ya anlattıkların gercekse ben yegenin durumuna cok cok üzüldüm. bak sana önerim madem cocuga bakamıyor yengen (dedigine göre) onu her fırsatta yanına cagır yaz tatilinde sömestrde ya da herhangi tatil günlerinde.
cocuga sen ögret nasıl yapması gerektigini mesela kahvaltıyı.
ya da kendi temizligini. ne bileyim bir sekılde yardımcı olmalısın ona
cok uzuldum ya ozellıkle yemek olayına. yazık yani ne bileyim
Bu konu fake
konu sahıbı gelınının sorumsuzluguna kızıyor
ve hemde kolluyor onu
kardesını karalıyor
adam eve gelmıyorsa vardır bır sebebı
sana o kadar sorular sorduk mantık hatalarını sorduk cevap vermedin
şimdi kalkmış soruya soruyla cevap veriyorsun hadi ben cevaplayım ben çocuğumla ilgilenmeyi hiç bi zaman bırakmam
peki sen gelin için soracağına şu soruyu neden
" abim tamam eşiyle sorunları olabilir ama kızıyla hiç ilgilenmiyor kızın saçı düğüm olmuş ama abim hiç farketmemiş bile karısıyla sorunları olsa bile neden babalık yapmıyor" diye sormadın
çünkü bu ailede kardeşin olan taraf baba faktöründe değil mi
senin konun gerçekten çok garip kusura bakma
ya gerçekten gelini kötülemek için açtın yada abinin hiç bi elle tutulur tarafı yok açık açık yazamıyorsun suçu da karısını atıyorsun
melekyavrum basin sag olsun allah sabir versin
bir anne olarak acini anliyorum
Eğer ki fake degilse bunların hepsi gerçekse
O zaman konu sahibi gercek bir melek ve ben şahsım adına özür dilerim
melek başın sağ olsun çok üzüldüm inan
bilmiyorum neden inanmadın ama belki ben yeteri kadar anlamadım ama canım inan ki durum bu
ve ben o kadar çaresiz kaldım ki ne yapsam bilmiyorum oturup oturup ağlıyorum
çıkamadım işin içinden
ama sen inanmadıysan da olabilir tabiki insan pek sık rastlamıyo bu durumlara inanmamam senin asla çocuğunu ihmal etmiycek bi kadın olmandan kaynaklanıyo
o yüzden de bir annenin çocuğunu bu kadar görmezden geleceğine inanmak istemiyosun canım benim
Allah razı olsun belki de dediğin gibi bir annenin cocuğuna duyarsız kalışına inanamadım
Ya da babanın umursamamasina inanamadim
sizin nasıl bir zihniyetiniz var anlmaıyorum
kız hala olarak yiğenini düşünüyor
ama siz karışmayın sizi ilgilendirmez
laflara bak
yiğen candır ya daha 7 yaşıda çocuk neler çekiyor
sizde gelininize karşı bu kadar iyi niyetli olmayın
bir adamın kocası ilgilenmiyorsa hayatından,çocuğundan vazgeçmez bilakis daha çok bağlanır uğraşır çaba gösterir
ha koca çok mu öküz ya boşansın boşanmıyorsa kocasını görmezden gelip yaşamaya tutunur kızıyla birlikte
git o abine anlat yada ortamda gelininize laf sok abinin anlayacağı dilden
belki abinde eşini aldatıyordur ama ortada masum bit çocuk var
bende yiğenimi çok sevdiğim için onun için herşeyi yaparım sizin gibi asla sakin olamam
işte bende çok sevdiğim ya diyorum benim söylediklerimden sonra işler sarpa sararda ayrılırlarsa yada ben sebep olursam diye çok korkuyorum
bilemiyorum bu kadar korkuyorsan yapacak birşeyin yok
ya konuışcaksın yada susacaksın
samimi söylüyorum asla susmazdım
tey allahım ya konuş cnm bence sarpa sarmaz abininde işine geliyor
bende başka bi kadın olma ihtimali vardır
kızlar benim derdim gelinimiz nolur bi akıl verin
abimle 10 yıllık evlilikleri var abim çok ta iyi bi koca değildir öküzdür biraz gelinimizdeki sorun şu bu arada bide kızları var 7 yaşında
zaten doğru düzgün eviyle ilgilennen bi kadın değildir raahatına düşkündür öyle temizlikmiş sofra kurmakmış bilmez
