bana akıl verin üzülüyorum.

Yapmayın yahu önceki konularınizda var eski eşin kızınıza tavırları, erkek çocukla ilgili bile farklı söylemleri vardı kızınız üzülüyordu. babasini istemiyordu hatta. Adam yılda 3 kez görmeye gelmiş zaten, seviyor olsa daha sık gelir, maddi bir problemi falan da yok. O kadar şikayet ettiğiniz adam, baba birden kızını seviyora döndü.

Bayramda gelip alacaksa alsın, kendi rızasıyla uzun süre bakmaz zaten, o kadarı da kafi kızınız için. Uzun süre kalsın diye ısrar falan etmeyin. Yaz okulu için bır alternatif bulmaya çalışın.

yahu hiç göndermediğimi söylemiyorum ki ben ne bu şiddet bu celal? sakin olun kendi çocuğumu kullanıcak bir kadın değilim ben laflarınıza rica ediyorum dikkat edin! izmirde yaşıyor tatil yeri evet.

öyle yapıcam

yahu hiç göndermediğimi söylemiyorum ki ben ne bu şiddet bu celal? sakin olun kendi çocuğumu kullanıcak bir kadın değilim ben laflarınıza rica ediyorum dikkat edin! izmirde yaşıyor tatil yeri evet.
eski esinize takıklıgınız cok korkutucu.

senede 3 gün mu 3 kez mi ne gören adama 2 ay cocuk emanet edemezdim. ya benimle iş yerine götürürdüm ya yaz okuluna ya da bir kreşe verirdim. ustleik hala bakacakmis. halanin oğlu var mi kocası sapık mı evine giren çıkan insanlar güvenilir mi? hayatta müsaade edemem bu duruma. bence sizde etmeyin. cocuk kiz mi erkek mi orasını kaçırmışım ama ikisinde de bu durum mümkün değil. çocuğunuzun psikolojisinin içine etmekse amacınız yollayın ve yıllarca toparlamaya çalışın. yok eger sizin için çok kıymetli ise (ki sanıyorum oyle) bence yollamayın.

Senede 3 kere gören bir adama Babası da olsa göndermem.
Yaz okulu tarzı bir yere göndermek daha mantıklı.

Ayrica izmir tatil yeri değildir, tatil yerlerine yakindir. Kizinizi alip 3 ay tatil mi yaptıracak?
Onunla da ise guce gidecek kiziniz?
hic gondermemissiniz demedim ama iletisim kopuklugu olacak seviyede az gorusulmus, adam arayip sormamis, bosaninca cocugundan da bosanan tiplerdenmiş iste.

halanın erkek çocuğu yok kız çocukları var ve evli değil kızlarıyla birlikte yaşıyor. niye çocuğumun psikolojisinin içine edeyim babasına gönderiyorum diye mı?

siz iyi misiniz? rahatsızlığınızı psikiatristte giderebilirsiniz. rica ederim çıkın konumdan. çocuğumu babasına gönderiyorum diye neden takıntılı oluyormuşum?
eski konulariniza bakan bunu rahatlıkla söyler.
Cidden korkunç. Neyse.

Zorla guzellik olmuyor bazen. Bunu baba düşünmüyorsa sizin yapabileceğiniz çok bişey yok malesef

ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz bu durumda çocuğun babasıyla iletişimini tamamen kopartayım mı? kendi çocuğumu düşünmüyor olsam bunu yaparım evet. bende babasız büyüdüm ve nasıl olduğunu biliyorum. izmir tatil yerine çok yakın evet her hafta sonu alıp denize götürebilir tatil yerleri yakın yerler haliyle tatil yeri sayılır. hani gidiyoruz ya istanbuldan izmire tatile? izmirden istanbula gelen yok tatil yapmak için demek ki tatil yeriymiş hanımefendi ben mı öğreticem coğrafiyanı?

eski konulariniza bakan bunu rahatlıkla söyler.
Cidden korkunç. Neyse.
bence korkunç olan sizsiniz.benimle sorunu var çocuğuyla değil. eski eşimle kötüyüz diye çocuğunu da görmesin mı yani size göre öyle olur herşey.

esinizde cocuk bakacak bir organ yok, baksa bakardi, arasa arardi, iletisimi sürdürürdü.
Istememis, ay banane yav gonderin butun yaz cocuguna gram deger vermeyen birine.

Bence yaz okulu bak ben yollamazdım alışık değil sonuçta. Bi de eski kocan da çalışıyorsa bütün yazı babaanneyle geçirmeye zorlamak bu

Iyide bu adam çalışmiyormu? Kiz iki ay boyunca orda neyapacak? Annem beni küçükken max. 2 hafta gönderiyordu. Babamda izinli oluyordu full gezip egleniyorduk. Sonralari 4 hafta gitmeye başladim. Babamla 2 hafta full gezip diğer 2 haftayi arkadaşlarla takiliyordum.
Senin kiz daha 6 yaşinda. Çok küçük

bence korkunç olan sizsiniz.benimle sorunu var çocuğuyla değil. eski eşimle kötüyüz diye çocuğunu da görmesin mı yani size göre öyle olur herşey.
adam gormuyor zaten, istemiyor anlamiyor musunuz?
Babalik görevlerini yerine getirmiyor, bir ayakkabi almasi lazim diye bile sizle kavga ediyordu.

Bence yaz okulu bak ben yollamazdım alışık değil sonuçta. Bi de eski kocan da çalışıyorsa bütün yazı babaanneyle geçirmeye zorlamak bu
babanne yok öldü babaanne. halası var halasıyla bırakıyor genelde. ya düşünüyorum sadece bir düşünceden ibaret en fazla 2 3 hafta kalır.

tamam da bende çalışmıyor muyum? kendi işi onun da muhtemelen 1 hafta alıp tatile götürecek zaten bayram 9 gün tatil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…