- 15 Temmuz 2019
- 564
- 1.706
- 113
- 24
- Konu Sahibi Kingdom9821
Kızlar ablacıklarım ben geçen hafta işe sağasağlam giderken bir anda acıdan bayıldım kistim patlamış beni hastaneye götürmüş yoldaki insanlar sonra işte ameliyata falan alındım yumurtalığım az kalsın alınacaktı zaten kistimin olduğunu öğreneli iki hafta olmuştu baya kötü geçti neyse dört delikle Allahtan yumurtalığımı almadan hallettiler tabi hala kistlerim var sol yumurtalığım üstü kistlerle kaplı ilaç tedavisine devam edicez üç gün yattım hastane de bugün de dikişlerim alındı bir hafta oldu işte pazartesi raporumun son günü Salı işe başlamam gerekiyor özel hastane de çalışıyorum kış da geldi okullar açıldı derken çok yoğun doktor işe başlayabilirsin dedi sizce işe başlasam mı yoksa oturup biraz daha dinleneyim mi bu işi de çok zor buldum bana çok şey kattı bir yandan bırakmak istemiyorum evde oturup napıcam diyorum bir de bizim bina aile apartmanı burada eziliceğime hiç olmazsa gider işte para kazanırım diyorum gerçi iş yerimdeki sorumlumdan nefret ediyorum özel olduğu için kıdem sistemi var azar vs her şey var ama başka iş de bulamadım KPSS den de 86aldım atama bekliyorum üçüncü alım belki diyorlar E üçüncü alım da Nisan mayıs dediler işe yol da bir saat sürüyor trafik olursa bir buçuk saat ya ben napıcam hiç bilmiyorum bana bir fikir verin Allah aşkına ya