam oradan buradan kisicam diye çabala dur. Vay be
Kuzum resti çek şu eşine ya...
Desene benim babamda benim herşeyimi yaptı...
Senin babanda görevi kendi yapsın abisi mi yapacak ne saçma birşey ya...
Söyle o eşine kendi tatile ister gitsin isterse babasına kul köle olmaya devam etsin...
Gerekirse tek başına git sinir oldum eşine ve ailesine yaaaa...

Back
X