- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi orumcekKadin
-
Çok seviyor ama kocası lütfen!!!Hamile kadına el kaldıran adama dayakçı demeyelim de ne diyelim ?!?!
erkek mi bu bana sahte geldi bu konu
aklı başında olan hiç bir kadın şu cümleleri kurmaz ha koca hep kafaya darbe indirdiyse bilemiycem
Bnce yine dayakci degil derBenim eşimde haftada bi iki kere alkol alır daha bugüne kadar vurmadı aksine dahada neşe geliyo kendine
Daha yaşın çok küçük kendine bu eziyeti yapma ailen arkandaysa bırak ne hali varsa görsün o iyi sizi seven aileyide oğlunu çekmediğiniz zaman görürsünüz nasıl çirkefleştiklerini bugün sana yapılana dayakçı demeyin diyosunuzda yarın bir gün çocuğunuza vuruncada dayakçı değil diyebilcekmisin
Allah akıl versin ne diyelim suçuda hemen alkole atıyolar tabiki alkol iyi bişey değil ama bi üyeninde dediği gibi içinde olanı dışarı çıkartıyo iyi insanı değiştirmezBnce yine dayakci degil der
O potansiyeli gordum
Fatih bi dur allasenn!!
16 yaşında falan mı kınadın?Olan oldu kardesim kinama. Ben kinadim bi cocukla kucagmda koca evindeyim.
Bak nolursa olsun alkoligi kabul ederim ama dayakci deme esime yakistiramiyorum cunku gercekten iyi niyetli durust bi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?