canım ınanki babamı değiştirmenın bır yolu olsa çoktan değişmesı ıçın baskı kurmuştuk ama yok, çunku o senın gıbı hatasını kabul etmıyor, siz benı sınırlı yaptınız dıyor. ben geçmışte çok kıskançtım ama eşim çok mücadele verdı bu huyumla, degıştım,tedavı gördum,kabullendım,üzüldüm,yıprandım ama artık mutluyum, iyi ki savaş vermış,üstune yatmamışız bu problemın. yoksa şimdıye boşanırdık. ılışkılerı başta sevgı kurtarıyor,evlenınce alışkanlık eklenıyor, tutku azalıyor ve hatalar daha çok göze batıyor, duzelmesem olmazdı,yurumezdı. sevgılını çok takdır ettım, ayakları yere basan bırı bence, senınle cıddı duşunmese,sevmese bu kadar ugraşmazdı. gezeyım tozayım tadımız kaçmasın derdı. çok sanslısın, biraz çaba gösterırsen herşey daha guzel olacak. ben böyleyım deme sakın bu en buyuk hata olur. ınsan kötu huylarını sahıplenmemelı, bu sana kaybettırır.
eşim hep derdı, kır şu çemberını, sana laf sokmuyorum, sen kötusun ben ıyıyım demıyorum, kavga için söylemıyorum ne olur degış derdı, o zaman o konuştukça ruhum sıkılırdı, gunumuz boşa gıttı yıne tartıştık, hep sorun arıyorsun canımı sıkıyorsun derdım. ama onu anladıgım gun değiştim. o gunden berı kendımı ıyı ıfade edıyorum ve ıyı hıssedıyorum. sen ıstedın ben degıştım degıl, ben gördüm değiştim diorum. kımse kımsenın zoruyla değişemez, fark etmen lazım bence etmışsın.