tamam da sevdiğim ben seni sinirlendirecek ne yapıyorum ki sen boşuna sinirleniyorsun ben de buna kızıyorum diyor.
dun gece tartıstık zaten en az yarım saatten fazla tuttum kendımı en sonunda da uzaklasmak ıstedım sonra tartıstık yanı konustuk rahatsız oldugum seyı soyledım sinirlerim bozuk üstüme gelme dedim. ama bunu anlayamıor.ben çok sinirlendiğimde içimden sayabildiğim kadar sayı sayıyorum o sırada tutmuş oluyorum kendimi.
denemişsindir bunu ama gerçi.
Bizde aynen böyle bir çiftiz. Ben inanılmaz sinirli, sabırsız, agresif bir insanım. Sevgilim de bir o kadar rahat ve sakin...
O da beni artık çok iyi tanıyor bazen kavga ediyoruz ve ben yine patlıyorum ama o sakince dinliyor. Ben konuşuyorum konuşuyorum konu kapanıyor. kaydirigubbakcemile3
Neden bana cevap vermiyorsun dediğimde eğer ben de aynısını yapsam, biz bir çift olamayız seni idare etmek zorundayım diyor.
Sağ olsun bu konuda beni çok iyi idare ediyor, ona minnettarım...
Burada iş sevgiline düşüyor. Eğer ki sen kendini değiştiremiyorsan o seni idare edebilmeli...
canım istersen bi doktora git..o sana kendini kontrol edebilmeyi öğretecektir..onun dışında yeşilçay fln iç tadına dayanabilirsen sakinleştirir..sevgilinde bundan hışlanmıyor olsa bile biraz alttan alsın.hatta beraber gidin doktora daha da iyi olur..bunun pek çok nedeni olabilir dedikleri gibi guatr fln..
inş rahatlarsın çözülür sorunun..:teselli:
bambusı
guatr ve benzerı rahatsızlıklarda sinirlenmeye karşı kolaylık olduğunu duydum en kısa zamanda bunun ölçümünü yaptırmayı planlıyorum..
onun haricinde dediklerinin hepsinde de haklısın. derdim yalnız kalmak felan değil ya da sürekli alttan alınması değil evet böyleyim evet bndan ben de hoşlanmıyorm sinirli kadınlardan ben de haz etmem ama nasıl düzeltebileceğimi bilmiyorum. yardım almayı düşünmeliyim belki cidden..
emcan ve Vengeance,
zaten benim derdim de ondaki sevgiyi bitirmek bu davranışımla. biz bundan başka hiçbir konuda hemen hemen tartışmıyoruz zaten. yani hatta onun deyimiyle bunu aşşak süper olcaz. evet biliyorum ve zaten ben de bunun için çok çaba gösteriyorum kendımı çok frenliyorum ama netice olarak huyumu da biliyorum sinirlendim mi yanlış şeyler yapabilirim yalnız kalmak istiyorum bu yuzden. olduğu gibi kabullenmek konusunda halen kafam karışık. olmadığım birşey olmamın beklenmesinden haz etmiyorum bu çok net.
doktor konusunda herkes hem fıkır sanırım..:sinifsinif:
ben nedense kendimi çok normal görüyorum yani tamam sinirliyim biraz ama tüm güzellikleri örtmez ki bu demi? kendimi kandırıyorum sanırım...
yeşilçay akşamları denicem tadını severim zaten..
o zaten birlikte gitmeyi teklif ediyor da ben sıcak bakamıyorum.. gitmeliyiz belki de.. sagol çok..
belki gerçek olduğun kişi gibi değilsin şuan,olmadığın birinin yaptıklarını yapıyorsun birde bu açıdan bakman gerek bence sengözlerimebaksanab
işallah en kısa zamanda çözümlenir. Ama bunun çözümüde yanlız kalmak olmayacaktır. Bu yanlızlık nereye kadar olur?. :1no2:
doktor konusunda herkes hem fıkır sanırım..:sinifsinif:
ben nedense kendimi çok normal görüyorum yani tamam sinirliyim biraz ama tüm güzellikleri örtmez ki bu demi? kendimi kandırıyorum sanırım...
yeşilçay akşamları denicem tadını severim zaten..
o zaten birlikte gitmeyi teklif ediyor da ben sıcak bakamıyorum.. gitmeliyiz belki de.. sagol çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?