- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.457
- 548
- 37
Yapmayın yahu önceki konularınizda var eski eşin kızınıza tavırları, erkek çocukla ilgili bile farklı söylemleri vardı kızınız üzülüyordu. babasini istemiyordu hatta. Adam yılda 3 kez görmeye gelmiş zaten, seviyor olsa daha sık gelir, maddi bir problemi falan da yok. O kadar şikayet ettiğiniz adam, baba birden kızını seviyora döndü.ya benim kızım inanılmaz inatçı bir çocuk evet bağırmaması gerekiyor ama bazen insanı ciddi anlamda çileden çıkarabiliyor :) o durumda muhtemelen sabırsız davranıyor ne yapacağını bilemediğinden dolayı yoksa kızını seviyor.
yahu hiç göndermediğimi söylemiyorum ki ben ne bu şiddet bu celal? sakin olun kendi çocuğumu kullanıcak bir kadın değilim ben laflarınıza rica ediyorum dikkat edin! izmirde yaşıyor tatil yeri evet.neden iste, koskoca 4 senede gondermezken simdi 2-3 ay mantikli mi?
Daha önceden iliskilerini sicak tutmaya calissaydiniz ya? Adam belli ki cocuguna deger veren biri degil, amaciniz ne?
Sizinle dukkana gelmesi kotu olacak ama bu adam hep evde mi, tatil yerinde mi yasiyor nedir?
öyle yapıcamYapmayın yahu önceki konularınizda var eski eşin kızınıza tavırları, erkek çocukla ilgili bile farklı söylemleri vardı kızınız üzülüyordu. babasini istemiyordu hatta. Adam yılda 3 kez görmeye gelmiş zaten, seviyor olsa daha sık gelir, maddi bir problemi falan da yok. O kadar şikayet ettiğiniz adam, baba birden kızını seviyora döndü.
Bayramda gelip alacaksa alsın, kendi rızasıyla uzun süre bakmaz zaten, o kadarı da kafi kızınız için. Uzun süre kalsın diye ısrar falan etmeyin. Yaz okulu için bır alternatif bulmaya çalışın.
eski esinize takıklıgınız cok korkutucu.yahu hiç göndermediğimi söylemiyorum ki ben ne bu şiddet bu celal? sakin olun kendi çocuğumu kullanıcak bir kadın değilim ben laflarınıza rica ediyorum dikkat edin! izmirde yaşıyor tatil yeri evet.
siz iyi misiniz? rahatsızlığınızı psikiatristte giderebilirsiniz. rica ederim çıkın konumdan. çocuğumu babasına gönderiyorum diye neden takıntılı oluyormuşum?eski esinize takıklıgınız cok korkutucu.
halanın erkek çocuğu yok kız çocukları var ve evli değil kızlarıyla birlikte yaşıyor. niye çocuğumun psikolojisinin içine edeyim babasına gönderiyorum diye mı?senede 3 gün mu 3 kez mi ne gören adama 2 ay cocuk emanet edemezdim. ya benimle iş yerine götürürdüm ya yaz okuluna ya da bir kreşe verirdim. ustleik hala bakacakmis. halanin oğlu var mi kocası sapık mı evine giren çıkan insanlar güvenilir mi? hayatta müsaade edemem bu duruma. bence sizde etmeyin. cocuk kiz mi erkek mi orasını kaçırmışım ama ikisinde de bu durum mümkün değil. çocuğunuzun psikolojisinin içine etmekse amacınız yollayın ve yıllarca toparlamaya çalışın. yok eger sizin için çok kıymetli ise (ki sanıyorum oyle) bence yollamayın.
eski konulariniza bakan bunu rahatlıkla söyler.siz iyi misiniz? rahatsızlığınızı psikiatristte giderebilirsiniz. rica ederim çıkın konumdan. çocuğumu babasına gönderiyorum diye neden takıntılı oluyormuşum?
Zorla guzellik olmuyor bazen. Bunu baba düşünmüyorsa sizin yapabileceğiniz çok bişey yok malesefboşanma protokolünde yazları 1 ay alması lazım normalde. 1 kere ilk boşandığımız zaman almıştı 1 ay bir daha da almadı 10 gün 15 gün filan kaldı 1 sene önce. son 1 senedir sadece 3 kez geldi görmeye. git gide azalıyor yani süre. ben de aralarında ki iletişim iyi olsun istiyorum belki bu şekilde çözüm olur diye düşündüm ama haklısınız kızımın üzülmesini istemem.
ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz bu durumda çocuğun babasıyla iletişimini tamamen kopartayım mı? kendi çocuğumu düşünmüyor olsam bunu yaparım evet. bende babasız büyüdüm ve nasıl olduğunu biliyorum. izmir tatil yerine çok yakın evet her hafta sonu alıp denize götürebilir tatil yerleri yakın yerler haliyle tatil yeri sayılır. hani gidiyoruz ya istanbuldan izmire tatile? izmirden istanbula gelen yok tatil yapmak için demek ki tatil yeriymiş hanımefendi ben mı öğreticem coğrafiyanı?Ayrica izmir tatil yeri değildir, tatil yerlerine yakindir. Kizinizi alip 3 ay tatil mi yaptıracak?
Onunla da ise guce gidecek kiziniz?
hic gondermemissiniz demedim ama iletisim kopuklugu olacak seviyede az gorusulmus, adam arayip sormamis, bosaninca cocugundan da bosanan tiplerdenmiş iste.
bence korkunç olan sizsiniz.benimle sorunu var çocuğuyla değil. eski eşimle kötüyüz diye çocuğunu da görmesin mı yani size göre öyle olur herşey.eski konulariniza bakan bunu rahatlıkla söyler.
Cidden korkunç. Neyse.
esinizde cocuk bakacak bir organ yok, baksa bakardi, arasa arardi, iletisimi sürdürürdü.ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz bu durumda çocuğun babasıyla iletişimini tamamen kopartayım mı? kendi çocuğumu düşünmüyor olsam bunu yaparım evet. bende babasız büyüdüm ve nasıl olduğunu biliyorum. izmir tatil yerine çok yakın evet her hafta sonu alıp denize götürebilir tatil yerleri yakın yerler haliyle tatil yeri sayılır. hani gidiyoruz ya istanbuldan izmire tatile? izmirden istanbula gelen yok tatil yapmak için demek ki tatil yeriymiş hanımefendi ben mı öğreticem coğrafiyanı?
Bence yaz okulu bak ben yollamazdım alışık değil sonuçta. Bi de eski kocan da çalışıyorsa bütün yazı babaanneyle geçirmeye zorlamak bukızlar yaz geldi ve okullar kapanıyor. kızımı her gün dükkana getirmek istemediğimden okullar açılıncaya kadar babasına göndermek istiyorum ama bu konuda da vicdan yapıyorum. bu zamana kadar hiç o kadar süre kalmadı, adam gelip almıyor yada vakit geçirmiyor senede 3 gün filan anca alıp zaman geçiriyor. bende kızım büyüdü 6 yaşına geldi, diyorum ki sorumluluk alıp yazları onunla zaman geçirmesi için göndermek istiyorum. bir yandan da vicdan yapıyorum ya kızım üzülürse diyehergün iş yerine getirsem burada çok sıkılıyor annem de çalışıyor, ona da bırakamıyorum. ne yapacağımı bilmiyorum babasının da açıkçası artık biraz sorumluluk almasını istiyorum. ben tüm hayatımı kızıma adadım onu yalnız bırakmamak için bir yere bile çıkmıyorum. haliyle bana karşı da biraz fazla bağlı bensiz uyumuyor. ben yataktan kalktığım zaman uyanıp beni çağırıyor. biraz babayla vakit geçirirse bu huyundan vazgeçer belki diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum?
adam gormuyor zaten, istemiyor anlamiyor musunuz?bence korkunç olan sizsiniz.benimle sorunu var çocuğuyla değil. eski eşimle kötüyüz diye çocuğunu da görmesin mı yani size göre öyle olur herşey.
babanne yok öldü babaanne. halası var halasıyla bırakıyor genelde. ya düşünüyorum sadece bir düşünceden ibaret en fazla 2 3 hafta kalır.Bence yaz okulu bak ben yollamazdım alışık değil sonuçta. Bi de eski kocan da çalışıyorsa bütün yazı babaanneyle geçirmeye zorlamak bu
tamam da bende çalışmıyor muyum? kendi işi onun da muhtemelen 1 hafta alıp tatile götürecek zaten bayram 9 gün tatil.Iyide bu adam çalışmiyormu? Kiz iki ay boyunca orda neyapacak? Annem beni küçükken max. 2 hafta gönderiyordu. Babamda izinli oluyordu full gezip egleniyorduk. Sonralari 4 hafta gitmeye başladim. Babamla 2 hafta full gezip diğer 2 haftayi arkadaşlarla takiliyordum.
Senin kiz daha 6 yaşinda. Çok küçük
6 yaşında çocuğun 1 ay halayla ne işi var yahuHalası ilgilenecekse gerçekten severek bakacaksa bütün yaz olmasa bile gitsin bir ay vakit geçirsin eğer baba da kabul ederse. Çocuğa da değişiklik olur ama kızınızın rızasını mutlaka alın istemiyorsa gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?