bende bu başlıgı görünce uzunca bir zamandır kumadıgımı fark ettim ve okudum aynı duygulardayız...alıcağınn olsunn ağlattın beniii :))) babamıı çook özledimmm..
çocuk olmak istiyorum tekrar
oyuncaklarım olsun istiyorum..
bez bebekler,maket binalar
kırmasın istiyorum birileri ve kırılmamak hayata
körebe oynamak olumsuzluklarla,
görmemek hayatın zalimliğini..
ve yakan top acılarla..daha az yaralanmak adına,
hayatta tek görevim dişlerimi fırçalamak ve erken uyumak olsun..
mutlu olayım bir kağıt helva alınca
yada kumbarama bi yüzlük atınca..
evet! çocuk olmak istiyorum tekrar..
çünkü benim çocukluğumda babam da var..
çok güzel canımm bende çok isterdim 6 ay öncesine kadar babam yanımdaydı ama o gittikten sonra tekrar çocuk olabilmeyi çoook istedimm...
bende bu başlıgı görünce uzunca bir zamandır kumadıgımı fark ettim ve okudum aynı duygulardayız...
benimde 13 sene öncesine kadar yanımdaydı.
ben babamı kaybettikten sonra çook ağlamadım böyle üzülmesin diyee ama şimdi tutamıyorum kendimi içime akıtmaktan dolmuşum sanırım taşıyroum şu andaaa
senin de başın sağolsunnn canımmm Allah rahmet ettin mekanı cennet olsun kabri nurla dolsun inşallahhhhhhhhhh..
oluyor ara sıra böyle şeler...artık tutamıyorsun... helek tetikleyen birşeyler varsa..
amin sağol..szinde başınız sağolsun..
ne diiebilirimki kendisini hiç tanımamışken sadece etraftan duyduğumu bilen zere kadar bir fikre sahip olmadığım kendisini gözümde sadece biyolojik bir ayrıntı olarak bırakan bir insan..
ne diiebilirimki kendisini hiç tanımamışken sadece etraftan duyduğumu bilen zere kadar bir fikre sahip olmadığım kendisini gözümde sadece biyolojik bir ayrıntı olarak bırakan bir insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?