Zaten su an hiç ilgilenmiyorum kendisi yapıyor değneği kolunda.Erkekler nankördür ve küçükken analarından gördükleri ilgi ve merhameti isterler ben olsam bu laftan sonra hiç ilgilenmem ne hali varsa görür....
İste kendimi suçlu hissettirdi bana. Var biraz gerçekten deSen hastabakıcı mısın hemşire misin bu adamın annesi misin neden bu herife bakmakla yükümlü olasın? Kazık kadar herif , hamile kadının elinden ne iş gelirse teşekkür edip geçmeli. Serde ayılık var sanırsam.
Canim burda kimsemiz malesef. O yüzden kendimi sorumlu hissediyorum, grip olunca da böyle yapıyor zaten üstüne bastınKusura bakma akıl okuyamıyorum deseydin.
Gribi bile çok büyük hastalıkmış gibi abartan erkeklere sinir oluyorum ya.
Kv yakında mı? Çağır annen ilgilensin ben yapamıyorsam, bebeklikten çıkmadan almışım seni elinden deseydin.
Evet sanırım öyle gerçekten, onu bende cok düşündüm. Üstüne düşmemek Laz'ım ama bunu en basından yapmak lazımdı ki alışsın.bişey demek istiyorum. şunu çok sık gözlemledim ki, havalı kızlar erkeklere göre daha makbul. Kendini nazlandıran. kocasını ezikleyen. biz üzerlerine düştükçe tepemize çıkıyorlar sanki.
Uzandığı koltuğa küçük sehpayı yanaştır üstüne isteyebileceği herşeyi koy kumandadan peçeteye kadar herşeyi. hatta sırt kaşıyıcı varsa onu da koy sürahiyle su vs vs ve git kendi keyfine bak ne kadar yüz verirsen o kadar istekleri artar. Elimden bu kadar geliyor dersin.:)
Canim burda kimsemiz malesef. O yüzden kendimi sorumlu hissediyorum, grip olunca da böyle yapıyor zaten üstüne bastın
Bir nevi doğru,ama karakteri oturmuş,kendini bulmuş bir adam haksız yere ezikleyen kadını tutmaz yanında.bişey demek istiyorum. şunu çok sık gözlemledim ki, havalı kızlar erkeklere göre daha makbul. Kendini nazlandıran. kocasını ezikleyen. biz üzerlerine düştükçe tepemize çıkıyorlar sanki.
bence hala geç değil. karşısında ağlamayın mesela. hamileyim, üstelik hastayım deyin bişey ellemeyin. belki ağzına geleni söyler ama dayanın. bakalım nolacak. bence iyi olacak:)Evet sanırım öyle gerçekten, onu bende cok düşündüm. Üstüne düşmemek Laz'ım ama bunu en basından yapmak lazımdı ki alışsın.
evet bu da doğru. olgun insanların yapacağı şeyler değil bunlar.Bir nevi doğru,ama karakteri oturmuş,kendini bulmuş bir adam haksız yere ezikleyen kadını tutmaz yanında.
Aynı şey kadın için de geçerli tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?