Bana bakamiyorsun dedi...

eşim ayak bileğini 2 yerden kırdığında 5 aylık hamileydim. ben doğum yapana kadar iyi kötü ilgilendim. bazen eleştirirdi "devlet hemşiresiyim ben. yetin" derdim gülerdik. :)
doğum yapınca da tek ayak üstünde hoplayıp zıplayarak bana baktı.
eşinle bir süre ilgilenme. kıymetini anlasın.

Kendine bakmaktan acizsin de ne demek??Tansiyonunuzun olmasi, hamile olmaniz sizin sucunuz mu yani, hayretler icerisindeyim!

Anlasilan esiniz rolleri karistirmis. Gerçi bu hata toplumun tumune yayılmis bir hata. Evlenince kadinin aynı zamanda kocasinin hizmetcisi olmasi rolü "hayat arkadasi" rolunun onune geciyor, sizinki cigir acmis, bir de hastabakici olmussunuz.

Kaldi ki hamileymissiniz, gercekten dusuncesizmis esiniz. Hem yardimci olmak yerine "bakamiyorsun" demek arkaplanda cok cok farkli seylere delalet ediyor. Eşinizin zihnini anlatiyor. Freud "dil surcmesi yoktur, zihin surcmesi vardir" der. Sizinki surcmemis bile ,direk kusmus düşüncelerini maalesef :)

Bence su ana kadar yaptiginizdan farkli bir sey yapmayin ekstra. Kendini hakli zannetmesin. Masaj falan da yapmayin icinizden gelmedikce.

Yardımcı ya da bakıcı tutmasını söyleyebilirsiniz. Eş olmak demek köle olmak demek değil ki, üstelik hamileyken!

Gel bide emzirim ve altina bez tutim deseydin ..tam olsun ..

İnsan hastayken daha fazla ilgi ister evet ama ayağını çatlatmış,omuz masajı istiyo..birbirinden bağımsız uzuvlar..hadi ayağıma yastık koymuyosun filan dese anlarım da omuz masajı istemesi tamamen şımarıklık.. O yüzden kendini hiç suçlu filan hissetme..

Herseyi yapıyorsun işte. Daha ne yapacakmışsin acaba. Bide leğende ayaklarinı yıkasaydın. Zaten hamilesin. Hayatım sen yorulma cok yiprandın benim yanımda diyecegine şu söyledigine bakin. Üstelik kırıldıgınızı ağladığınızı görünce de kızmış AYI.

Ayağını çatlatmışsa ne olmuş yani ben de o kısmı anlamadım. Sanki ölümcül hasta yatak döşek yatması gerek. Bu ne naz böyle? Üstelik sen de hamilesin.

Benim nişanlımın abisi de ayağını çatlattı şuan hala iyileşmedi evinde yatıyor ama hiç kimseye böyle nazlandığını görmedim.

Zaten bi kaç işini kalkıp koltuk değneğiyle kendisi yapıyor, yemeği küçük tepsiyle veriliyor, hatta bazen onu bile istemeyip kendisi sofraya oturuyor, çatlayan ayağını uzatarak.
Bi şey isteyeceği zaman sesleniyor hepsi bu.

Senin eşin baya anlayışsızmış. Hadi ilgi beklemesini falan anlarım ama "kendine bakmaktan acizsin bana bakamiyorsun" falan ne demek. Insanin iyice hevesini de kırar bu cümle, yapacagin varsa da yapmazsin.

Bi daha karşısında ağlama kendilerini bi sey sanıyolar karşısında ağlayinca. Ne söylerse ver cevabını umursama bile.

Çatlama olayı çok sancılıdır.
Eşiniz o kadar ağrı arasında naz yapmaya vakit buluyorsa emin olun gerçekten iyidir ve acısı yok denecek kadar azdır.
Bırakın ne hali varsa görsün.
Fırsatını bulmuşken hamileliğinizi kıskanıp öne geçme çabası bence.

Padişahın sol şeysi miymiş kendisi acaba?? Daha yeni gebesin hiç yüz verme, bunun 7. ayı var 9. ayı var doğumu loğusalığı var, illa biri nazlanacaksa o seni nazlasın hayret birşey ya. Bakıma muhtaçsa az yesin de uşak tutsun hödük

Hiç simartma.Hem yüksek tansion hem gebelik ne kadar tehlikeli biliyor musun?Aaaa hamile karısından istediklerine bak!çok sinirlendim.Sanirim hep susmussunuz.Simdi bile suçu kendinizde arıyorsunuz.Bu kadar bile bakabildigime sukret evet kendime bile anlamıyorum,keske benimde böyle etrafımda pervane olan ama yaptıklarını begenmedigim biri olsa de.Ne kadar hizmet edersen o kadar kıymetli olmazsin.Bebegini ve kendini dusun.

Aman bu erkeklerin de canı çok tatlı pek kıymetli oluyor. Bi hasta olsunlar naz niyaz eksik olmuyor bebek gibiler. Nanköre bak daha ne yapacakmışsın? Hem gebesin hem yüksek tansiyonun var, o seni ayağı çatlamadan önce ne kadar rahat ettiriyormuş acaba o sana ne kadar iyi bakabiliyormuş? Yemeğini koy önüne, banyosunda yardım et yeter. Ne kadar çok şey verirsen o kadar nankör oluyorlar boşver.

Aha bende yedim bu lafi daha yeni şaka niyetle soylemis olsada.. Yidiklerin hepini kus ozaman dedim

Ayy benim eşimde ayağını catlatti.aynı durumdayız.öyle bir naz yapıyor ki anlatamam. Çocuk gibi aynı. sürekli ilgi bekliyor.istediği şey anında olsun istiyor.masajı oda çok sever. stresine iyi geliyormuş. yapmamı istediğinde hayır dersem suratı asılır.
Bana henüz bana bakmıyorsun demedi..ama sürekli ilgi beklemesi bunaltıyor.Hem üzülüyorum onun için hem kızıyorum içten içe.
İyileşene kadar sabır diliyorum içimden.
Benim de ayağım çatlamistı zamanında oda baya ilgilenmişti.Hayatı iyi ve kötü günde paylaşıyoruz yapacak birşey yok.sabırlı olun.ve elinizden geleni yaptığınızı hissettirin.

Hic caninizi sikmayin koyun onune bi tas corba bir sise su gerisine karismayin. Hamilesiniz ve yuksek tansiyon diyorsunuz. Hamile kadinlarin hic bir seye elini surmemesine cok karsiyim ama beyefendi 5 yildizli otel hizmeti bekliyor. Tovbe estagfurullah.

şımarık, asıl o sana baksın, erkekler hasta olunca 2 gün sonra ölcekmiş triplerine giriyor hep
ayrıca normal standart hiç bi kadın uzun uzun masaj yapamaz, eğitimini falan aldıysa anca

Hem hamilesin hemde yuksek tansiyonun cikmis su durumda yaptigin herseyi opup basina koymasi gerekir tabiki sende uzanip dinleniceksin. kendini naza cekse bile umursama ya ben sinir oldum su an.

ağlayacağınıza biraz hazır cevap olun.
sen çok iyi bakıyorsun kendine baksana ayağını çatlatmışsın diyemediniz mi?
az ye de bi uşak tut bile denilebilirdi.

ağlamayın öyle,yüzüne bakmayında nasıl oluyormuş ilgilenilmemek anlasın ayırtedebilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…