En ufak şeylere bile karışır, insanı çıldırtır :) ama arkamda bir dağ varmış gibi güvenle yaşarım hayatımı. gölgesi bile yeter. idilcim, inşallah sen sana hem bir baba gibi şefkati hem de bir sevdalı gibi aşkı tattıran biriyle evlenirsin..senin için dua edeceğimBaba nasıl bişeydir baba sevgisi nasıl bir duygudur...Babalar çocuklarını nasıl sever....
Öyle çok merak ediyorumki baba sevgisini....
Bana babanızı anlatırmısınız nasıl bişey baba sevgisi...senağlama
Benim babam hem var hem yok! Kücükken bizi dayak manyagi etti.. annemi döverdi biz cocuklari döverdi..icerdi gece gec saatte eve gelip hepimizi birbirimize katardi!! En sonundada rus bir dostu ortaya ciktiginda,annem dayanamadi artik..bosanma karari aldi.. suan annem cok mutlu..bütün cocuklar torunlar hepsi onun yaninda.. tabi bu arada 2 kere gögüskanseri gecirdi! Igilesti cok sükür.babam ise egoistim teki,nezaman işi düstümü ariyor..15 senelik evliyim birkere olsun sormadi nasilsin iyimisin?kocanla bir problemimiz varmi? Veya maddi durumunuz nasil..hicccc! Tabi korkuyor evet baba durumum cok kötü bana biraz para ver dicemden.allah korusun..allah onun eline düsürmesin hicbir zaman! Bende baba sevgisi tatmadim.. ve etrafta kizarkadaslarimin babalatiyla iliskisine imrenerek bakiyorum! Ve icim ciz ediyor her defasinda..benim niye böyle evlatlarina düskün babam yok diye ..Babam dünyanın en iyi insanlarından biridir. Bizi hep çok severdi... Sesini bile yükseltmezdi... Allah adamı işte. Saf. Temiz kalpli... Son yıllarda babamın eski babam olmadığını zannederdim... Hem uzakta olduğumuz içinde fazla vakit geçiremediğimizden olsa gerek ama şimdilerde kızımla bir araya gelince ki tavırları bana küçüklüğümde bize nasıl davranmışsa aynı davranışlarını anımsatıyor.. Çok seviyorum onu çok.
Cok iyi anlıyorum seni.. Benimde babam hayatta ama bize yapmadığını başkasının çocuğuna yapıyor iki kardeşiz bizde annemde evli bi ev kalmıştı ikimize ama onuda oyunla hileyle sattı onlara yediriyor şimdi de böyle bi baba olsa nolur olmasa nolur kieşke öyle olaydı demek bile geliyor içimden...kaybetmedim ama o beni kaybetti....
Allah yardımcın olsun cnm cok üzüldüm. Eden mutlaka bulurBenim babam hem var hem yok! Kücükken bizi dayak manyagi etti.. annemi döverdi biz cocuklari döverdi..icerdi gece gec saatte eve gelip hepimizi birbirimize katardi!! En sonundada rus bir dostu ortaya ciktiginda,annem dayanamadi artik..bosanma karari aldi.. suan annem cok mutlu..bütün cocuklar torunlar hepsi onun yaninda.. tabi bu arada 2 kere gögüskanseri gecirdi! Igilesti cok sükür.babam ise egoistim teki,nezaman işi düstümü ariyor..15 senelik evliyim birkere olsun sormadi nasilsin iyimisin?kocanla bir problemimiz varmi? Veya maddi durumunuz nasil..hicccc! Tabi korkuyor evet baba durumum cok kötü bana biraz para ver dicemden.allah korusun..allah onun eline düsürmesin hicbir zaman! Bende baba sevgisi tatmadim.. ve etrafta kizarkadaslarimin babalatiyla iliskisine imrenerek bakiyorum! Ve icim ciz ediyor her defasinda..benim niye böyle evlatlarina düskün babam yok diye ..
bende aynı durumdayım bilmiyorum ona karsı hissimi cok uzagım artık aynı odada oturmak bile çok zorŞuan karşımda oturuyor ama benim için herhangi bir yabancıdan farksız. Sevmiyorum diyemem, seviyorum da diyemem hissizim ona karşı. Hep özenmişimdir baba aşkıyla konuşan kızlara ama ben sevgisiz bir insanım sanırım.
Babam hayatımda tanıdığım en iğrenç, en ahlaksız, gaddar ve bencil insan. Baba sevgisini hatırlamıyorum. Babamın suratını görünce sadece öfke ve nefret hissediyorum.
Herkes anne yada baba olamaz.
Allah'a yakarışım babamın kaderinin benim elimde olmaması gerektiği. Beni onunla sınamasın diye dua ediyorum. İçimdeki küçük masum çocuk öldüğünden beri yastayım. O gün babamda benim içim öldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?