Bana Babanzı anlatn.....

çocuk olmak istiyorum tekrar
oyuncaklarım olsun istiyorum..
bez bebekler,maket binalar
kırmasın istiyorum birileri ve kırılmamak hayata
körebe oynamak olumsuzluklarla,
görmemek hayatın zalimliğini..
ve yakan top acılarla..daha az yaralanmak adına,
hayatta tek görevim dişlerimi fırçalamak ve erken uyumak olsun..
mutlu olayım bir kağıt helva alınca
yada kumbarama bi yüzlük atınca..
evet! çocuk olmak istiyorum tekrar..
çünkü benim çocukluğumda babam da var..

çok güzel canımm bende çok isterdim 6 ay öncesine kadar babam yanımdaydı ama o gittikten sonra tekrar çocuk olabilmeyi çoook istedimm...

ben babamı kaybettikten sonra çook ağlamadım böyle üzülmesin diyee ama şimdi tutamıyorum kendimi içime akıtmaktan dolmuşum sanırım taşıyroum şu andaaa
bende bu başlıgı görünce uzunca bir zamandır kumadıgımı fark ettim ve okudum aynı duygulardayız...

oluyor ara sıra böyle şeler...artık tutamıyorsun... helek tetikleyen birşeyler varsa..
amin sağol..szinde başınız sağolsun..

ben babamı kaybettikten sonra çook ağlamadım böyle üzülmesin diyee ama şimdi tutamıyorum kendimi içime akıtmaktan dolmuşum sanırım taşıyroum şu andaaa

senin de başın sağolsunnn canımmm Allah rahmet ettin mekanı cennet olsun kabri nurla dolsun inşallahhhhhhhhhh..

sağoll Allah başka acılar göstermesinnn ne diyimm heo böyle avutuyorum kendimiiii pazar günüydü oyunu kullandı kardeşimi sünnet ettirdi büyük gün dedi maça gittiii cenazesi geldi... ani ölüm çok zorrrr
oluyor ara sıra böyle şeler...artık tutamıyorsun... helek tetikleyen birşeyler varsa..
amin sağol..szinde başınız sağolsun..

ne diiebilirimki kendisini hiç tanımamışken sadece etraftan duyduğumu bilen zere kadar bir fikre sahip olmadığım kendisini gözümde sadece biyolojik bir ayrıntı olarak bırakan bir insan..

ne diiebilirimki kendisini hiç tanımamışken sadece etraftan duyduğumu bilen zere kadar bir fikre sahip olmadığım kendisini gözümde sadece biyolojik bir ayrıntı olarak bırakan bir insan..

aynen benimle öyle... Varlığını hiç yaşamadığım için yokluğunu göremediğim.Zaman zaman ekskliğini hiseettiğim.

durumun kötü ama bazılarının babası oluyor ve hayatı boyunca üzerinden atamayacağı kalıcı hasarlar bırakıyor.özellikle bizim milletimizde hasta takıntılı insan çok

