- 15 Ocak 2019
- 292
- 537
- 103
- Konu Sahibi Caffeamericano
-
Beklentiniz büyük bir aşk ve heyecanken arkadaş olarak tanıdığınız biriyle bir de uzun mesafe ilişkisi yürütmeye çalışmak ister istemez kopmuş hissettirir sizi.hayatımda da öyle büyük aşklar yaşadığım ölüp bittiğim birisi olmadı hiç bana uzak geliyor öyle şeyler ama onun eksikliğini hissediyorum sanırın
O iki günde gayet keyifli zaman geciriyoruz hem bişeyler hissediyorum hemde en yakın arkadaşımla gülüp eğlemiyormuşum gibiBeklentiniz büyük bir aşk ve heyecanken arkadaş olarak tanıdığınız biriyle bir de uzun mesafe ilişkisi yürütmeye çalışmak ister istemez kopmuş hissettirir sizi.
Kimi insan yoğun duygular (adına ister aşk diyelim ister sevgi) hissetmeden ilişkiyi yürütmekte zorlanır. Birbirinizle aynı şehirde yaşama ihtimaliniz yok mu mesela? Ya da o birlikte geçirdiğiniz iki günde hisleriniz ne durumda?
Şayet duygusal olarak doyum hissetmiyorsanız kendinize de karşı tarafa da ilişkiyi uzatıp yazık etmeyin.
Evet onları da düşünüp şımarıklık yapmak istemiyorum. HaklısınızDuzgun biriyse neden olmasin.
Heycan aşk arayip hovarda sizi ezen saygi duymayan biri olcana varsin mulayim sakin sessiz gozunuzun icine bakan biri olsun.uzak mesafe oldugu icin boyle dusunuyosunuz.Bence herseyden once insan esiyle arkadas gibi olmali zaten o evreyide yasamissiniz istemissiniz ki sewqili olmussunuz.Karamsar dusunmeyin bu dewemirde adam gibi birini bulup yuwa kurmak cok zor
Teşekkür ederim cevabınız içinAşkından ölüp bitme duygusu da bir yere kadar sürüyor. Eksikliğini hissediyormuşsun o yüzden eğer sana saygı gösteriyorsa, fikir ayrılıklarınız çok yoksa bir düşün derim.
Evet neler neler duyuyoruz maalesef teşekkür ederim cevabınız içinAşkından ölüp bitmeye gerek yok zaten boşver , bu devirde düzgün adam bulmak zor .
Nick ve yorum uyumu superAşkından ölüp bitmeye gerek yok zaten boşver , bu devirde düzgün adam bulmak zor .
Hep boşver modundayımNick ve yorum uyumu super
Yoksa bu hayat cekilmezHep boşver modundayım
Uzaktayız ama üniversitede veya lisede yaşanan uzak mesafe ilişkileri gibi değil.. ama yinede dediğiniz gibi bi kopukluk oluyorUzak mesafe ilişkisi saçma. Ben olsam zorlamazdim.
Tanıdığım kadarıyla cok düzgün cok efendi iyi niyetli işinde gücünde biri umarım hep böyle devam ederBosver aşkı falan duzgun biriyse hiç problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?