- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Banyoda soğuk suyu açmışım hapşırınca farkında oldum dedimHapşırınca kismını anlamadım.
Sinir stresten o şekilde yazdımParagraf
Kesinlikle farkındayım ilerisi olsun istemiyorum ama ayrılmak istemiyor ben onu terk etmiş gibi oluyor Muşum sürekli mesaj atıyor arıyor rahat vermiyor tükendim artıkSoğuk suya gir birdaha..belliki şok etkisi yapınca daha iyi algılıyorsun durumu.
Ayrıl ayrıl. .bu adamla evlenirsen mutsuz olacaksın.
Arasın.sende engelle.eninde sonunda vazgeçer. ama arayıp peşinden koşması hoşuna gittiği için evet diyorsan bu günleri ilerde mumla ararsın söyleyeyim.Kesinlikle farkındayım ilerisi olsun istemiyorum ama ayrılmak istemiyor ben onu terk etmiş gibi oluyor Muşum sürekli mesaj atıyor arıyor rahat vermiyor tükendim artık
Şuan ağladığım Zaman'lar belkide en basit üzüntülerim olacak çok haklısınız kesinlikle Mutlu değilim bu durumdan duygularımla oynuyor resmenArasın.sende engelle.eninde sonunda vazgeçer. ama arayıp peşinden koşması hoşuna gittiği için evet diyorsan bu günleri ilerde mumla ararsın söyleyeyim.
Kesin olarak bir karar ver o zaman.ayrıl. çok basit.millet 40 yıllık evliliğini bitiriyor.Şuan ağladığım Zaman'lar belkide en basit üzüntülerim olacak çok haklısınız kesinlikle Mutlu değilim bu durumdan duygularımla oynuyor resmen
Kafamda resmen bitirdim zaten arayacağımı düşünmüyorum ama kabullenmiyor resmen sevgiliymişiz gibi davranıyor mesaj atıyor şimdi aradı ki geliyorum kahve içeriz diye ayrıldık diyorm ne ayrılığı hazırlan dedi kapattı mesajlar attım cevap bile vermediKesin olarak bir karar ver o zaman.ayrıl. çok basit.millet 40 yıllık evliliğini bitiriyor.
Biraz cesur ol yahu.
Elveda dememe izin vermiyor ben bitiriyorum bitirmiyorYa adam 2 af diledi diye barışılmaz !
Olmuyorsa zorlamanın alemi yok
HA burnunun dikine gideceksen hastalıklı bir adamla bir ömür geçirmeye merhaba dersin
Kesinlikle öyle zaten giden 4 yıla mı üzüleyim ilerde daha çok kaybımın olacağına mı bilemedim kikangren gibi olmus artik kesip atmazsan boyle cok surer hatta daha fazlasi olur en buyuk kayip da zaman maalesef
Terketmiş gibi oluyormuşsun? Belliki adamın olayı senlik değil sen vazgeçtiğin için hırs yapıyor. Madem içersen biter dedi içtim de bitirsin, egosunu tatmin etsin o ayrılmış olsun sende rahatla.Kesinlikle farkındayım ilerisi olsun istemiyorum ama ayrılmak istemiyor ben onu terk etmiş gibi oluyor Muşum sürekli mesaj atıyor arıyor rahat vermiyor tükendim artık
Ne de güzel bilincindesin olaylarınŞuan ağladığım Zaman'lar belkide en basit üzüntülerim olacak çok haklısınız kesinlikle Mutlu değilim bu durumdan duygularımla oynuyor resmen
çok konu açtım buraya çok ta mantıklı yorumlar almışımdır ama hiçbirini uygulamaya geçirtmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?