Bana bi yol gösterin lütfen nasıl davranmam gerekiyor? :(

Adam ayrılalı daha iki ay olmus sizinle acele bi ilişkiye başlamış ama bence niyeti ciddi değil ayrıca siz aşırı aceleci siniz her konuda hem evlilik hem de duygusal konuda elini tutmasına izin vermeyip bir dahaki buluşmada öpüşmek ne bileyim bune perhiz bune lahana dedirtiyor bir an

Burdakilerin gazına gelmiş olabilir mi

İlla evlenmek mi gerekiyor. Akışına bırakın. Madem güveniniz zedelenmiş. Kimse ile yakınlaşmadan ilişkinizi yaşayın anı yakalayın. Neden iki görüşmede evlilik?

İlk buluşmada elini bile tutmaya çekinip ikinci buluşmada yakınlaşmak?
Adam size “he evet ciddiyim seninle” dese sözüne inanıp mı bir şeyler yaşayacaksınız?
İlk buluşmada sevişmiş biri olarak yazıyorum bunu kınadığımdan değil.
Ne istediğinizi bilmiyorsunuz gibi. Bu durumda adamı darlamaya hakkınız yok. Adamı analiz etmek bile istemedim şu an çok gereksiz geldi.
Zamanla yaşadıklarınız birbirinize güven duymayı sağlayacak ve ciddi (sonu evlilik olan) bir ilişkiye yol açacak.
Ciddi ilişki isteyip istememek sizin sorununuz. O hissiyatı alamıyorsanız ayrılın. Ama bazı şeyler ha deyince olmaz. Her söze dökene de inanılmaz.

İki görüşmede tlf una bakmanız hiç hoş değil ayrıca.. saat için bile olsa yanlış.

Nisanlisiyla neden ayrılmış ve ne kadar sürmüş ilişkileri ?

Iki ay birini tanımak için çok erken eğer uzun soluklu bir iliskiyse.

Bunun dışında , yakinlasinca, sarılıp uyumak isteyince ; " dün bir bugün iki " demiyor , başka konularda diyebiliyor, çok sinir bozucu.

Bana kalsa kendinizi biraz geri çekin tanıma evresinde derim. Hayat sizin.

Lütfen kırılmayın ama sanki bu ilişkiyi çok takıntı haline getirmişsiniz. O öyle şu böyle ama fakat bunları bir tarafa atın da bu adamla kaliteli zaman geçirmeye çalışın. Zaten bir evlilik geçmiş başınızdan bugün boşansam tekrar birine evlilikten bahsetmem için ona çok güvenmem lazım. Şu tavırlarınızla ben olsam evleneceğim varsa da sizden uzaklaşırım yani tavırlarınız imalarınız bence çok itici özellikle bir kadın olarak evlilik meraklısı gibi tabirindeki gibi fazla tam kendisini temsil ediyor davranışlarınız. Niyetler zamanla şekillenir şuan ortada ne kadar sağlıklı bir niyet olabilir ki siz bu niyeti sorgulamaya çalışıyorsunuz. Adamla gezmekten zaman geçirmekten hoşlanıyorsanız devam edin konu evliliğe gelmeden bunu yapmanın ne zararı var size. Cinsellik yaşamak istemiyorsanız yaşamayın ya da istiyorsanız yaşayın kime ne bundan.

Bunun dışında , yakinlasinca, sarılıp uyumak isteyince ; " dün bir bugün iki " demiyor , başka konularda diyebiliyor, çok sinir bozucu.
İlk buluşma yakınlaşma için erken derken bunları kastetmiştim. Birbirinizi tanıyana kadar az ağırdan alın. İlk buluşmada yakınlaşmak değil doğru adımları atabilmek marifet.

Yahu adamın niyeti kötü olsa bile "ben zaten seni kullanıyorum o yüzden görüşüyoruz mu" diyecek. Bence hiç evlilik mevlilik daha 1 ay tanıdığınız adama bu konuları açmayın.
Siz onunla kendi deyiminizle "ciddi" düşünüyorsunuz ama 2 ay sonra beğenmeyip ayrılsanız adam size "benim duygularımla oynadın kullanıp attın mı" diyecek. Bence adamı ve adama olan duygularınızı tanımaya çalışın önce Allah nasip ederse olur gider zaten.
Bir de şöyle düşünün amacınıza ulaşıp evlendiniz 3 ay sonra alel acele. Adam sizinle 3 yıl sonra boşansa yine zamanınız boşa gitmiş olacak bu sefer 2.kocadan ayrıldığınız için yeniden evlenme şansınız da daha az olacak. O yüzden acele etmeyin iyice tanıyın bu aşamada da adamı sıkboğaz etmeyin bence. (çaktırmadan telefonuna bakmaya çalışmak ya da cevabı belirsiz sorular sormak gibi)

Bu adamdan olmaz bence.İçim ısınmadı.Olduuu o zamannnn seni tanımak guzeldi nedir?Ciddiyetsız sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…