Bana Babanzı anlatn.....

Baba ne demek ? o duygu nasıl bir şey asla tatmadım... Zoraki telefonlaşmalar, ben aramasam yıllarca aramamalar... Allah ona merhamet versin... Aslında söylemek istediğim o kadar çok şey var ki? Değer mi diyorum yazmaya? Allah zaten biliyor içimmmiiii :2:

Evin geçimini sağlıyor mecburen o kadar.
Baba şefkatidir filan bilmem onları. Baba sevgisini tatmadım...

ahhhhhh babamm demek anlatılmaz bişiy
iyiki herzaman yanımda canım babammmm

baba: bir hiç, zavallı yaratık,sorumsuz şey vs... gibi uzatılabilir benim için. hayattta nefret ettiğim tek insan da diyebiliriz. onun dışında ki her varlığı çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum

bir baba düşünün biri 9 biri 3 yaşında iki kız çocuğu var evi terk ediyor boşanılıyor başlarda çocukalrı haftasonları ayda 2-3 kez alır sonralarda 2 .. 1.. ve sıfır şeklinde sonlalnan görüşememeler işlerin yoğunluğunun bahanesi ... yeniden evlenir ve bunu büyük çocugu 16 yaşında babasının elindeki yüzüğü görünce öğrenir 17 yaşına gelince erkek kardeşinin doğdugunu öğrenir sonraları ilk evlatları küçümsemeler iteleme öteleme maddi yardım etmeme (zaten hiç olmayan ) ikinci evliliğinde çok zengin bir hayat en ucuz aldığı 90.000 tl mercedes oğlunu yurtdışına yolladı dil eğitimine özel okullarda okuyor biz devlet okulunda okuduk gurur duyuyorum ama ilk çocuklar aç tok umursamayan dışardan biri sorsa pamuklara sarıp büyüttüm maddi herşeylerini karşıladım demeler yıllarca kavgalar ilk evlatlara
kindarca bağırmalar .... ve büyük kızı 31 yaşında evlendiğinde herzamanki gibi burnundan getirmeler ve sonunda ilişkiyi kesme ...
tabi ben özet geçtim ..
BU ADAM BENİM BABAM
okadar psikolojimizi bozduku tarifi yok büyük kızı benim
kızkardeşim 3 yaşında babam gidince havale geçirmeye başladı
yıllarca tedavi oldu şükür şimdi 26 yaşında ve gayet iyi
anneme ve kardeşime yüklenmemesi için herşeyi yaptım
zordu belki ama kardeşim annemi azda olsa mutlu ettim
hep darbeyi ben yedim ama eşim annem ve kardeşimle mutluyum
2 senedir hiç görüşmedik görmedim ben hamile kaldım 2,5 aylık bebeğime düşük yaptım gelmedi dış gebelik demiş soranlara
aama değildi bebeğimi babamın bana yaşattığı stresden düşürdüm şu anda olmuyor ...
annem öğretmendi bize o baktı hiçbişeyimiz eksik kalmasın diye didindi çırpındı annem benim ve mükafatı neydi biliyormusunuz
böbrek hastası oldu nakil oldu zor zamanlar geçiriyor şuanda
babamsa yeğenleriyle filan gece çıkarlar 8-10 kişi yer içerler kendi öder her çıkışlarında ayda en az 2-3 sefer 400-500 den aşağı
para ödemez
herzaman kendi ayakları üstünde duran bir insan oldum hiç muhtaç olmadım
parasını istemedim istememde bende kardeşimde sadece arkamızda babamız olsun
bizi sevsin istedik ama olmadı önemlide değil ....
elbette yazdıklarım milyonun biri eder aahh ah baba haaa iskele babası daha çok işe yarar ...

Babam kahramanım gücüm kuvvetim benım ve kardeşlerim için yıllarca çalışan hiç şikayetçi olmayan sevgısını hıc esırgemeyen ıyı gunumde kotu gunumde hep yanımda olan bir kızım bir gözüm diye benı sevdıgını herkessın yanında dıle getiren ona sarılınca bıgun kaybedersem ne yaparım dıye düşündüğüm ve ıyı kı benım babam olmus dedıgım tek insan
Onu o kadar çok sevıyorum kı Allahım acısını göstermesin bana

bazen çok kızdığım, bazen kalbimden taşarcasına sevdiğim ama arkamda olduğunu her zaman bildiğim dev adam, canım babammmmmm

baba babammmmmm babacımmm bu kelimeyi yazarken bile i çim bir hoş oluyorrr. babam benim kalemmm , hep dua ettim allahım babam gibi biriyle evleneyim çok şükür babam gib biriyle evliyim babam benim kahramanımm onu duyduğumsevgiyi nasıl anlatabilirimki yazıyorum siliyorum olmuyor yetmiyorrr çünkü ona duyduğum sevgi buraya sığdıramam kelimeler yetmez burası yetmez parmaklarımda güç kalmaz .güzel ALLAHIM BABAMI BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN . DAHA AZ ÖNCE ONUN YANINDAYDIMMM hala daha bizim içinçırpınıyor kaç yaşındaa emekli ama hala daha çalışıyorr o benim kahramanımm

