- 1 Kasım 2017
- 11
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi orumcekKadin
-
Bak nolursa olsun alkoligi kabul ederim ama dayakci deme esime yakistiramiyorum cunku gercekten iyi niyetli durust bi insan ama alkolden vazgecmiyor gecemiyor elestirini nasihate cevirrirsen benim ihtiyacim olan buyuh
dövdü ama seviyor gerçi çok şükür doğumdan sonra dövmeleri azalmış demek ki cidden çok seviyor
bir aile Hayır diyorsa onda mutlaka bir sebep vardır 19 yaşında alkolik dayakci bi adama çocuk yapan bir genç kadın çok üzücü
Hamile kadına el kaldıran adama dayakçı demeyelim de ne diyelim ?!?!Bak nolursa olsun alkoligi kabul ederim ama dayakci deme esime yakistiramiyorum cunku gercekten iyi niyetli durust bi insan ama alkolden vazgecmiyor gecemiyor elestirini nasihate cevirrirsen benim ihtiyacim olan bu
ay sabah sabah asabim bozulduBak nolursa olsun alkoligi kabul ederim ama dayakci deme esime yakistiramiyorum cunku gercekten iyi niyetli durust bi insan ama alkolden vazgecmiyor gecemiyor elestirini nasihate cevirrirsen benim ihtiyacim olan bu
slfkfjfj kafanıza kafanıza mı vurdu döverken ?Bak nolursa olsun alkoligi kabul ederim ama dayakci deme esime yakistiramiyorum cunku gercekten iyi niyetli durust bi insan ama alkolden vazgecmiyor gecemiyor elestirini nasihate cevirrirsen benim ihtiyacim olan bu
Alkol almis birinim ruh halinden o anki durumunu aciklamak ck zor. aglardi anlattgmda hatrlaamazdi bana vurdugunu ertesi sabahHamileyken dövdü!!! ama olsun sizi çok seviyor....
deme öyle kocasına yakıstiramiyor hem dövmeleri azalmış lütfenHamile kadına el kaldıran adama dayakçı demeyelim de ne diyelim ?!?!
Yapmayın böyle şeyler ofiste kahkaha attım ya.:))slfkfjfj kafanıza kafanıza mı vurdu döverken ?
Olan oldu kardesim kinama. Ben kinadim bi cocukla kucagmda koca evindeyim.ay sabah sabah asabim bozuldu
kardeşim eşin seni hamileyken dövmüş hala dayakci deme diyor yakıştıramiyormus
19 yaşında bu koca meraki helal ya cidden
Sende iki gözyaşı görünce acırdın dimi??Alkol almis birinim ruh halinden o anki durumunu aciklamak ck zor. aglardi anlattgmda hatrlaamazdi bana vurdugunu ertesi sabah
ben kinarim kusura bakma az mantik ya biraz böyle en minnagindanOlan oldu kardesim kinama. Ben kinadim bi cocukla kucagmda koca evindeyim.
Yahu kınamıyor kadın asabım bozuldu diyor.Olan oldu kardesim kinama. Ben kinadim bi cocukla kucagmda koca evindeyim.
acimasizliginizi gorunce buraya uye olup yazdigima bin pisman oldum yazik sizin insanliginiza hanimefendislfkfjfj kafanıza kafanıza mı vurdu döverken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?