Bana bi bakın pliiiizzzzz

ne demisler nerdw hareket orda bereket bende cok yiyorum ama 3 cocukla oturamadigim icin tig gibi kaliyorum. bence bogazdan cok hareket etmek lazim yuru ne biliyim is falan yap.

O herb...zikimini bende kullandim 4 kilo verdim geri aldim. Surekli ac geziyorsun zaten onlari kullanmasak da o aclikta o kilo verilirdi. Hic tok falan tuttuğu da yok . Ben de kilo veremiyorum konuyu takipteyim.

O herb...zikimini bende kullandim 4 kilo verdim geri aldim. Surekli ac geziyorsun zaten onlari kullanmasak da o aclikta o kilo verilirdi. Hic tok falan tuttuğu da yok . Ben de kilo veremiyorum konuyu takipteyim.

Kabak detoxu yapicam yarından itibaren sende basla.

Demek ki her bunyrde ayni etki olmuyormus.. bence de diyetisyene git.. doktorlar bile soyluyo ac kalarak kilo verilmez diye

Öyle de kilo fazla olunca insan sabirsizlaniyo işte yoksa mantıklı bir şey değil elbette

Lütfen o ürünleri kullanmayın.
Kullanıp verenler inanın ek olarak birçok şeyidr yaptıkları için kilo veriyorlar.
Kilo vermek için kural şu ; yediğinizden fazlasını harcamalısınız.
Söylemesi kolay diosunuz , ama ben az yiip yediğini yakan insanların kilo vereceğine inanıyorum.
Ekmek ve aşırı yağlı yemeklerden uzak durmanızda gerek tabi.
Birde mesela her insanın iştahını kesen bişey vardır mutlaka.
Benim nescafe aşırı iştahımı keser bende kilo almaya başladığımı hissedince sabah ve akşam birer bardak içerim.
Kendinizi bi kontrol edin varmı böyle bir gıda,işe yarayabilir.
Spor da şart malesef

Haftada 4 gün spora gidiyorum .
Istahimi ancak beynim kesiyor benim :)
Yemicem dersem yemiyorum ama demem lazım

Merhaba 10 kilo vermiş biri olarak,68den 59*60 arası gidip geliyorum.Birkaç tavsiyem olacak sana.
Çok fazla yemek yiyen biriyken bir anda shakelere geçiş yaparsan çok fazla açlık çeker ve zayıflayamazsın.Moralin her zaman düşük olur.
Bu sürece yavaş olarak geçmen gerek.Porsiyonlarını azalt.Az yemeyi öğren önce.Az yiyerekte doyduğunu anladığın an ara detokslar yapabilirsin.
Kesinlikle öncelikle porsiyonlarını küçült.Haftada bir defa kaçamak yap.Tatlı börek vs.

Ay siz çok yaşayın gecenin üçunde güldürdünüz beni.ablamda aynısı.spora gitti kilo aldı geldi.vücut kendini korumaya alıyomuş ilk etapta.ama o mamalarla zayıflayanı görmedim ben.

Bende sen gibiydim. Veremedim şimdi 40 gün oldu 12 kilo verdim 107 den 95 düştüm glıfor kullanıyorum ve ekmek seker hepsini kestim ayran diyeti yapıyorum. Sukur verdim veriyorum da inşallah sende verirsin canım

Spora gidince yoruluyorsun ve acıkıyorsun o kadar spor yapınca iyi de beslenmek gerekiyor efor sarfetmek için. Spora gittim biraz da yiyeyim de diyorsun. Uyuyacağın saatten 4-5 saat önce ve geç saatlerde yemek yemeyi kes. O zaman rahat kilo verilir. Bir de geç saatte yemeği bırakınca mide uzun süre aç kalıyor ve küçülüyor böylece.

10 günü geçti gr oynama yok öyle küp gibi duruyorum .
Daha çok erken şöyle söyleyeyimbir 10-15 gün sonra açlığın karşılığını alacaksınız ve aynı tempoda devam ettiğiniz sürece farkı haftalık göreceksiniz.Vücut ilk başta direniyor ama sonra çok hızlı gidiyor o kilolar.

Aç kalınca vücut direnç gösteriyor çoğunlukla. Hatta kaslardan gidiyor giden. Sebze ve özellikle yeşil elma yiyebilirsin aralarda. Yeşil elmayı dilimleyip tarçın serpiyordum üzerine eşim için. Salatalık veriyordum işyerinde yemesi için gibi. Kaslara, tansiyona, kalbe, bağışıklı sistemine zarar vermeyecek şeyler yaptım aylarca. zeytinyağı ve çok az yağ kullandım. Tavuğu ince dilimleyip baharat ve çok az zeytinyağında karıştırıyordum atıyordum fırına. Fırında yaptım tavuğu, balığı, patates kızartmasını bile. 30 kilo verdi yemek programımla. Bir de kendi uydurduğum bir çay vardı onu içiyordu düzenli. O çay dehşet bir şey ama herkese gelmez. Uyurken bile vücudu çalıştırıyordu. Sıkıntılı yani.

Dediginiz ürünle 15 kilo verdim .

Ablam 20 kilo verdi herbalife diye bir shakele

Tatlıyı kesin ekmeği de öyle.

Sabah limonlu su aç karna.

Akşam yemeğinde sade salata ve yağsız Çorba.

Bir de spor.

Günde 20 bardak su.

Kesin kilo verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…