dövmeleri sövmeleri neyse onları unuttum.............
ama annem ve babamı özellikle babamı(çünkü evde para kazanan o) asla affetmeyeceğim bir husus varki içimde yara olarak kaldı aklıma geldikçe çok üzülürüm.
üniversitede okurken bana ayda sadece 200lira gönderirlerdi hiç demezlerdi bu kız çocuğudur.ihtiyaçları vardır inanın özel hiçbirşey almazdım zaten günde 5 lira okula gidiş geliş parası açıp param bitti derdim bana 200liranın hesabını sorarlardı ne yaptın nereye harcadın tek tek saydığımı bilirim bir zaman sonra artık para istemeyide bıraktım onlar yolladılarsa yolladılar sevgilim sağolsun gördü beni beni okuttu ek kart çıkarttı ondan yedim ama ne ezilirdim anlatamam sonuçta elin adamı mecburmu beni okutmaya kendimi asalak gibi hissederdim allahtan şuan eşim olan sevgilim asla yüzüme vurmadı hep destek oldu bana allah razı olsun ondan.herneyse birgün öğrendimki babam özel okulda okuyan bir kuzenime bir yıl boyunca ayda 500-750lira para göndermiş ayrıyetten bu kuzenini anasınada bizim evin kirasını yolluyormuş yok babası batmışta bilmem ne banane ozaman çıksın özel okuldan ee madem okadar paranız vardı benide özele gönderseydiniz size soruyorum ben şimdi ne diyeyim bunlara çocuğundan kesip başkalarını besleyen bana verdiği üç kuruşun hesabını yapan adama ne diyim babamı diyim dayımı diyim amcamı şimdi hesabını soruncada sana daha fazlasını yaptık demiyormu çıldırıyorum bu arada üniyi geç lisede harçlık bile vermezlerdi okul servisi gibi bir seçeneğim olmadığı ve okulum uzak olduğu için(sabah yürüyerek giderdim)öğlen araları kısa olduğu için evede gelip yiyemezdim aç aç beklerdim (o özelde okuyan kuzenimse haftada 70tl alırdı 10yıl önce annesi babasının 1 kuruşunuda görmemişimdir bayramda bile harçlık vermezlerdi durumları iyikende hele o babası sevgilimi ablamın düğününe götürdüm diye benim hakkımda ne dedikodular yaptı adımı çıkardı evlenmediği adamla geziyor bilmeme ne ayrılırlar bunlar falan allahtan ayrılmadık bizim akıllılarda bunların çocuğunu görüyor ayrıca ) şimdi bakıyorum cimrilikleri bir banaymış daha sayacağım birsürü şey var ama neyse bana en çok koyan bu olmuştur arkadaşlar diğerlerini saymıyorum görünüştede beni çok severler şimdi birkaç arkadaş diyecekki herşey paramı mevzu para değil ama ben hep şuna inanırım seven insan parayı görmez coluğu çocuğunu tüm ihtiyaçlarını görür kesip başkalarına yedirmez.şimdi kendi emeğimle okudum bitirdim evlendim çalışıyorum iyi maaşım var allahtan onların eline bakmıyorum.mutluyum ama bende kaldıkları zaman özellikle gözümn önündeyseler bu durum aklıma geliyor okadar kafama taktımki babam sadece o kuzenime yapmadı amcamlara teyzemlere yani bizim dışımızda herkese para yedirmiş oh be anlattım rahatladım oh dünya varmış

babacımm hayatımdaki güven,sevgi sımcıcak neşeli sohbeti,türküleri,gülüşü,.... anlatsam bitmez ki.....yaslandığım dağ,canımın içidir benim.bazen baba,bazen arkadas,bazen de dost tur..O herşeydir.Babacım allah başımızdan eksik etmesin,seni çok seviyorummmmmmmmmmm

ne tepkı verecegını kestıremedıgım ıcın hıcbırseyımı anlatamadıgım
sureklı sınırlı, agrasıf, sorunlu ................
hıc guvenemedıgım basım sıkısınca sıgınamadıgım
sacma sapan bos bır adam ıste ...hıcbır zaman sevmedıgım ve sevmeyecegım bırı

Malesef bende babasıyla pek yıldızı barışmayanlardanım..
hep sinirli,agrasif,sağı solu pek belli olmayan bazen bakıyosun çok iyi bazen bakıyosun surat bir karış..
hala tanıyamadım hala çözemedim..
merhametlidir..
desteğini gördüğüm zamanlarda olduu..
laflarını işittiğim zamanlarda..
çok içtiği dönemlerde deli gibi para harcadığı zamanları öve öve anlatan ve benii iyi bişe yapmış gibi anlattığıyla sinir eden insan işde..
ben 3 ev parası yedim evel zamnındaa bunu çok iyi bişe yapmış gibi söyler ben yerin dibine girerim..
ortaokul ilk okul zamanlarım onun bağrışmalarıyla gece eve gelmeleriyle geçti..
evini önemsememezlik etmezdi.. evinin eksiğini vs alırdı ama bunlar yetmiyoo baba olmaya..
şevkat..huzur..sevgi..saygı..hoşgörü..mutluluk olmadı..
şuan yaşı 50yi geçti dindii ama eskiler asla! unutulmuyorr mıhhh gibi aklımınnn en dibinde çakılı..

Canım babam... dünyada güvendiğim bana asla ama asla yanlış yapmayacak tek erkek...çatık kaşlı ama hep gülümseyen babam... onu öyle seviyorum ki... sakalları babam babam kokuyor...çok özlüyorum onu. Annem dır dır ettiği zaman elleri ceplerinde yürür ve bana gülümseyerek bakardı, anneme çaktırmadan gülüşürdük beraber:)

candır benim babam canımdır,kendinden önce çocuklarını düşünen,çocuklarının mutlulugunu herseyin üstünde tutar...Allah ömrünü uzun etsin,o'nu cok seviyorum...

benim babam......bekarken korkusundan sokağa çıkamayan 1 taneden fazla samimi arkadaşı olmayan sürekli kızdığı doğrudürüst konuşmadığı ben........evlendikten sonra düğün günü herkesin içinde kızına sarılıp hıçıkıra hıçkıra ağlayan bebeğine hamileyken düşük tehlikesine geçiren kızını öpüp ona destek olan sürekli hal hatırını soran babam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…