ama son bir senedir şöyle bi gariplik var cep telefonu elinden düşmüyo tuvalete gitse elinde yani sürekli internette ve yanına gidince bilgisayarı direk kapatıyo bide sabah evden bi çıkıyo akşama kadar üst komşusunda yatağını bile toplamaz günlerce yemek yapmaz kızı okuldan gelir aç aç bekletiyo çocuğu bi çorba yapar garibim çocuk beş gün içer
ya bi akıl verin ben gelinimiz çok severdim tamam abimde öküzün biridir ama artık dayanamıyorum karışmayım diyorum ama yeğenime içim gidiyo
siz olsanız napardınız
Eğer dediğin gibi sen öncelikle yiğenini düşünüyor olsaydın konuya yengenin elinden düşmeyen cep telefonuyla giriş yapmazdın. Sen yanına gidince direkt bilgisayarı kapatıyor olması O YOLUN YOLCUSU olduğu anlamına gelmez pardon seninki sadece varsayımdı değil mi? 16 sayfadır yaptığın tüm imalar yengen abini aldatıyor yönünde ama biride çıkıp günah alma dediği zaman hemen parlıyorsun. Bir erkek günde 1 saat bile evine uğrasa karısının ne yaptığını gayet iyi bilir. Senin abin buzdolabını hiç açmıyor mu? İnsan kışın açmasa yazın soğuk su içmek için soğuk meyve yemek için açar dolabın kapağını, her gün bu dolap boş pişmiş yemek yok tencere yok sormuyor mu karısına siz ne yediniz diye. Ayrıca sen bu saatte pc başında ne yapıyorsun biz ne yapıyoruz aaa tabi doğruya hepimiz eşlerimizi aldatıyoruz değil mi? Seni asıl sorunun yengen 1 yıl öncesine kadar seninle herşeyini paylaşıyormuş ama artık öyle değil sende yengene sarmış durumdasın. Bence insanların hayatını didikleme yengen abin veya yiğenin senden yardım isterse o zaman üzerine düşeni yap. Yada yengeni abini aldatırken gözünle görürsen elinden geleni yap ama bu yaptığın hiç etik değil. Kadının pasaklı olmasını, yatağını toparlamamasını, 5 gün aynı çorbayı yapmasını, yiğeninin adidastan eşofman almasını bak sayende herşeylerini hepimiz biliyoruz. Yapılan yorumlara şöyle bir yüzdeleme yap bakalım o zaman ne yapman gerektiğini anlarsın.
Eğer dediğin gibi sen öncelikle yiğenini düşünüyor olsaydın konuya yengenin elinden düşmeyen cep telefonuyla giriş yapmazdın. Sen yanına gidince direkt bilgisayarı kapatıyor olması O YOLUN YOLCUSU olduğu anlamına gelmez pardon seninki sadece varsayımdı değil mi? 16 sayfadır yaptığın tüm imalar yengen abini aldatıyor yönünde ama biride çıkıp günah alma dediği zaman hemen parlıyorsun. Bir erkek günde 1 saat bile evine uğrasa karısının ne yaptığını gayet iyi bilir. Senin abin buzdolabını hiç açmıyor mu? İnsan kışın açmasa yazın soğuk su içmek için soğuk meyve yemek için açar dolabın kapağını, her gün bu dolap boş pişmiş yemek yok tencere yok sormuyor mu karısına siz ne yediniz diye. Ayrıca sen bu saatte pc başında ne yapıyorsun biz ne yapıyoruz aaa tabi doğruya hepimiz eşlerimizi aldatıyoruz değil mi? Seni asıl sorunun yengen 1 yıl öncesine kadar seninle herşeyini paylaşıyormuş ama artık öyle değil sende yengene sarmış durumdasın. Bence insanların hayatını didikleme yengen abin veya yiğenin senden yardım isterse o zaman üzerine düşeni yap. Yada yengeni abini aldatırken gözünle görürsen elinden geleni yap ama bu yaptığın hiç etik değil. Kadının pasaklı olmasını, yatağını toparlamamasını, 5 gün aynı çorbayı yapmasını, yiğeninin adidastan eşofman almasını bak sayende herşeylerini hepimiz biliyoruz. Yapılan yorumlara şöyle bir yüzdeleme yap bakalım o zaman ne yapman gerektiğini anlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?