• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ayıp etti

sokupatader

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
40
35
8
32
Sevgilimle kütüphanede ders çalışıyorduk. Arada ufak bir mevzudan tartışma çıktı, beni kıskandı. “Böyle yapmanı istemiyorum” dedi. “Hayır yapacağım” dedim.

İçeri girip derse devam ettik.
Bir ara molaya sigara içmeye çıktı, ben de onla çıktım. Ne zaman yemek yiyeceğimizi sordum. Aç olmadığını, gidip yiyebileceğimi söyledi. Onun haricinde hiiç konuşmadan kütüphaneye geri döndük, çünkü bana trip yapıyordu.

Ders çalışırken saate bakıyordum. “Açsan git ye niye bekliyosun ki” dedi. “Birlikte yiyelim işte ya” dedim. “Ben yemeyeceğim, tek başına gidebilirsin” dedi. Ben de cüzdanımı alıp gittim.

Yiyip döndüğümde masada yoktu. Eşyalarını toplayıp gitmiş.

Aramadım tabi ben de. Bütün bunlar öğlen oldu. Ondan da ne bir arama ne bir mesaj geldi.

Sinirlerim bozuldu.
Büyük terbiyesizlik değil mi?
2 senelik ilişki.

Erkeğin trip yapanindan korusun Allah :dua:
Trip yapsa yine iyi. Benim yemeğe çağırdığımda gelmemesi trip atmak tamam. Atsın hadi onu. Ama tek kelime etmeden çekip gitmek de nedir. Trip değil bu, basbayağı ayıp bence.

Buyuk terbiyesizlik degil umursamaz takilmis kafa dinlemek icin sizi başindan göndermis:KK57:
O tartistiginiz konu her neyse geri adim atmaniz icin tavir almis olabilir.

Buyuk terbiyesizlik degil umursamaz takilmis kafa dinlemek icin sizi başindan göndermis:KK57:
O tartistiginiz konu her neyse geri adim atmaniz icin tavir almis olabilir.
Kendince ilgi bekliyor herhalde. Anlamadım ki. Aynısını ben yapsam küplere biner bir ton laf ederdi. Normalde tartışmalarda ilk adımı atmaktan çekinmem, ikimiz de bunun lafını yapan insanlar değiliz. Ama yanımdan çekip gidiyorsa adım atmam. İnadım inat.

-“Böyle yapmanı istemiyorum” dedi. “Hayır yapacağım” dedim.-

Demek ki bu mevzuyu gözünde bayağı büyütmüş veya siz küçümsüyorsunuz bu durumu.

Ben senin yerinde olsaydım onsuz yemeğe gitmezdim. Ac kalacaksam seninle ac kalirim derdim. Bence siz ayıp etmissiniz. 2 yıllık ilişkiniz var. Onsuz yemek yememeniz gerekirdi. İlk resti çeken sizsiniz

İlk tribi atan siz olmuşsunuz, o da devam ettirmiş. 2 senelik ilişki olabilir ama ikinizde de olgun bir ilişki sürdürebilecek yeterlilik yok gibi geliyor bana şu anda. Birbirinizi alttan alabilmeyi öğrenmeniz gerekiyor ya da orta yolu bulabilmeyi. Mesela "Ya ben acıktım ama senin için bir yarım saat daha bekleyebilirim hala aç olmazsan birlikte gideriz sen yemezsin bana eşlik edersin belki senin de karnın acıkır" falan diye orta yol bulucu davranabilirdiniz.

Kendince ilgi bekliyor herhalde. Anlamadım ki. Aynısını ben yapsam küplere biner bir ton laf ederdi. Normalde tartışmalarda ilk adımı atmaktan çekinmem, ikimiz de bunun lafını yapan insanlar değiliz. Ama yanımdan çekip gidiyorsa adım atmam. İnadım inat.
Aferin kiz tuttum seni mprensiplerinden anlayissiz insanlar icin taviz verme.:KK9:
Ne olmus yani konusmussan erkek cinsinden biriyle:KK57:

İlk tribi atan siz olmuşsunuz, o da devam ettirmiş. 2 senelik ilişki olabilir ama ikinizde de olgun bir ilişki sürdürebilecek yeterlilik yok gibi geliyor bana şu anda. Birbirinizi alttan alabilmeyi öğrenmeniz gerekiyor ya da orta yolu bulabilmeyi. Mesela "Ya ben acıktım ama senin için bir yarım saat daha bekleyebilirim hala aç olmazsan birlikte gideriz sen yemezsin bana eşlik edersin belki senin de karnın acıkır" falan diye orta yol bulucu davranabilirdiniz.
Ben trip atmadım ki. Sigara molasına çıktığımızda ben normal davrandım, suratım falan hep normaldi. O tribinden dolayı konuşmadı. Ve sırf trip attığı için yemeğe gelmedi. Tekrar tekrar birlikte gidelim dedim, trip yapmak için gelmedi ve ben de onun tribini çekemem diye düşündüğüm için gidip yemek yedim. Benimki trip atmak değil, onun tribini takmamak. Çünkü çocuk değiliz. Derdi varsa konuşsun. Triple nereye kadar.

