- 19 Ağustos 2014
- 392
- 235
- 73
Allah gecinden versin babam giderse herşeyim gider...Ben baba sevgisin 14 yaşıma kadar tattım ama mükemmel bir duygu. Babam benim arkadaşım gibiydi onunla hep kolkola gezerdik, oda bana çok düşkündü her fırsatta dile getirirdi. Her pazartesi 1 poşet abur cubur getirir cumaya kadar biz onları bitirirdik. Pazar günleri biz yatarken su getirirdi "hadi kalkın yoksa dökücem" diye bizde uyandıktan sonra hemen 3 kardeş saldırır ayaklarını kıdıklardık (çok gıdıklanıyordu). Televizyonda oyun havası çıksa hemen bizi kaldırırdı hep beraber oynardık. Onun bir sözü vardı "ölüye gidersen ağlayacaksın, düğüne gidersen oynayacaksın" Hayata o kadar bağlıydıki hiçbir zorluk onun gülmesine engel olmuyordu, bizede çok düşkündü...Sayesinde hiçbirşeyde gözümüz kalmadı. O yılların geri gelmesini o kadar istiyorumki 9 yıldır sürekli gözyaşı döküyoruz...Bi gün çıkıp gelecek diye bekliyorum, ansızın kaybetmek inanmama mani oldu. ısyan etmek istemem ama babam çok çabuk göçtü öbür dünyaya, yarım bıraktı bizi...Hiçbir duygu o sevginin yerini alamıyor, babasının elinden tutup yürüyen bir çocuk görünce nasıl duygulanırım bilemezsiniz. Babalar günü hiç olmasın isterim...
Babam var ama sevgisini hiç görmediğim için anlatamayacağım maalesefBaba nasıl bişeydir baba sevgisi nasıl bir duygudur...Babalar çocuklarını nasıl sever....
Öyle çok merak ediyorumki baba sevgisini....
Bana babanızı anlatırmısınız nasıl bişey baba sevgisi...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?