- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Ne demek bu herife bakmakla yükümlü olasın? o onun eşi elbette ona yardimci olacak evlilikte birbirine destek olmak lazm bende hamileyim yeri geldiginde esime masaj yaparm herseyinide yaparm yeri geldiginde oda bana yapar ne var bunda yani ne olmus öyle demisse anlamadmSen hastabakıcı mısın hemşire misin bu adamın annesi misin neden bu herife bakmakla yükümlü olasın? Kazık kadar herif , hamile kadının elinden ne iş gelirse teşekkür edip geçmeli. Serde ayılık var sanırsam.
bu gebe halinle senden masaj bekliyo.arkadaşlar eşim bir kac gün önce ayağını çatlattı ve haliyle ilgilenmek gerek. Hastane de kaldık gece kalktım herşeyine yardım ettim eve geldik evde de yapmadığı herseyde destek olmay çalışıyorum. Bende de yüksek tansiyon çıktı zaten birden cok kötü olabiliyorum kusuyorum gücüm kesiliyor falan. O yüzden o dinlenirken bende yatıyorum yanına koltuğa ve bisey isterse getiriyorum ara sıra da soruyorum cay kahve istermisin diye... ama bana ne dedi biliyor musunuz?
Kendine bakmaktan acizsin bana da bakamıyorsun, insan düşünür nasıl daha iyi hissettiririm diye.
Omuzlarım agriyor ben demeden masaj yapmalısın uzun uzun
(Ki ben zaten hayatta uzun masaj yapmam o kuvvet yok bileklerimde)
Bir insan bu durumda birine ne yapabilir benim yaptıklarım yetersiz mi?
Düşünüyorum ama benden ne beklediğini çözebilmiş Değilim, üstelik bende güçsüz bir gebelik geçirirken...
Bir de zoruma gitti agladim o an öyle deyince buna da kızdı
Cokta uzatilacak bi konu degil bende esime bebek gibi bakiyorum bazen elbiselerini bile giydiriyorum mutfakta hic biseyin yerini bilmez cünkü hic mutfaga girmesine izin vermedim cünkü annesiz büyüdü hic kimseden svgi görmedi ben hastalandigimda benm icin herseyi yapar sadece hastalandigimda degil her zaman cünkü birbirmize destek olmaya hr zaman hazırız gerektiginde ona masajda yaparm herseyide. bu arada bende hamileyim..
arkadaşlar eşim bir kac gün önce ayağını çatlattı ve haliyle ilgilenmek gerek. Hastane de kaldık gece kalktım herşeyine yardım ettim eve geldik evde de yapmadığı herseyde destek olmay çalışıyorum. Bende de yüksek tansiyon çıktı zaten birden cok kötü olabiliyorum kusuyorum gücüm kesiliyor falan. O yüzden o dinlenirken bende yatıyorum yanına koltuğa ve bisey isterse getiriyorum ara sıra da soruyorum cay kahve istermisin diye... ama bana ne dedi biliyor musunuz?
Kendine bakmaktan acizsin bana da bakamıyorsun, insan düşünür nasıl daha iyi hissettiririm diye.
Düşünüyorum ama benden ne beklediğini çözebilmiş Değilim, üstelik bende güçsüz bir gebelik geçirirken...
Niye zorunuza gidiyor onu anlamadm koca bnm koca bana karsi nasilsa bende ona karsi öyleym cokta mutluyuznegzel altını da bezleyin
Erkek cocuklarını dünyadaki tek ırkmış yetiştirdikleri icin böyle davranıyorlar bence.arkadaşlar eşim bir kac gün önce ayağını çatlattı ve haliyle ilgilenmek gerek. Hastane de kaldık gece kalktım herşeyine yardım ettim eve geldik evde de yapmadığı herseyde destek olmay çalışıyorum. Bende de yüksek tansiyon çıktı zaten birden cok kötü olabiliyorum kusuyorum gücüm kesiliyor falan. O yüzden o dinlenirken bende yatıyorum yanına koltuğa ve bisey isterse getiriyorum ara sıra da soruyorum cay kahve istermisin diye... ama bana ne dedi biliyor musunuz?
Şaka mı bu ya?Cokta uzatilacak bi konu degil bende esime bebek gibi bakiyorum bazen elbiselerini bile giydiriyorum mutfakta hic biseyin yerini bilmez cünkü hic mutfaga girmesine izin vermedim cünkü annesiz büyüdü hic kimseden svgi görmedi ben hastalandigimda benm icin herseyi yapar sadece hastalandigimda degil her zaman cünkü birbirmize destek olmaya hr zaman hazırız gerektiginde ona masajda yaparm herseyide. bu arada bende hamileyim..
Hepinize güzel yorumlarınız icin teşekkürler, okudum tek tek ve onun abarttığını daha cok anladım. Ama dün is o kadar büyüdü ki yardım istermisin diye sordum sonrasında bana her defasında istemem senin yardımını dedi bende üstelemedim bu sabah kıyameti kopardı hakaretler asagilamalar. Tembelim biraz hamilelikle daha da arttı tansiyon yüzünden bu konuda hakaretler. Sonra konu geçmişime geldi bir de öyle hakaretler. Ayrılacakmış benden benimle hayat geçmezmiş, o bana güzel bir hayat sunuyormuş ben ona hiç fayda vermiyormuşum. Tek derdim gezmekmiş ki her zaman bana gel çıkalım diyen kendisi oldu ve o istemediği sürece bir gün Demedim hadi şuraya gidelim diye. Hem yapar hem beni suçlar. Cok zor bir insan. Bende tamam dedim git ama beni suçlamayı bırak artık olmuyor iste anladık bunu ikimizde. Çıktı az önce esyalarını toplayacakmışım dedim tamam. Sonra bana Mesajlar beddualar... çocuğum karnımda ne stresler yasıyor ağlama bağırmaevde yalnızken cok daha sakinim Emin'im karnımda o da mutludur böyle.
İnan bende anlamıyorum, beni düşünmesin anlarım da içimdeki bebeği nasıl düşünmez onu bir turlu anlamiyorum. Zaten Bahadır kavga etmiyorduk bekliyordum acaba ne zaman başlayacak yine diye ayağını bekliyormuş. Uğraşacak halim kalmadı zaten onunla.Defolsun gitsin ya iskele babası siz onun çocuğunu taşırken bu neyin nazlanması böyle hayırdır ayağı mı koptu yerinden? Çok sinirlendim bu ne böyle ya hamile kadın senin karın böyle davranılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?