Bana bir akıl verin

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
çok konu açtım buraya çok ta mantıklı yorumlar almışımdır ama hiçbirini uygulamaya geçirtmedim hep yanlış kararlar verdim sırf seviyorum diye dört yılım hep eziyetle geçti fiziksel olmasada psikolojik çok şiddet aldım sevgilim tarafından ilgisiz olduğunda sorun olduğunda birkaç kez başkaları dikkatimi çekti ama sadece çekmekle kaldı buraya da konu açtım kötü yorumlar aldım sevgilimin psikolojisi iyi değil kendide bunun farkında ama tedaviyi kabul etmiyor çok tutarsız bir dediği bir dediğini tutmaz ama ben artık yoruldum bıktım nefes almak Mutlu olmak istiyorum sürekli eleştirilmek tartışmak benlik değil yoruldum... İki gün önce yine tartıştık arabadan indim çantamı tuttu inmemem için sonra geldi peşimden eve bıraktı amaa ayrıldım ben kendisine de söyledim bitti diye içeceğim bu gece dedim arabadan inerken artık iyice bunalmıştım indim eve girdim baktım camdan gitmiş hemen gittim aldım bişeyler içtim sigara flaan ev dumanaltı beni aradı ki eğer bişey içersen bu sefer ben bitiririm diye hayır zaten ben bitirdim ki kapattjm holcakal diye duşa girdim soğuk suyu açmışım hapşırınca farkına vardım öldürdü resmen içimdeki beni sabaha kadar mesajlar özürler hayır bitti bana net olmadın ya varsın ya yoksun dedim barışalım pişmanım dedi eminmisn dedim yada neyse sorumlarım var zamana bırakalım dedi bende ne zamanı sen ne bok istediğini bilmiyorsun dedim şu saat oldu yeni kendime geldim bıktım hayattan soğudum bütün suç ondan beni delirten de o ayrılmak istiyorum nefes almak istiyorum normalle dmnmek istiyorum sağlıklı bir ilişki istiyorum ya aslında ilişim bir müddet olmasa da olur yeter ki özgür olayım sadece eskisi gibi özgür olmak istiyorum ayrılmak istediğim de ne yapıp edip barışmak için uğraşıyor sonra da eskisi gibi oluyor bir anda kendi ayrılmak istiyor ben kabul edince o kabul etmiyor bıktım artık ne yapayım yardım edin

Sana akıl vermeyeceğim nasıl olsa uygulamıyormuşsun

Soğuk suya gir birdaha..belliki şok etkisi yapınca daha iyi algılıyorsun durumu.
Ayrıl ayrıl. .bu adamla evlenirsen mutsuz olacaksın.

Soğuk suya gir birdaha..belliki şok etkisi yapınca daha iyi algılıyorsun durumu.
Ayrıl ayrıl. .bu adamla evlenirsen mutsuz olacaksın.
Kesinlikle farkındayım ilerisi olsun istemiyorum ama ayrılmak istemiyor ben onu terk etmiş gibi oluyor Muşum sürekli mesaj atıyor arıyor rahat vermiyor tükendim artık

Kesinlikle farkındayım ilerisi olsun istemiyorum ama ayrılmak istemiyor ben onu terk etmiş gibi oluyor Muşum sürekli mesaj atıyor arıyor rahat vermiyor tükendim artık
Arasın.sende engelle.eninde sonunda vazgeçer. ama arayıp peşinden koşması hoşuna gittiği için evet diyorsan bu günleri ilerde mumla ararsın söyleyeyim.

Arasın.sende engelle.eninde sonunda vazgeçer. ama arayıp peşinden koşması hoşuna gittiği için evet diyorsan bu günleri ilerde mumla ararsın söyleyeyim.
Şuan ağladığım Zaman'lar belkide en basit üzüntülerim olacak çok haklısınız kesinlikle Mutlu değilim bu durumdan duygularımla oynuyor resmen

Kesin olarak bir karar ver o zaman.ayrıl. çok basit.millet 40 yıllık evliliğini bitiriyor.
Biraz cesur ol yahu.
Kafamda resmen bitirdim zaten arayacağımı düşünmüyorum ama kabullenmiyor resmen sevgiliymişiz gibi davranıyor mesaj atıyor şimdi aradı ki geliyorum kahve içeriz diye ayrıldık diyorm ne ayrılığı hazırlan dedi kapattı mesajlar attım cevap bile vermedi

kangren gibi olmus artik kesip atmazsan boyle cok surer hatta daha fazlasi olur en buyuk kayip da zaman maalesef

Ya adam 2 af diledi diye barışılmaz !
Olmuyorsa zorlamanın alemi yok
HA burnunun dikine gideceksen ...
Hastalıklı bir adamla bir ömür geçirmeye merhaba dersin

Son düzenleme:
Vallahi ne desek boş olacaksa konu açıpta kimseyi yormasan mı acaba? Yanlış anlama kızların yorum yaptığını ama senin uygulamaya koymadığını yazdığın için söylüyorum.

Bu kadar şikayetçisin seni mutlu eden şeyler belli ki azalmış bu ilişkide adam da canından bezdirmiş. Evli değilsin çocuklu değilsin herşeyin de farkındasın neden bu ısrar? O bitince başkası olmayacak mı? Mutsuz mu olacaksın? Gözünü onda mı açtın? Anlayamıyorum. Yapmayın kendinize bunu mutsuzsan sorun aşılamıyorsa bence yıpratma kendini. İnan kısa sürede toparlarsın hatta üzerinden koca bir yük kalkmış gibi.

Ayrıca hadi onca yaşanmışlık alışkanlık vazgeçemiyorsun diyelim adam tedaviyi kabul etse e hadi birde öyle dene deriz. Ama bence daha da yıpranma geçen bunca zamanına çok üzülürsün

Terketmiş gibi oluyormuşsun? Belliki adamın olayı senlik değil sen vazgeçtiğin için hırs yapıyor. Madem içersen biter dedi içtim de bitirsin, egosunu tatmin etsin o ayrılmış olsun sende rahatla.
Şuan ağladığım Zaman'lar belkide en basit üzüntülerim olacak çok haklısınız kesinlikle Mutlu değilim bu durumdan duygularımla oynuyor resmen
Ne de güzel bilincindesin olayların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…