Ben senin yerinde olsaydım onsuz yemeğe gitmezdim. Ac kalacaksam seninle ac kalirim derdim. Bence siz ayıp etmissiniz. 2 yıllık ilişkiniz var. Onsuz yemek yememeniz gerekirdi. İlk resti çeken sizsiniz
Kaç saattir yemek yemediği halde sırf trip atmak için “ben yemeyeceğim, sen git” diyen prenses sendromlu bir erkek için aç kalamam.

Erkek arkadaşın abartmis. O arayana kadar arama yazana kadar da yazma.

Ben trip atmadım ki. Sigara molasına çıktığımızda ben normal davrandım, suratım falan hep normaldi. O tribinden dolayı konuşmadı. Ve sırf trip attığı için yemeğe gelmedi. Tekrar tekrar birlikte gidelim dedim, trip yapmak için gelmedi ve ben de onun tribini çekemem diye düşündüğüm için gidip yemek yedim. Benimki trip atmak değil, onun tribini takmamak. Çünkü çocuk değiliz. Derdi varsa konuşsun. Triple nereye kadar.

Yine de yeterlilik yok zira 5 dakika bir erkekle konuştuğunuz için kıskançlık krizlerine girip trip atması onun bir ilişki sürdürecek olgunlukta olmadığını sizin de çok kendinizden taviz veren bir yapıda olduğunuzu gösteriyor. "Bana güvenmiyorsan eyvallah sen yoluna ben yoluma" diyemediğiniz için adam haliyle kendini haklı görüp trip atıyor. Bunu net bir şekilde deseydiniz o tribi atacak yüzü kendinde bulamaz, bir daha öyle davranmazdı. Önünü kesmeniz lazım bunların, yoksa daha çok trip yersiniz.

Kaç saattir yemek yemediği halde sırf trip atmak için “ben yemeyeceğim, sen git” diyen prenses sendromlu bir erkek için aç kalamam.

sizi bilmem ama benim boğazımdan geçmezdi sevgilim açken karnımı doyurmak. Eşimle bazen tartışırız küseriz. Yine de o yemek yeniyorsa ben de yemiyorum. O sofraya birlikte oturmak zorundayız

Yine de yeterlilik yok zira 5 dakika bir erkekle konuştuğunuz için kıskançlık krizlerine girip trip atması onun bir ilişki sürdürecek olgunlukta olmadığını sizin de çok kendinizden taviz veren bir yapıda olduğunuzu gösteriyor. "Bana güvenmiyorsan eyvallah sen yoluna ben yoluma" diyemediğiniz için adam haliyle kendini haklı görüp trip atıyor. Bunu net bir şekilde deseydiniz o tribi atacak yüzü kendinde bulamaz, bir daha öyle davranmazdı. Önünü kesmeniz lazım bunların, yoksa daha çok trip yersiniz.
Erkek arkadaşımın olgun olmadığı kısmındaki yoruma eyvallah da, benim taviz verdiğim nereden çıktı? Dediği şeyi kabul etmedim, “hayır yapmayacağım” dedim, üzerine yaptığı tribi de çekmeyip yemek yemeye gittim. Bu yaptığımın neresi taviz vermek? Bir de onsuz yemek yemeseydin diyorsunuz. Asıl o zaman taviz vermiş olurdum.

Erkek arkadaşımın olgun olmadığı kısmındaki yoruma eyvallah da, benim taviz verdiğim nereden çıktı? Dediği şeyi kabul etmedim, “hayır yapmayacağım” dedim, üzerine yaptığı tribi de çekmeyip yemek yemeye gittim. Bu yaptığımın neresi taviz vermek? Bir de onsuz yemek yemeseydin diyorsunuz. Asıl o zaman taviz vermiş olurdum.

Hayır ben sadece yemek yeme üzerine yorumumu yaptım, araları okuyunca o dediğiniz şeyi gördüm. Kıskançlık krizinden dolayı trip falan olunca işler değişti. "Hayır yapmayacağım, abartıyorsun, ne alaka" falan tartışma demek, söz dalaşına girip adama sizin üzerinizde söz hakkı vermek demek. Sizin kestirip atmanız lazım, "Bana güvenmeyen bir erkekle benim işim yok, güvenmiyorsan bu ilişki burada bitsin" demek farklı, "Hayır alakası yok, abartma, ne var konuştuysam?" diye tartışmaya girmek apayrı şeylerdir. Ben kendi görüşümü belirtiyorum. Uygulayıp uygulamaması size kalmış.

Back
X