Bana bakamiyorsun dedi...

Aman altı üstü ayağını çatlatmış, sanki ağır hasta gibi bakım bekliyor bir de.
Annemin kaburgaları kırılmıştı, hiç o kadar sızlandığını duymadım valla.
Üstelik siz de hassas bir hamilelik dönemi geçiriyorsunuz. Tansiyon olayı sıkıntı, ben hamile olmadığım halde kaç defa bu yüzden fenalaştım. Onun anlayışlı olması gerekiyor.

Altını bezleyin, ağzına biberon verin birde sırtını pışpışlayın, ne yani alt tarafı çatlak bacağı koymamış yaa. böyle kendine aşık bencil erkekleri şımartmayın. canınızı sıkmayın bebeğinizi düşünün yüksek tansiyon çok tehlikeli allah korusun bebeğinizi etkiler.

Bence ona değilde kendine dikkat et çünkü hamilelikte tansiyon çok tehlikeli. Testlerini yaptır. İdrarda proteine baktılar mı.. Allah korusun gebelik zehirlenmesi denen bir şey var.

Ne demek bu herife bakmakla yükümlü olasın? o onun eşi elbette ona yardimci olacak evlilikte birbirine destek olmak lazm bende hamileyim yeri geldiginde esime masaj yaparm herseyinide yaparm yeri geldiginde oda bana yapar ne var bunda yani ne olmus öyle demisse anlamadm

Hamile bir kadina hasta kaprisi yapmak ne kadar dogrudur asil bakima muhtac olan sensin bence canim cunku hamilesin. neyse konussun dursun bir sey deme bosver. Hee de haklisin de gec. bakamiyorum diye kendini uzme. hamile kadin bence onceliklidir

Cokta uzatilacak bi konu degil bende esime bebek gibi bakiyorum bazen elbiselerini bile giydiriyorum mutfakta hic biseyin yerini bilmez cünkü hic mutfaga girmesine izin vermedim cünkü annesiz büyüdü hic kimseden svgi görmedi ben hastalandigimda benm icin herseyi yapar sadece hastalandigimda degil her zaman cünkü birbirmize destek olmaya hr zaman hazırız gerektiginde ona masajda yaparm herseyide. bu arada bende hamileyim..

bu gebe halinle senden masaj bekliyo. hizmet bekliyo bide yuksek tansiyonun varmis gebelikte tehlikeli olabilir doktorunun haberi varmi bu durumdan.

negzel altını da bezleyin

ne halin varsa gör, ananın evine git o sana bakar deseydin...
biz kv ile aynı şehirdeyiz. ben öyle yapıyorum. azıcık dır dır etti mi beğenmiyorsan ananın evine git diyorum. hatta sen gidemiyorsan babanı çağırayım gelsin seni götürsünler diyorum. sesini kesiyor.

Hepinize güzel yorumlarınız icin teşekkürler, okudum tek tek ve onun abarttığını daha cok anladım. Ama dün is o kadar büyüdü ki yardım istermisin diye sordum sonrasında bana her defasında istemem senin yardımını dedi bende üstelemedim bu sabah kıyameti kopardı hakaretler asagilamalar. Tembelim biraz hamilelikle daha da arttı tansiyon yüzünden bu konuda hakaretler. Sonra konu geçmişime geldi bir de öyle hakaretler. Ayrılacakmış benden benimle hayat geçmezmiş, o bana güzel bir hayat sunuyormuş ben ona hiç fayda vermiyormuşum. Tek derdim gezmekmiş ki her zaman bana gel çıkalım diyen kendisi oldu ve o istemediği sürece bir gün Demedim hadi şuraya gidelim diye. Hem yapar hem beni suçlar. Cok zor bir insan. Bende tamam dedim git ama beni suçlamayı bırak artık olmuyor iste anladık bunu ikimizde. Çıktı az önce esyalarını toplayacakmışım dedim tamam. Sonra bana Mesajlar beddualar... çocuğum karnımda ne stresler yasıyor ağlama bağırma evde yalnızken cok daha sakinim Emin'im karnımda o da mutludur böyle.

Erkek cocuklarını dünyadaki tek ırkmış yetiştirdikleri icin böyle davranıyorlar bence.
Bizde de var bir tane, gut tanısı konuldu, ayağı sisip duruyo, ilgi istiyormuş.
Ağlamayın sakın, bu kadar sımarmak da fazla

Şaka mı bu ya?
Koskoca adam elbiselerini kendisi giyemiyor mu? Annesiz büyümekle ne ilgisi var, biz cocuklarımızı yalnız 3 yıl kendimiz giydiriyoruz.

Anani cagir da ikimizle de ilgilensin derdim benim esim ayni seyi soylese

Defolsun gitsin ya iskele babası siz onun çocuğunu taşırken bu neyin nazlanması böyle hayırdır ayağı mı koptu yerinden? Çok sinirlendim bu ne böyle ya hamile kadın senin karın böyle davranılır mı?

İnan bende anlamıyorum, beni düşünmesin anlarım da içimdeki bebeği nasıl düşünmez onu bir turlu anlamiyorum. Zaten Bahadır kavga etmiyorduk bekliyordum acaba ne zaman başlayacak yine diye ayağını bekliyormuş. Uğraşacak halim kalmadı zaten onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…