- 16 Mart 2017
- 40
- 35
- 8
- 32
- Konu Sahibi sokupatader
Sevgilimle kütüphanede ders çalışıyorduk. Arada ufak bir mevzudan tartışma çıktı, beni kıskandı. “Böyle yapmanı istemiyorum” dedi. “Hayır yapacağım” dedim.
İçeri girip derse devam ettik.
Bir ara molaya sigara içmeye çıktı, ben de onla çıktım. Ne zaman yemek yiyeceğimizi sordum. Aç olmadığını, gidip yiyebileceğimi söyledi. Onun haricinde hiiç konuşmadan kütüphaneye geri döndük, çünkü bana trip yapıyordu.
Ders çalışırken saate bakıyordum. “Açsan git ye niye bekliyosun ki” dedi. “Birlikte yiyelim işte ya” dedim. “Ben yemeyeceğim, tek başına gidebilirsin” dedi. Ben de cüzdanımı alıp gittim.
Yiyip döndüğümde masada yoktu. Eşyalarını toplayıp gitmiş.
Aramadım tabi ben de. Bütün bunlar öğlen oldu. Ondan da ne bir arama ne bir mesaj geldi.
Sinirlerim bozuldu.
Büyük terbiyesizlik değil mi?
2 senelik ilişki.
İçeri girip derse devam ettik.
Bir ara molaya sigara içmeye çıktı, ben de onla çıktım. Ne zaman yemek yiyeceğimizi sordum. Aç olmadığını, gidip yiyebileceğimi söyledi. Onun haricinde hiiç konuşmadan kütüphaneye geri döndük, çünkü bana trip yapıyordu.
Ders çalışırken saate bakıyordum. “Açsan git ye niye bekliyosun ki” dedi. “Birlikte yiyelim işte ya” dedim. “Ben yemeyeceğim, tek başına gidebilirsin” dedi. Ben de cüzdanımı alıp gittim.
Yiyip döndüğümde masada yoktu. Eşyalarını toplayıp gitmiş.
Aramadım tabi ben de. Bütün bunlar öğlen oldu. Ondan da ne bir arama ne bir mesaj geldi.
Sinirlerim bozuldu.
Büyük terbiyesizlik değil mi?
2 senelik ilişki.