çooooooooooooooooook seviyorum babamı canım babam benim.duygusallaşıyorum babam aklıma gelince onu kaybetmekten çok korkuyorum.kelimeler yetmez ki anlatmaya deli olurum babam için canım babam benim.

annem dolandıgım bag, babam yaslandıgım DAĞ

O benim sevgilimm
Allah'ım ne çok seviyorum onu kimse anlayamaz!
2-3 yaşlarındayken onun gelme saatine yakın eğer on dakika falan geç kaldıysa kapının önünde deli gibi ağlarmışım:) Sonra 5-6 yaşına gelince -henüz dakika kavramını bilmiyorum ve saniyeyle dakikayı hep karıştırıyorum, bir saniye de 1-2-3 diye saymak:))- anneme sorardım babam ne zaman gelicek işten diye hep 5 dakika derdi. Bende 5 defa 1-2-3 diye sayardım, bitince de e hani gelmedi işte beni kandırıyorsunuz diye yine ağlardım:))
Sonra aradan yıllar geçti, kanser olduğunu öğrendim. O bile bilmiyordu aslında, ne zordu bu durumda herşey yolundaymış gibi davranmak!
Hemen hastaneye yattı, ameliyatla kitleleri aldılar. 2 saat demişlerdi ameliyata, 8 saat sürdü. Ve ben çok ilginç bi şekilde ağlamadım, dayanıklı, sağlam ve ayaktaydım. Ameliyathane önünde 60 kişi vardık resmen:)Ama yine de o 8 saat ömrümden giden 8 yıl gibiydi. Gece yoğun bakımda kaldı, ama ben sabaha kadar onu düşündüm...
Sabah odasına çıkardılar, kitleler boynunda olduğu için bütün boynu sargı içindeydi, yüzü şişmişti ama hala çok yakışıklıydı. Çünkü benim sevgilimdi!
Ama odaya gitmek yasaktı, sadece annem girebiliyordu yanına. 3 saat kapıda bekledim annem bi lavaboya gitse de içeri girsem diye. Ve en sonunda çıktı odadan! Koşarak gittim yanına. Ballı kızım nasılsın dedi bana İyiyim canım sen nasılsın dedim, kötüyüm canım çok acıdı dedi. Bir baba olarak hep saklamıştı acılarını, ama bunu söylediğine göre demek ki gerçekten çok yanmıştı canı. Sonra bir de 'hep seni düşündüm yoğun bakımda dedi, seni kime emanet edebilirim diye düşündüm' dedi. İşte o an gözyaşlarımın serbest kaldığı andı. 'Çık odadan' dedi çünkü o da dayanamadı...
Aradan neredeyse 2 ay geçti, şimdi evimizdeyiz, herşeyden öte beraberiz. Kontrole gidince doktorun, babamı görür görmez yüzünde oluşan gülümse benim için dünyaya bedel. Bu herşeyin yolunda gittiğine işaret
Şimdi bi an önce kpss sınavını kazanıp annemle babamı yurt dışında tatile götürmeyi planlıyorum. Bazı geceler bunun hayaliyle uyuyorum resmen, bir gemide annem, babam, ben... İtalya'ya veya Yunan Adaları'na gidiyoruz...
Allah onu benim yanımdan ayırmasın...

Hayatım boyunca en nefret ettiğim ve edeceğim kelimedir 'baba'... okula giderken kimse bana babamı sormasın diye dualar ettiğim sorduklarında boğazım düğümlenerek dudaklarımı ısırarak zorla ağzımdan adını çıkardıgım insandır.Arkadaşlarım babalarına benim yanımda sarılmazlardı sedanın yanında sarılma onun babası yok üzülür özenir derlermiş küçük olduğumuz için açıkça söylerlerdi bana küçüktük kızmazdım onlara zaten asıl kızılacak olan sensin baba. Ve ben bugün tamda bugun 21 yaşındayım baba görüşmeyeli sana baba demeyeli yolda karşılaştığımızda yabancı gibi geçeli tam 15 yıl oldu o bıraktığın küçük kız artık büyüdü. Eğer seni özlediğimi merak ediyorsan seni hiç özlemedim. sana olan nefretim bitmedi o bıraktığın zamandan bu yana benimle birlikte büyüdü. Bu dünyada hesaplaşamadık kaçtın ama öbür dünyada kaçamayacaksın o küçücük elini bırakıp gittiğin kıza hesap vereceksin.içimdeki küçük kız hala ilk günkü gibi ağlıyo senin yüzünden! Seni asla affetmicem. Bunları yüzüne karşı söylemeyi okadar çok isterdimki Allahım bana ahirette fırsat versin inşallah...

ben hiç anlatamam anlatmakda istemem o kadar güzel anılar varki keşke benim babamda baba kavramının çocuğu döverek terbiye etmek gerekdiğini düşünmeseydi bir kere bana sarılsaydı öpüp saçımı okşasaydı çook şanslı arkadaşlar var aramızda çok kıskandım onları

