Bana bi akıl verin

Caffeamericano

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
292
537
103
Herkese merhaba. Ben 3-4 aydır biriyle görüşüyorum yaklaşık 3 senedir de arkadaşım olarak tanıyorum aynı meslekteniz arkadaşken bana açılması sonucunda sevgili olduk. Sorun şu ki bu kişi istanbulda ben ankarada çalışıyorum ayda bir kere 2-3 gün görüşebiliyoruz ve ben artık kendimi ilişkiden kopmuş hissediyorum uzakta olduğu için ve belkide arkadaşlıktan ilişkiye geçtiğimiz için heyecan eksikliği olduğunu düşünüyorum ama öte yandan çok düzgün çok efendi biri hayatımda da öyle büyük aşklar yaşadığım ölüp bittiğim birisi olmadı hiç bana uzak geliyor öyle şeyler ama onun eksikliğini hissediyorum sanırın bu arada yaşlarımız 26

hayatımda da öyle büyük aşklar yaşadığım ölüp bittiğim birisi olmadı hiç bana uzak geliyor öyle şeyler ama onun eksikliğini hissediyorum sanırın
Beklentiniz büyük bir aşk ve heyecanken arkadaş olarak tanıdığınız biriyle bir de uzun mesafe ilişkisi yürütmeye çalışmak ister istemez kopmuş hissettirir sizi.

Kimi insan yoğun duygular (adına ister aşk diyelim ister sevgi) hissetmeden ilişkiyi yürütmekte zorlanır. Birbirinizle aynı şehirde yaşama ihtimaliniz yok mu mesela? Ya da o birlikte geçirdiğiniz iki günde hisleriniz ne durumda?

Şayet duygusal olarak doyum hissetmiyorsanız kendinize de karşı tarafa da ilişkiyi uzatıp yazık etmeyin.

Duzgun biriyse neden olmasin.
Heycan aşk arayip hovarda sizi ezen saygi duymayan biri olcana varsin mulayim sakin sessiz gozunuzun icine bakan biri olsun.uzak mesafe oldugu icin boyle dusunuyosunuz.Bence herseyden once insan esiyle arkadas gibi olmali zaten o evreyide yasamissiniz istemissiniz ki sewqili olmussunuz.Karamsar dusunmeyin bu dewemirde adam gibi birini bulup yuwa kurmak cok zor

O iki günde gayet keyifli zaman geciriyoruz hem bişeyler hissediyorum hemde en yakın arkadaşımla gülüp eğlemiyormuşum gibi

Evet onları da düşünüp şımarıklık yapmak istemiyorum. Haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…