Bana bi bakın pliiiizzzzz

25 kilo fazlam var
Boyum 174 cm

25 kilo cok ama imkansiz degil..o zimbirtilar ise yaramiyosa bence icmeyi birak. Once 2-3 gunluk bi detox yap istersen.. birden 2-3 kg verirsin hem moral olur hem bagirsaklarin temizlenir hafiflemis hissedersin kendini. Birde baslamak icin enerjin olusur. Sonra saglikli beslenmeye gecip hareket et. Illa agirlik calisman gerekmez. 1 saat yurusen gunde hem bacaklar sklasiyo hemde zayifliosun. Kahvaltini guclu yap diger ogunler normal ye. 1,5 - 2 lt su ic ve yesil cay gunde 2 fincan icebilirsin. Zayiflama caylari vs. Bunlar bagrsak tembelligi yapiyo cogu tavsiye etmem o yuzden. Ha hareket etmek istemiyorum dersen kalori hesabi yapip genede zayiflayabilirsin. Kalori hesabi cok eski tarz gozuksede ise yarayan bi yontem kesinlikle.. cikolata dondurma bile yiyebiliyosun yeterki kaloriyi asma. Diyet yapicaksan ana kural:

Ne yedigin degil, ne kadar yedigin onemli!!!

Haftanın 4 günü spora gidiyorum .
Her gün 2 kupa yesilcay içiyorum.
Yarın kabak detoxuna baslicam

ekmek kaç dilim tükettiniz

Glifor a hamilelik öncesi kullandım üç ayda yaklaşık 5kilo verdirdi.İlk ay hiç kilo vermedim hatta bende muthiş bir tokluk hissi verdi ilaca devam diğer shakeler için bir ara kullandım fakat faydası bende görmedim yeşilçay öneririm ama

Boş ver sal gitsin , madem.kili veremiyorsun ye bacim , belli olmaz bu işler .. çivi çiviyi söker birde vücudu çok pis şaşırtmis olursun, muazzam kilo verirsin belkide

Glifor etkisini anca 1-2 ayda gösterir.Ben o içecekler hakkında hiç bilgi sahibi değilim ondan dolayı yorum yapmıyorum.
Ama insülin probleminiz varsa bir uzmandan destek almak bence daha iyi bir seçenek olur.

Kk da bi arkadaş var özelde de görüşüyoruz
Kız sporsuz 10 kilo verdi bi ay bunlarda
Ben 10 gr veremedim
Hic kafam basmadi bu ise
Zamanında benim bir arkadaşım onun satışlarını yapıyordu ve tek başına o shakelerin işe yaramadığını söylerdi .hatta kendisi de kullanıyordu ,metabolizma hızlandırıcı çay ve bir hap vardı .(tabi nasıl hozlandırıdgını bilmiyorum )

Spora yeni başladıysanız en başta vücut ödem yapar, sonra kilo vermeye başlarsınız. Bununla birlikte doğru beslenme ile tokluk sürenizi arttırırsınız. Ama kullandığınız ‘bitkisel’ adı altındaki shakelerin sürekli bi faydası yok. Bi tanıdığım onu kullanırken verdiği azcık kiloları, mamaları bıraktıktan sonra fazlasıyla aldı. Faydalı olduğunu düşünmüyorum bende. Bi diyetisyenle görüşün, zaten aktif spor yapıyorsunuz.
Arkadaşım ‘maydonoz, sarımsak, soda, zencefil’ içeren bi kür kullanmıştı 10 gün yapıp 10 gün ara vererek 2 seferde. Bi kaç kişi de işe yaramıştı, kilo vermişlerdi, bi araştırın isterseniz.

Işte sabirsizim ben bi de
Her şey hemen olsun istiyorum
Daha önce 70 günde 18 kilo verdim
Baya da iyi olmuştu
Şimdi gr oynama yok
Ooo gençken ben 30 günde 19 kilo vermiştim hiç unutmam:)) ama o diyetler mahvediyor vücudu şimdi cikiyor acısı.. sabirli ol ki, kalıcı sonuçlar alabilesin..

Kizim bensiz kilo mu verdin? Ben de diyorum cagiriyorum cagiriyorum gelmiyor. Meger ihtiyacin yokmus.
Sen sanki vermedin en son 70tin 50leri görmüşsün bi ara ben onca kilo verdim hala 82yim kilo almadan bu kisi atlatayim da bahara yine coşarım:) ben bi de oyle yarismaya falan gelemem, yalniz kovboyum ben

Sen sanki vermedin en son 70tin 50leri görmüşsün bi ara ben onca kilo verdim hala 82yim kilo almadan bu kisi atlatayim da bahara yine coşarım:) ben bi de oyle yarismaya falan gelemem, yalniz kovboyum ben
Uc ay ara verince yine aldim ama iyi toparladim. Iki haftada 3.4 kg verdim.

Sana acik cek , istedigin zaman gel. Gel Johnnyi cekistirelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…