Bana bakamiyorsun dedi...

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
6. Sayfa da devamı yazdım
15. Sayfa iki gün küslükten sonraki sonuç. (Şimdilik) :)

arkadaşlar eşim bir kac gün önce ayağını çatlattı ve haliyle ilgilenmek gerek. Hastane de kaldık gece kalktım herşeyine yardım ettim eve geldik evde de yapmadığı herseyde destek olmay çalışıyorum. Bende de yüksek tansiyon çıktı zaten birden cok kötü olabiliyorum kusuyorum gücüm kesiliyor falan. O yüzden o dinlenirken bende yatıyorum yanına koltuğa ve bisey isterse getiriyorum ara sıra da soruyorum cay kahve istermisin diye... ama bana ne dedi biliyor musunuz?

Kendine bakmaktan acizsin bana da bakamıyorsun, insan düşünür nasıl daha iyi hissettiririm diye.

Omuzlarım agriyor ben demeden masaj yapmalısın uzun uzun
(Ki ben zaten hayatta uzun masaj yapmam o kuvvet yok bileklerimde)

Bir insan bu durumda birine ne yapabilir benim yaptıklarım yetersiz mi?

Düşünüyorum ama benden ne beklediğini çözebilmiş Değilim, üstelik bende güçsüz bir gebelik geçirirken...

Bir de zoruma gitti agladim o an öyle deyince buna da kızdı

Son düzenleme:
Kusura bakma akıl okuyamıyorum deseydin.
Gribi bile çok büyük hastalıkmış gibi abartan erkeklere sinir oluyorum ya.
Kv yakında mı? Çağır annen ilgilensin ben yapamıyorsam, bebeklikten çıkmadan almışım seni elinden deseydin.

İste kendimi suçlu hissettirdi bana. Var biraz gerçekten de

:)
Canim burda kimsemiz malesef. O yüzden kendimi sorumlu hissediyorum, grip olunca da böyle yapıyor zaten üstüne bastın

bişey demek istiyorum. şunu çok sık gözlemledim ki, havalı kızlar erkeklere göre daha makbul. Kendini nazlandıran. kocasını ezikleyen. biz üzerlerine düştükçe tepemize çıkıyorlar sanki.
Evet sanırım öyle gerçekten, onu bende cok düşündüm. Üstüne düşmemek Laz'ım ama bunu en basından yapmak lazımdı ki alışsın.

:)

Canim burda kimsemiz malesef. O yüzden kendimi sorumlu hissediyorum, grip olunca da böyle yapıyor zaten üstüne bastın
Uzandığı koltuğa küçük sehpayı yanaştır üstüne isteyebileceği herşeyi koy kumandadan peçeteye kadar herşeyi. hatta sırt kaşıyıcı varsa onu da koy sürahiyle su vs vs ve git kendi keyfine bak ne kadar yüz verirsen o kadar istekleri artar. Elimden bu kadar geliyor dersin.

bişey demek istiyorum. şunu çok sık gözlemledim ki, havalı kızlar erkeklere göre daha makbul. Kendini nazlandıran. kocasını ezikleyen. biz üzerlerine düştükçe tepemize çıkıyorlar sanki.
Bir nevi doğru,ama karakteri oturmuş,kendini bulmuş bir adam haksız yere ezikleyen kadını tutmaz yanında.
Aynı şey kadın için de geçerli tabi.

Evet sanırım öyle gerçekten, onu bende cok düşündüm. Üstüne düşmemek Laz'ım ama bunu en basından yapmak lazımdı ki alışsın.
bence hala geç değil. karşısında ağlamayın mesela. hamileyim, üstelik hastayım deyin bişey ellemeyin. belki ağzına geleni söyler ama dayanın. bakalım nolacak. bence iyi olacak:)

Ben zor bir hamilelik geçiriyorum ve ayağını incitmeden önce sen masaj yapıyordun benim işlerimi kolaylaştırıyordun değil mi? Sen beklediği şeyi karşındakine sun ki ben de öğreneyim deyin. İhtiyaçlarını karşılayın, Yemek su gibi ama söylediklerini duymayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…