bana bir akil verin :/(

döven, çocuğunun rızkını içki alemlerine harcayan adam nasıl seni çok seviyor, çok iyi bir insan oluyor anlayamadım..

aklı selim düşünemiyorsun..

19 yaşındasın daha çok gençsin, ailene sığın, okul oku, meslek sahibi ol, bebeğine yazık

Bu şey değil mi ya çocuğuna bir flüt bile alamayıp her gece yetmişlik rakıyı alabilen İbrahim Tatlıses

Ablacığım kendin etmiş kendin bulmuşsun ama zararın neresinden dönsen kar. Sana tavsiyelerin:
1- kendini geliştir bir meslek edin,oku, çalış ekmeğini eline al.
2- kocanla anlaşma yap sarhoş olunca aklı gittiği için eve gelmesin sana veya bebeğe zarar verebilir. O geliyorsa da sen kaynana git.
3- korun korun korun mümkünse hiç sevisme bile bir çocuk daha yapip onun da senin de hayatını mahvetme.

Bence içki içmesinden daha büyük problem seni dövmesi. Üstelik hamileyken de yapmış. Sen dövmesinden değil içkiden şikayet ediyosun... Aslında yapman gereken çok ortada ama belliki yapmayacaksın. 19 yaşında daha hayatının baharındasın umarım herşey güzel olur...

Dogru soyluyorsun ama ben cahillik edip evlenir evlenmez hamile kaldim butun bunlari cahilligim ve kendimi hamileyken guclu goremedigim caresiz hissettigim icin cektim.Dogrudur ruh sagligim bozuldu. Insallah hersey duzelir ALLAH HERKESIN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN

T
Tesekkur ederim yorumun icin. Haklisin mantikli dusunemiyorki insan butun bunlari yasayinca

Tesek
TesekkuR ederm kizmiyorum , hani bi laf vardr ya gercekler acidir diye iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…