Yardımcı ya da bakıcı tutmasını söyleyebilirsiniz. Eş olmak demek köle olmak demek değil ki, üstelik hamileyken!arkadaşlar eşim bir kac gün önce ayağını çatlattı ve haliyle ilgilenmek gerek. Hastane de kaldık gece kalktım herşeyine yardım ettim eve geldik evde de yapmadığı herseyde destek olmay çalışıyorum. Bende de yüksek tansiyon çıktı zaten birden cok kötü olabiliyorum kusuyorum gücüm kesiliyor falan. O yüzden o dinlenirken bende yatıyorum yanına koltuğa ve bisey isterse getiriyorum ara sıra da soruyorum cay kahve istermisin diye... ama bana ne dedi biliyor musunuz?
Kendine bakmaktan acizsin bana da bakamıyorsun, insan düşünür nasıl daha iyi hissettiririm diye.
Omuzlarım agriyor ben demeden masaj yapmalısın uzun uzun
(Ki ben zaten hayatta uzun masaj yapmam o kuvvet yok bileklerimde)
Bir insan bu durumda birine ne yapabilir benim yaptıklarım yetersiz mi?
Düşünüyorum ama benden ne beklediğini çözebilmiş Değilim, üstelik bende güçsüz bir gebelik geçirirken...
Bir de zoruma gitti agladim o an öyle deyince buna da kızdı
arkadaşlar eşim bir kac gün önce ayağını çatlattı ve haliyle ilgilenmek gerek. Hastane de kaldık gece kalktım herşeyine yardım ettim eve geldik evde de yapmadığı herseyde destek olmay çalışıyorum. Bende de yüksek tansiyon çıktı zaten birden cok kötü olabiliyorum kusuyorum gücüm kesiliyor falan. O yüzden o dinlenirken bende yatıyorum yanına koltuğa ve bisey isterse getiriyorum ara sıra da soruyorum cay kahve istermisin diye... ama bana ne dedi biliyor musunuz?
Kendine bakmaktan acizsin bana da bakamıyorsun, insan düşünür nasıl daha iyi hissettiririm diye.
Düşünüyorum ama benden ne beklediğini çözebilmiş Değilim, üstelik bende güçsüz bir gebelik geçirirken...
Hiç simartma.Hem yüksek tansion hem gebelik ne kadar tehlikeli biliyor musun?Aaaa hamile karısından istediklerine bak!çok sinirlendim.Sanirim hep susmussunuz.Simdi bile suçu kendinizde arıyorsunuz.Bu kadar bile bakabildigime sukret evet kendime bile anlamıyorum,keske benimde böyle etrafımda pervane olan ama yaptıklarını begenmedigim biri olsa de.Ne kadar hizmet edersen o kadar kıymetli olmazsin.Bebegini ve kendini dusun.arkadaşlar eşim bir kac gün önce ayağını çatlattı ve haliyle ilgilenmek gerek. Hastane de kaldık gece kalktım herşeyine yardım ettim eve geldik evde de yapmadığı herseyde destek olmay çalışıyorum. Bende de yüksek tansiyon çıktı zaten birden cok kötü olabiliyorum kusuyorum gücüm kesiliyor falan. O yüzden o dinlenirken bende yatıyorum yanına koltuğa ve bisey isterse getiriyorum ara sıra da soruyorum cay kahve istermisin diye... ama bana ne dedi biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?