Bana akil verin

Babami ikna etmemin hic mi yolu yok??
Babanızla oturup konuşun, eşinize babanızın çektiği bu resti sakın söylemeyin, bir daha kavga ettiğinizde önünüze gelir çünkü, babacığım olgun davranmıyorum biliyorum ama büyüğümsün benim bu hareketlerimi mazur gör, bir daha tekrarlamayacağım deyin, ki babanız aslında haklı, öyle her tartışmada al bohçayı baba evine dön olmaz, bir kadın kapıyı bir kere vurup çıkar evinden ve ne keşkeler ne pişmanlıklar olmadan çeker gider, siz sürekli baba evine gidip dönmüşsünüz, böyle yaparak hem ailenizi bunaltmışsınız, hem de eşinize kararlı bir duruş sergilemiyorsunuz, bir eş her kavgada çekip giden ama sonrasında geri dönen birini ne kadar ciddiye alır bir süre sonra? Ben olsam umursamam, gitti ama nasılsa dönecek derim, hele de babanızın gidersen bir daha anneni kardeşlerini göremezsin restini öğrenirse, yuvanıza döndüğünüzde nasılsa babası da arkasını döndü deyip dilediği gibi davranır.

Aileler gerçekten çözümsüz kalınan durumlarda devreye sokulmalı, biraz olgunlaşın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…