- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Canım boşanıp kısa sürede evlenen bütün arkadaslarım istisnasız ayrıldı. Çünkü tek kriterleri tekrar onlarla evlenmeye ikna olmuş birini bulmuşken evlenmekti. Şu an 2.eşlerinden boşandılar.Çok uzun yazmışım, sonuna kadar okuyanlara şimdiden teşekkürler
Peki nasıl hissettiniz ciddi olmadığını? Henüz iki kere yüzyüze geldik, evet bazı kafa karıştırıcı şeyleri var ama daha bir ay oldu tanışalıTürkiye'de bekarlık fazla abartiliyor.Toplum kaldirmiyor iste.
Sex&city karakterleri gibi bazi kadinlar. Özenti
Bizim gibi ortadogu ulkelerinde sevismek icin nikah şart. Ben özgürüm diyip basi seyleri denerseniz sonuclari iyi olmaz. Cevresindeki kadinlarda bekaret arayan erkek de bir acayip. birlikte oldugu erkek sayisini hatirlamayan slavik avrupali v.s bayan ile yildirim nikahi kıyıyor.
Konu sahibi.
Bu adam seninle ciddi dusunmuyor. Hayatindan cikar. Butun erkekler kotu degil. Yuva kurmak isteyen, egitimli, karakterli kisilik sahibi erkekler de var.
Seni cok ama cok iyi anliyorum. 2.evliligim. 6 yil aradan sonra evlendim.Hic umudum yoktu.
Kadinsin nihayetinde. Cinsel isteklerin var. Birine sarilip uyumak istiyorsun. Kendi mutfagin olsun, istedigin saatte uyan, bebegin olsun istiyorsun. Olacak. Allah tan iste yeter ki. Inan bu gunler gelip gececek. Gecmise aci bir tebessumle bakacaksin.
Simdi yapmadan gereken o adami silmen.
Bu pazar yine görüşcez, dediğiniz gibi konuşcam, ondan sonra zaten belli olur. Çok teşekkür ederim bu yapıcı yardımsever yorumunuz iÇinBu adam ciddi değil demişler ama ben oyle düşünmüyorum...Yani bunu ancak sen tartabilirsin..
Bunun için adama şunu diyeceksin; senle birbirimizi daha tanıyacağız, daha cok yeniyiz ama baştan sunu soylemeliyim ki ben evlilik amacı ile görüşmek istiyorum. Olur veya olmaz o ayrı konu ama benim amacım yuva kurmak .
Bu sözü ettikten sonra adam direkt olarak sana söyleyecektir zaten...Eğer ben düşünmüyorum evlilik şu anda der ise hemen yolları ayırmalısın...İkna ederim deyip devam edersen, hiçbir.saygınlığın da kalmaz...
Bu pazar yine görüşcez, dediğiniz gibi konuşcam, ondan sonra zaten belli olur. Çok teşekkür ederim bu yapıcı yardımsever yorumunuz iÇin
Yazdiklarinizdan yola cikarak.Peki nasıl hissettiniz ciddi olmadığını? Henüz iki kere yüzyüze geldik, evet bazı kafa karıştırıcı şeyleri var ama daha bir ay oldu tanışalı
1 ay bile olsa bastan konus arkadasim.
Her bulustugumuz ile evlenecek degiliz de, kimsenin zamanimizi almaya kalbimizi kirmaya vakti ve haddi yok.
Evlilik niyetiyle gorusursun. Baktin kafana yatmadi hareketleri dusunceleri yolunu ayirirsin..
Yillarini çalmasina izin verme.
Hayallerini hedeflerini kendisiyle paylas..
Evlilik meraklisi olmak kotu birsey degil ki. Elinizde mesleginiz isiniz var ise neden olmasin.
Insan sosyal bir varliktir. Yalniz Allah a mahsustur.
Sevişmek özentilik mi? Siz iki evliliğinizde de sevişmediniz sanırım, özentilik olarak adlandırdığınıza göre.Türkiye'de bekarlık fazla abartiliyor.Toplum kaldirmiyor iste.
Sex&city karakterleri gibi bazi kadinlar. Özenti
Bizim gibi ortadogu ulkelerinde sevismek icin nikah şart. Ben özgürüm diyip basi seyleri denerseniz sonuclari iyi olmaz. Cevresindeki kadinlarda bekaret arayan erkek de bir acayip. birlikte oldugu erkek sayisini hatirlamayan slavik avrupali v.s bayan ile yildirim nikahi kıyıyor.
Konu sahibi.
Bu adam seninle ciddi dusunmuyor. Hayatindan cikar. Butun erkekler kotu degil. Yuva kurmak isteyen, egitimli, karakterli kisilik sahibi erkekler de var.
Seni cok ama cok iyi anliyorum. 2.evliligim. 6 yil aradan sonra evlendim.Hic umudum yoktu.
Kadinsin nihayetinde. Cinsel isteklerin var. Birine sarilip uyumak istiyorsun. Kendi mutfagin olsun, istedigin saatte uyan, bebegin olsun istiyorsun. Olacak. Allah tan iste yeter ki. Inan bu gunler gelip gececek. Gecmise aci bir tebessumle bakacaksin.
Simdi yapmadan gereken o adami silmen.
Benim evliligimle ne alakasi var?Sevişmek özentilik mi? Siz iki evliliğinizde de sevişmediniz sanırım, özentilik olarak adlandırdığınıza göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?