MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Kimin dedigi önemli mi? Kayınvalide dedi.Kim diyor
EvetSiz çalışıyor musunuz?
Ajitasyon yapıyor.Kimin dedigi önemli mi? Kayınvalide dedi.
Genelde ikimiz varkenDirek sizi kastetmemiş olabilir gercekten, neden ustunuze alındınız ki?
Biraz dogru ama size laf sokmak icin söylememis bence. Kendi kendine kahırlanmis gibi bisey kaldiki hakli. Bence sonuna kadar hakli ev hanimlari hicbi zaman hakettigi degeri görmüyo grrci calisan kadin da gormüyo da.Bir kadının ekonomik özgürlüğü varsa bir şey bilmesede saygı görür, kimse ona bir şey demez. Ben ve kızım gibiler(ev hanımı) köpek gibi her işi yapsak itibar görmeyiz. Bir de yanlış anlama diyor.
O kadar sinirlendim ki! Kızacak bir şey yok mu? Ben bir şey demedim ama kafamda dönüp duruyor cümle. Size söylense siz nasıl tepki verirdiniz? Kayınvalide bana dedi. Ben çalışyorum.
Önemli olduğu için sormuş arkadaş öyle yorum yapacakKimin dedigi önemli mi? Kayınvalide dedi.
Yolda doktora götürüyordum. Yanlış anlama vs.diyerek başladı söze.Kayınvalide kendine ve kızına niye öyle dedi anlamadım .
Peki, açıklamaya yazdım.Önemli olduğu için sormuş arkadaş öyle yorum yapacak
Kadın doğru söylüyor sizi de övmüş bence neye kızdınız Allah aşkına....Bir kadının ekonomik özgürlüğü varsa bir şey bilmesede saygı görür, kimse ona bir şey demez. Ben ve kızım gibiler(ev hanımı) köpek gibi her işi yapsak itibar görmeyiz. Bir de yanlış anlama diyor.
O kadar sinirlendim ki! Kızacak bir şey yok mu? Ben bir şey demedim ama kafamda dönüp duruyor cümle. Size söylense siz nasıl tepki verirdiniz? Kayınvalide bana dedi. Ben çalışyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?