''baba'' çocuklukta benim için kainatın tüm sevgilerini ifade eden bir kelime iken, bugün görsem yüzüne tükürmekten zevk alacağım bir varlık şekline dönüştü...
annemden sonra yeniden evlenince karısı ona tatlı geldi ve beni kırdı, üzdü, sevmedi, şiddet gösterdi. ne lise ne üniversite mezuniyetlerimde ve okul kayıtlarımda yanımda olmadı. kimsesiz gibi kendi başıma yaptım herşeyi. herkesin ailesi çocuklarını tebrik edip öperken ben onlara bakakaldım.
evden ayrıldım gelip hatasını kabulleneceğine sözlü şiddet uyguladı, evlendim yanımda yoktu ailem yok diye düğünüm bile olmadı gelinlik bile giymedim sadece odada 2 imza hepsi bu,
anne olucam halen sesini bile duymuyorum.
ne hakkın vardı tüm bunları yaşatmaya, emanete sahip çıkamıcaktın madem verseydin çocuk esirgeme kurumuna. ş...siz lafı bile sana hafif kalır ne yazıkki.
herşeyden sonra şunu anladım ki hayat onsuz da oluyor be bana asıl koyan annesiz olmaktı. ''baba'' senin için son sözüm ! cehennem ol git inşallah o karından olan çocuklarından bin beterlerini bul inşallah ve günün birinde sürüne sürüne kapıma gelip gözyaşlarıyla karşımda konuşmaktan bile aciz kal inşallah...
değerimi sen anlamadıysan yüce rabbim kafana soka soka anlatacaktır eminim bundan. benden sömürdüklerinizi söke söke saçmak zorunda kalıcaksınız

inanın kızlar baba deyince içimde kocaman bir boşluk oluştu yazacaklarımda boğazıma düğümlendi galiba bana hiçbirşey ifade etmiyorr

babammmm.... bitanecik babam hayatta çalışmanın alın teriyle para kazanmanın hayata dünyaya insanlara karşı duruşu olan herzaman sözünün eri olan tek idolüm.tek başına 1den çok iş yaparak 3çocuğunu haram lokma yedirmeden büyütüp okutan kimselere muhtaç etmeyen hakkını asla ödeyemeceğim ilk aşkım canımbabam seni çok seviyorum... allah tan tek dileğim senin acını göstermesin hep başımızda ol dağ gibi arkamızda ol babacığımmm.bidaha dünyaya gelsem yine babam sen ol isterdim.

babaammm...benim babammmm
onu o kadar çoo..ook seviyorum kiiiibu sevgimi ifade edecek bişey bulamıyorum...
bir derdi sıkıntısı olunca sırf biz üzülmeyelim diye bişey belli etmemeye çalışan,çocuklarının istediği hiç bir şeye asla yok demeyen,biz üzgün olursak sırf bizi güldürmek için bir çocuk gibi türlü şekillere girip komiklikler yapan kısacası ailesi için herşeyi ama herşeyi yapan adam benim babam......

anlatmak istiyorum çok şey ama anlatamıyorum.. söyleyecek söz bulamıyorum babamı anlatmaya... Ama şu bir gerçek ki babam beni,abimi,kardeşimi,annemi çok seviyor hemde çoo..ook seviyor..

canım babam benim yaa... ben küçükken kıtır kıtır olan patates kızartmasını çok severdim... annemle babam mutfakta patates doğruyordu.. babam sırf ben kıtır patates seviyorum die patatesleri ince ince doğruyordu... doğrama tahtasında doğranmış olan patatesleri almak için elimi uzatmıştım babamın elindeki bıçak sadece ama sadece tırnağımı çizmişti ama babam benim elimi kestiğini sanmış korkmuş.. elindeki bıçağı sinirle masanın üstüne saplarken parmakları kesilmişti benim yüzümden,kaç dikiş atmışlardıküçükken düğünlere giderdik,düğün salonu 20 dakika uzaklıktaydı bize. yürüyerek giderdik. babam beni hiç yürütmezdi,hep omuzlarına alır taşırdı

benim babam anlatılmaz,anlatılamaz... o kadar iyi bir adam ki o... dağ gibi; kocaman,güçlü..sevgisini hepimize eşit veren bir baba o.. benim babam o benim babam...

CANIM BABACIM SENİ ÇOOOOOOOO.........OOOOOOOOOK SEVİYORUM ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Tek bir hatırada gizli benim babam.kucağına oturup cebindeki çikolatayı çıkardım gülümsedi bana.işte bu kadar 5 yaşımda kaybettim tanımıyorum işte.33 yaşındayım şimdi hala kedi gibi şefkat ararım.eşimden çok şey beklerim çok çabuk kırılırım.mükemmel bir anneye sahibim allah ona sağlıklı ömür versin.bir de kocama ömür versin.versin ki kızlarımın başında dağ gibi dursun.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…