O benim sevgilimm
Allah'ım ne çok seviyorum onu kimse anlayamaz!
2-3 yaşlarındayken onun gelme saatine yakın eğer on dakika falan geç kaldıysa kapının önünde deli gibi ağlarmışım:) Sonra 5-6 yaşına gelince -henüz dakika kavramını bilmiyorum ve saniyeyle dakikayı hep karıştırıyorum, bir saniye de 1-2-3 diye saymak:))- anneme sorardım babam ne zaman gelicek işten diye hep 5 dakika derdi. Bende 5 defa 1-2-3 diye sayardım, bitince de e hani gelmedi işte beni kandırıyorsunuz diye yine ağlardım:))
Sonra aradan yıllar geçti, kanser olduğunu öğrendim. O bile bilmiyordu aslında, ne zordu bu durumda herşey yolundaymış gibi davranmak!
Hemen hastaneye yattı, ameliyatla kitleleri aldılar. 2 saat demişlerdi ameliyata, 8 saat sürdü. Ve ben çok ilginç bi şekilde ağlamadım, dayanıklı, sağlam ve ayaktaydım. Ameliyathane önünde 60 kişi vardık resmen:)Ama yine de o 8 saat ömrümden giden 8 yıl gibiydi. Gece yoğun bakımda kaldı, ama ben sabaha kadar onu düşündüm...
Sabah odasına çıkardılar, kitleler boynunda olduğu için bütün boynu sargı içindeydi, yüzü şişmişti ama hala çok yakışıklıydı. Çünkü benim sevgilimdi!
Ama odaya gitmek yasaktı, sadece annem girebiliyordu yanına. 3 saat kapıda bekledim annem bi lavaboya gitse de içeri girsem diye. Ve en sonunda çıktı odadan! Koşarak gittim yanına. Ballı kızım nasılsın dedi bana
İyiyim canım sen nasılsın dedim, kötüyüm canım çok acıdı dedi. Bir baba olarak hep saklamıştı acılarını, ama bunu söylediğine göre demek ki gerçekten çok yanmıştı canı. Sonra bir de 'hep seni düşündüm yoğun bakımda dedi, seni kime emanet edebilirim diye düşündüm' dedi. İşte o an gözyaşlarımın serbest kaldığı andı. 'Çık odadan' dedi çünkü o da dayanamadı...
Aradan neredeyse 2 ay geçti, şimdi evimizdeyiz, herşeyden öte beraberiz. Kontrole gidince doktorun, babamı görür görmez yüzünde oluşan gülümse benim için dünyaya bedel. Bu herşeyin yolunda gittiğine işaret
Şimdi bi an önce kpss sınavını kazanıp annemle babamı yurt dışında tatile götürmeyi planlıyorum. Bazı geceler bunun hayaliyle uyuyorum resmen, bir gemide annem, babam, ben... İtalya'ya veya Yunan Adaları'na gidiyoruz...
Allah onu benim yanımdan ayırmasın...