Bana bi bakın pliiiizzzzz

Bende buraya bi cok kez yazdim 30 kilo verdim 7 ayda temel kahvalti 2 haslanmis yumurta ve yesillik 1 tabak dolusuu
Makarna pilavlar yok ana madde porsiyon kuculterek mideyi küçültmek ilk zamanlar doymazsiniz ama yemekten 1 2 saat sonra yogurttur az bi meyvedir ve ya ufak bi porsiyon yine yemek yani amac ac kalmak degil mideyi kucltmek o bunlara dikkat ettiginizde spora da gidiyormussunuz ben evde kendim spor yaptim mesela bu sekilde verdim hemde yarim saat soporla sizde verirsiniz ac kaldiginiz zaman vucut kendini korumaya alir ve yag depolamaya baslar o tok tutan cayi iciyorsunuz ya icmeyin yiyin ama ne yediginizi bilerek yiyin ben kunefemi de yedum simitimi de ama verdim sonucta

Spora ne zamandır gidiyorsun?
Spor ilk aşamada hem ödem yapar hem kas ağırlığı artar. Bu yüzden eksilmeyi bırak artı bile çıkabilirsin

Bence o mamalar yerine protein ağırlıklı beslenmek için et, süt, yumurta alın. Ekmek; sabah kahvaltısı haricinde, o da tam buğday olursa iyi olur, yemeyin. Akşam yemeğini de erken yerseniz tam olur. Bu şekilde sporla birlikte çok rahat verirsiniz diye düşünüyorum. Tatlı canınız çekerse de bu ihtiyacinizi sütlü tatlı yaparak giderebilirsiniz. Ben bu beslenmeyle sporsuz bile çok rahat verdim. Çok fazlam yoktu ama yine de 5-6 kilo vermem gerekiyordu. İnsülin direnciniz de varmis. Tabi bu konuda bilemiyorum nasıl yol izlenir. Muhakkak bir uzmana danışmak lazım.

witch hunt bende de insülin direnci varmış erkeklik hormonum da yüksek çıktı geçen seneye kadar hep 49-50-51 kiloydum sonra 70 oldum birden doktora gidince öğrendim
sabah kahvaltıda yumurta salatalık domates peynir zeytin
öğlen iş yerinde ne çıkarsa
akşam tavuk ızgara salata yiyom ayran içiyom 5 kilo verdim arada bi yürüyodum 20 dk kadar şimdi bisiklet sürüyom 20 dk bakam 1 ay sonra kaç kilo olacam.
diyet için ayrıca doktora tekrar gitmedim adam 15 gün normal yemek yeme rutinini yaz filan dedi üşendim bi de diyete başlamak için hazır hissetmiyodum 1 aydır diyetteyim sayılır hafta sonları cozutuyom

bi de ben açlık hissetmiyom mesela tavuk ızgara filan yesene protein böyle açlık hissetmezsin hem yağ yakıcı ayranda da kazein filan var diye biliyom ben diyetten önce sabah kahvaltı yapamıyodum öğle arası iş yerinde ne çıkarsa onu yiyip akşam ya iskender gömüyodum ya da burger hergün kola kola kola ve o zamanlar daha aç hissediyodum kendimi şuan öyle değil

Felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama bir arkadaşım teyzesini bu bitkisel özlü zımbırtılar yüzünden kaybetti. Hiç doğru düzgün beslenemediği, sağlıksız bir şekilde bunlarla beslenmeye çalıştığı için metabolizması tamamen bozuldu ve komaya girip vefat etti maalesef. O kullandığı marka da sorumluluk kabul etmedi; öyle tazminat davası açma gibi bir durumları da olmadı. Bir diyetisyene başvurarak sağlıklı bir şekilde sporla da destekleyerek kilo vermeniz en doğru olanı olur. Bunlar komalık etmese bile size uzun vadede hem bedenen hem mental olarak zarar verir.

Troidlere baktırdım sıkıntı yok ..bu ağzına yandigimin yerinde bir diyetisyen yok ki
Devlet hastanesine gitsem
Yazıcıdan bi kağıt çıkartacak haydi yallah
Hani şu kibrit kutusu peynirler

Çoğu diyetisyen online çalışıyor artık, uzaktan destek sağlıyorlar. Whatsapp'tan sürekli yazışıyorsun ediyorsun, arkadaş gibi oluyorsun. Daha da kolaylaştı artık teknolojiyle, illa bulunduğunuz yerde gitmeniz şart değil. Instagram'da falan online olarak çalışan bilindik bir sürü diyetisyenin hesabı var. Vegansanız vegan diyetisyen bile var artık yani ona uygun diyet programıyla kilo verdiren.

Diyetisyene gitmeyi denediniz mi ?? Kan seker yag olcumunuzu yaptiktan sonra tamamen size uygun bir diyet verir

Bende kilo verme sistemi şu.
Yani kendi bedenimde gozlemledigim.
Aksam 7 den sonra hic bisi yemezsem kilo veriyorum.
Sadece bitki cayi iciyorum icersem. (papatya, mistikcay, form çayı falan)
Ama meyve bile yemiyorum.
Böyle devan edersem bir sure duzenli kilo veriyorum.
Bi deneyin

Hangi leslie vodeosunu yaptiniz acaba

herbalife mi kullandi

Tiroitlerinede baktırdın mı ? Hormonel bişey vardır belki

O shakeler ve çaylar kilo vermeyi sağlamıyor malesef. Onları içmek yerine sebze ağırlıklı beslenmeye çalışın, eğer kesin olmasını istiyorsanız uygulamalar yardımıyla yediklerinizin kalorilerini kaydedebilirsiniz. İnternette kilo vermek için günlük ne kadar kalori tüketmeniz gerektiğini hesaplayan siteler de var ona göre beslenmenizi ayarlayabilirsiniz. İşlenmiş gıdalar ve şekerden uzak durursanız rahat bir şekilde kilo verirsiniz.
Bu bedava olan versiyonuydu. Eğer 300 liralık shakeler maddi durumunuzu çok sarsmadıysa bir diyetisyene gitmenizi öneririm.

İnsülin direnci başlı başına kilo vermeyi güçlendiriyor
Gebelik öncesi 4ayda falan anca verebildim 10 kiloyu
Diaformin(pkoluyum),2öğün yiyerek öğünlerde kısıtlama yapmadım doyana kadar yedim hergün yürüyüş yaparak
Hiç aç hissetmedim kendimi
İnsan ne kadar yerse belli bir zaman sonra ona alışıyor fazlasını vücut istemiyor

Ya 300 lira ona verene kadar diyetisyene gidin derim düzenli (yaşadığım şehirde 70 TL muayene, her hafta gidiyorum 1 hafta muayene- bir hafta kontrol oluyo ayda 140 TL oluyor). Zamanında bende aynı yolla 17 kilo vermiş biri olarak bıraktığım anda çok daha fazlasını aldım. Çünkü vücut az kaloriyle yaşamaya alıştı ve bırakıp normal yemeye dönünce direkt yağ olarak depolamaya başladı. Şyan diyetisyene gidiyorumve o kadar dinç tok ve sağlıklı hissediyorum ki. Hemen belli ediyo zaten yapdan verdiğim kilo. Siz spor da yapıyomuşsunuz. Aç kalarak kendinize eziyet etmeyin derin. Mutlaka bi diyetisyene başvurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…