MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Öyle yorumlamanızı istemediğim için yazmadım zaten. Sordular söyledim. Basşka ortamda söylense emin olun takilmazdım, üzerime bile alınmazdım. Dogruca bana söyleyince kafama taktım. Siz nasil anliyorsniz oyle cevaplayın lütfwnEğer size laf soktuğunu düşünerek yorum yapmamızı istiyorsanız şunu söyleyeyim kv niz sizin ev hanımlığınızı beğenmiyor kendinden örnek vererek ev hanımlığımız çok iyi olsa da çalışmadığımız için hakettiğiniz saygı bana ve kızıma verilmiyo demeye getirmiş.
Önemli tabi, derdi varmış size laf çarpmış ...çalışıyorsun diye kendini bisiy sanma demiş, galiba kızı eziliyor ve bunun hıncını senden çıkarmış .... Ya daaa biz kuruntulaniyoruz.Kimin dedigi önemli mi? Kayınvalide dedi.
e övmüş bence, neden alındığınızı anlamadım.Yolda doktora götürüyordum. Yanlış anlama vs.diyerek başladı söze.
burda saır dıyor kı :)Bir kadının ekonomik özgürlüğü varsa bir şey bilmesede saygı görür, kimse ona bir şey demez. Ben ve kızım gibiler(ev hanımı) köpek gibi her işi yapsak itibar görmeyiz. Bir de yanlış anlama diyor.
O kadar sinirlendim ki! Kızacak bir şey yok mu? Ben bir şey demedim ama kafamda dönüp duruyor cümle. Size söylense siz nasıl tepki verirdiniz? Kayınvalide bana dedi. Ben çalışyorum.
Ben laf soktuğunu biliyorum. Anneme, anneannesine söylenir durur. Elimden geldiğince susmaya çalışyorum. Laf içinde küfreder çocuk vae der susarım. Temizligime laf eder, yemeğime laf eder, eve temizlige yardimci almama laf eder.. Bu nedenle bu cümle bu kadar kafamda büyüdü belki
eger sureklı laf sokan bırıyse bu cumlesını oyuzden yanlıs anlamıs olabılırsınız bu cumle sırf bır sohbet acma gıbı kendınden dert yanma cumlesı cunku kızım ve ben adam yerıne konmuyoruz demıs ya esınden ya oglundan bırınden dert yanıyor kadınBen laf soktuğunu biliyorum. Anneme, anneannesine söylenir durur. Elimden geldiğince susmaya çalışyorum. Laf içinde küfreder çocuk vae der susarım. Temizligime laf eder, yemeğime laf eder, eve temizlige yardimci almama laf eder.. Bu nedenle bu cümle bu kadar kafamda büyüdü belki
Bunda kızılack bisey göremedim.Bir kadının ekonomik özgürlüğü varsa bir şey bilmesede saygı görür, kimse ona bir şey demez. Ben ve kızım gibiler(ev hanımı) köpek gibi her işi yapsak itibar görmeyiz. Bir de yanlış anlama diyor.
O kadar sinirlendim ki! Kızacak bir şey yok mu? Ben bir şey demedim ama kafamda dönüp duruyor cümle. Size söylense siz nasıl tepki verirdiniz? Kayınvalide bana dedi. Ben çalışyorum.
Size bişey dememiş.Ya kocasına yada başka bişeye içerlenmiş kayın validen.Ama yanlış kişiye yanlış cümle kurmuş.Sizlik bişey yok.Bir kadının ekonomik özgürlüğü varsa bir şey bilmesede saygı görür, kimse ona bir şey demez. Ben ve kızım gibiler(ev hanımı) köpek gibi her işi yapsak itibar görmeyiz. Bir de yanlış anlama diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?