- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
25 kilo fazlam var
Boyum 174 cm
Ya boyun cok iyiymis ver cabuk kilolari dal gibi ol
25 kilo cok ama imkansiz degil..o zimbirtilar ise yaramiyosa bence icmeyi birak. Once 2-3 gunluk bi detox yap istersen.. birden 2-3 kg verirsin hem moral olur hem bagirsaklarin temizlenir hafiflemis hissedersin kendini. Birde baslamak icin enerjin olusur. Sonra saglikli beslenmeye gecip hareket et. Illa agirlik calisman gerekmez. 1 saat yurusen gunde hem bacaklar sklasiyo hemde zayifliosun. Kahvaltini guclu yap diger ogunler normal ye. 1,5 - 2 lt su ic ve yesil cay gunde 2 fincan icebilirsin. Zayiflama caylari vs. Bunlar bagrsak tembelligi yapiyo cogu tavsiye etmem o yuzden. Ha hareket etmek istemiyorum dersen kalori hesabi yapip genede zayiflayabilirsin. Kalori hesabi cok eski tarz gozuksede ise yarayan bi yontem kesinlikle.. cikolata dondurma bile yitebiliyosun yeterki kaloriyi asma. Diyet yapicsksan ana kural:
Ne yedigin degil, ne kadar yedigin onemli!!!
Onu degstrme supermis..belkide vucudun birden supriz yapacak sana belli olmaz. Buraya yazarsin takip ederiz..Haftanın 4 günü spora gidiyorum .
Her gün 2 kupa yesilcay içiyorum.
Yarın kabak detoxuna baslicam
Bende hashimoto var, tiroid bezlerim hiç calismiyor..hergün 150lik hap alıyorum.. 6 senede bu hastalık yüzünden 49 kilo aldim ne yaptıysam veremedim...gecen sene yeme duzenimi degistirdim, sabah iki haslanmis yumurta ve bol yesillik sebzeyle istedigim gibi doyana kadar kahvalti yaptim ara ogun hic yapmadim aksam da ızgara et tavuk balık bol salata ev yapımı yoğurt falan tükettim 20 kilo verdim 1 senede... denemeni tavsiye ederim
Onu degstrme supermis..belkide vucudun birden supriz yapacak sana belli olmaz. Buraya yazarsin takip ederiz..
Boş ver sal gitsin , madem.kili veremiyorsun ye bacim , belli olmaz bu işler .. çivi çiviyi söker birde vücudu çok pis şaşırtmis olursun, muazzam kilo verirsin belkide
Zamanında benim bir arkadaşım onun satışlarını yapıyordu ve tek başına o shakelerin işe yaramadığını söylerdi .hatta kendisi de kullanıyordu ,metabolizma hızlandırıcı çay ve bir hap vardı .(tabi nasıl hozlandırıdgını bilmiyorum )Kk da bi arkadaş var özelde de görüşüyoruz
Kız sporsuz 10 kilo verdi bi ay bunlarda
Ben 10 gr veremedim
Hic kafam basmadi bu ise
Bi Tek sabahları yedim ekmek, 4 dilim... çok belki ama kahvaltımı kafama göre yaptım:)ekmek kaç dilim tükettiniz
Ooo gençken ben 30 günde 19 kilo vermiştim hiç unutmam:)) ama o diyetler mahvediyor vücudu şimdi cikiyor acısı.. sabirli ol ki, kalıcı sonuçlar alabilesin..Işte sabirsizim ben bi de
Her şey hemen olsun istiyorum
Daha önce 70 günde 18 kilo verdim
Baya da iyi olmuştu
Şimdi gr oynama yok
Kizim bensiz kilo mu verdin? Ben de diyorum cagiriyorum cagiriyorum gelmiyor. Meger ihtiyacin yokmus.Bi Tek sabahları yedim ekmek, 4 dilim... çok belki ama kahvaltımı kafama göre yaptım:)
Sen sanki vermedin en son 70tin 50leri görmüşsün bi araKizim bensiz kilo mu verdin? Ben de diyorum cagiriyorum cagiriyorum gelmiyor. Meger ihtiyacin yokmus.
Uc ay ara verince yine aldim ama iyi toparladim.Sen sanki vermedin en son 70tin 50leri görmüşsün bi araben onca kilo verdim hala 82yim kilo almadan bu kisi atlatayim da bahara yine coşarım:) ben bi de oyle yarismaya falan gelemem, yalniz kovboyum ben
Bana johnny demeee, aşkım gıpraşıyoUc ay ara verince yine aldim ama iyi toparladim.Iki haftada 3.4 kg verdim.
Sana acik cek , istedigin zaman gel. Gel Johnnyi cekistirelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?