- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 158
- 34
- Konu Sahibi perimasali8
-
gerçekten insanları tanıdıkça yalnızlığı seviyorum.
akşam üzeri arkadaşlarla toplandık bayan arkadaşlarla.şaka yollu kilodan boydan konuşuyoruz.bayan arkadaş bana " senin boyun kilon gayet güzel" dedi.ben de "tabi güzelim" dedim şaka yollu.başka bir bayan arkadaş da "evet at gibisin" dedi bana.boyun standart üstü 178.bu arada.ben de salak salak kaldım öyle "hmm evet öyleyim "dedim geçiştirdim ama içime oturdu.hazırcevap olamıyorum işte kıramıyorum insanlrı ama onlar beni kırıyor.keşke biraz daha özgüvenli olup uygun bir cevap verebilseydimne diyebilirdim mesela orda o anda ki
Ben olsam arkamda çok gezinme çifte falan atarım canım malum senden uzunum der gülerdim şakayla karışıkgerçekten insanları tanıdıkça yalnızlığı seviyorum.
akşam üzeri arkadaşlarla toplandık bayan arkadaşlarla.şaka yollu kilodan boydan konuşuyoruz.bayan arkadaş bana " senin boyun kilon gayet güzel" dedi.ben de "tabi güzelim" dedim şaka yollu.başka bir bayan arkadaş da "evet at gibisin" dedi bana.boyun standart üstü 178.bu arada.ben de salak salak kaldım öyle "hmm evet öyleyim "dedim geçiştirdim ama içime oturdu.hazırcevap olamıyorum işte kıramıyorum insanlrı ama onlar beni kırıyor.keşke biraz daha özgüvenli olup uygun bir cevap verebilseydimne diyebilirdim mesela orda o anda ki
Günümüzde bu sözler kişiyi şimartma beğenme içerikli bir nevi iltifat oluyor taş gibisin at gibisin bence onaylamaktan başka yapmanız gereken nezaketen bir teşekkürüde eklemek bu söze karşılık farzdı bencegerçekten insanları tanıdıkça yalnızlığı seviyorum.
Samimi bi arkadasinsa dert edecek birsey yok.hmm ben mi alınganlık yaptım acaba
İltifat o iltifat.
Banada kendi benden genç bekar kilosu olan bir iş arkadaşım
Senin popon sarkık dedi yaa :) :)
Halbuki hiçççç alakası yok.
Sonra da 2 gün sonra işten ayrıldı.
Bi cevap bulup veremedim,içimde ukte kaldı :)
Ama hala aklıma geldikçe sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?