Bana akil verin

pembekulaklik

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
31
2
6
31
Merhaba ben 2 sene once kacarak evlendim. Ilk 10 ay esimin ailesinin yaninda yasadik ama ara sira tartismalarimiz oluyordu. Sonra il degistirdik ve sorunlarimiz yine tam anlamiyla bitmedi sorun ne?? Diye sorarsaniz maddiyat o an ki ruh hali genelde kucuk seylerdi. Sonra esim evi terketti ama bana onunla gelmemi oldugumuz ilden gitmemizi benim istifa etmemi soyledi bende tersledim ve ona kendisinin gitmesini soyledim o da kendisinin aldigi esyalari satti ve gitti. Cunku esyalar konusunda da bir takim sorunlar vardi.Biz ayrildik ama sonra yine birlestik. Bu sefer kalan herseyi satip baska bir ile sifirdan baslamak uzere gittik. Ama burada yine tartismalarimiz oldu bir akrabasinda kaliyorduk ev bulana kadar ama ben bir anda patladim ve annemin evine dondum sonra yine baristik ve yine sorunlar devam etti cok gecmeden birkac gun sonra ben birakrabasiyla tartistim ve yine annemin evine geldim. Ama bu sefer babam bir daha bu evden gidemezsin gidersen de anneni de kardeslerini de goremezsin diyor. Evet hemen hemen butun sorunlarimi ailemi yansittim ve benim yuzumden fazlasiyla yiprandilar.Evet pisman oldum bu sefer gercekten pisman oldum ama annemi ve kardeslerimi bir daha gorememek beni kahrediyor. Iki arada bir dere de kaldim. Sizce de babamin tepkisi biraz fazla degil mi?? Esimle konusuyoruz su an iste bulmus ev de tutmus. Off ben ne yapacagim??

Ohoo sizin evliliğiniz şehirler arası yalama olmuş resmen ailende haklı bi yerde valla siz yine birleşseniz yine başka bir ile oradan da ilk tartışma da baba evine bu kısır döngü de böyle devam eder ailen de bunun farkında

Dur ben devam edeyim buradan hikayene;
Babamı ikna ettim eşimle barıstik sonra bi takım sorunlar devam etti yine kavga ettik babamın evine bir kez daha dönmek istemedim eşimi kovdum gitti. Sonra yine bastık bu sefer eşya Sata Sata duzenimiz hiç oturmadi sorunlar yaşadık yine ayrıldık bu sefer beni evden kovdu ...

Bu böyle süre gider canım .... bilmem ablatabildim mi?

Tam bir baş belası olmuşsunuz ve hala babanızın tepkisini çok görebiliyosunuz ya pes doğrusu. Allah anne ve babanıza sabır ve sağlık versin.

"Bir anda patladım babamın evine döndüm"
"Bir akrabasıyla tartıştım babamın evine döndüm"
Evlilik bu kadar basit değil ki.tamam maddi sorunlarda evlilikte çok yıpratıcı olabiliyor ama sizin de biraz sebat göstermeniz lazım.hem yazık değil mi ailenize.ne kadar üzülüyolarlardır siz böyle git gel yapınca.
önce psikolojik destek alın bir daha da annenizin babanızın hayır duasını almadan hareket etmeyin.

Babanız haklı. Kaç kez denmişsiniz olmamış nereye kadar böyle çekecekler sizi.
Artık yürümüyorsa zorlamanın alemi yok.
Görünen o ki tekrar aynı şeyleri yaşayacaksınız ve o zaman yanınızda kimseniz olmayacak.

Ama ben esimi seviyorumm ve ileride bazi seylerin pismanligini yasamak istemiyorum hani son pismanlik olayi varya iste su an ben o pismanligini yasiyorum beni anlayin sadece ailemden bir sans daha istiyorum

Ama ben esimi seviyorumm ve ileride bazi seylerin pismanligini yasamak istemiyorum hani son pismanlik olayi varya iste su an ben o pismanligini yasiyorum beni anlayin sadece ailemden bir sans daha istiyorum

Kaç şans istemişsiniz daha önce bir düşünün.
Babanız çok çok çok çok çok haklı.
Ben olsam çoktan kapının önüne koymuştum sizi.

Sadece sevmek evliliği sürdürmek için yetmez. Aklınızı başınıza alın ve hep iyi günleri hatırlamayın.
Devamlı ayrılacak kadar yaşadığınız kötü şeyler var demek ki.
Ayrılınca özlüyorsunuz ama bir arada yapamıyorsunuz.
Aileniz yine sabırlı davranmış size.

Sevgili gibisiniz sabah tartışıp akşam baba evine geri dönüyorsunuz bunun adı evlilik değil

Evlenmeden sevgili hayatı yaşayın siz
İstediğiniz kadar barışıp küsebilirsiniz

Yaş kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…