- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Rica ederm ne demek.%99 borderline..ancak cogu borderline bunu kabullenmez ve tedaviyi reddeder..bosuna ilac kullanmayin cunku ilacla kullandgz surece duygulari baski altina alip birakinca ayni hatta daha kotu olursunuz..borderline in tek caresi duzenli terapidir..sevgiler
Lütfen yanlış anlama ama söylemezsem içimde kalacak
Halk dilinde rahat batması deniyor.
Hayatımın hiçbir döneminde şımarık bir insan olmadığımı belirtmiştim öncekilerde . Zaten benim imkanlarımda birisinin kendini kötü hissediyor olması bile başlı başına bir sorun ..
Siz beni tanımadan bu şekilde bir ithamda bulunamazsınız. Konuya bir espri ile yaklaştım kaldı ki konu sahibinden de yanlış anlamaması için belirttim.
İngilizcem var tesekkür ederim.
Bir insanın karşısındakini cehalet ile suclaması kendi cehalet seviyesini gösterdiği icin size karsılık vermiyorum.
Aynı rahatsızlığı geçirdim ve atlattım
Aynı yorum bana da yapılmıştı yüzümde yalnızca tebessüm oluştu.
Bana kendini bilmez diyemezsiniz,saygısızsınız. Hem de cok saygısız! Bir bayana yakışmayacak tutumlar bunlar.
bencede cahilce yorum yok rahat battı falan..kız burda yardım ıcın yazmıs sen klavye askerlıgıne soyunmussun.hayır yanı ne alaka...sus o zman..hayret bısey ya sonrada laf kondurtmuyosun kendıne.sanane arkadasım sananeeee!
sen nasıl atlattın peki lulu?
Bir kaç tane psikiyatri gezdikten sonra doktorların bir şey yapamayacagını anladım..
Her girdiğim doktora '' ne olur bir kez düzgünce dinleyin sorunumu'' diyordum. Yaptıkları şey beni dinleyip cevap bile vermeden tıkır tıkır ilaç yazmak oldu.
Konu sahibi ile aynı belirtileri yaşayıp bunun yanında panik atakta eklenmişti birbirini tetikledi sanırım.
Çevremle aram açıldı,sorunu olmayan ben herşey batar oldu.
Doktorun verdiği ilaçları iki gün kullanıp daha da kötü olunca hepsini çöpe attım.
Psikologa terapiye gidemedim maddiyatları cok yüksek malesef.
Yapacak bir şey yok dedim oturdum düsündüm. Herseyin kafamda bittiğini karar verdim.
Psikologa gidecek param yok,psikiyatrin verdiği ilaçlar daha kötü yapıyor ne yapabilirim diye cok düsündüm..
Kendimi mutlu edecek seyler yaptım. Yürüyüş yaptım sıkıntı cektiğimde,öfke kontrolüm için kendimi teselli etmeye basladım.
Yalnızlıktan korktum cünkü..
Herseyin tedavisi kendinde bitiyor.
Biz konu sahibiyle konu içeriği ile ilgili konusmayı yaptık.
Siz gelip dıdısının dıdısı yönünde 'saygısızca' yorumlarda bulunuyorsunuz.
Açıklamamı gayet güzel yaptım. Yorumlarımı bilen bilir sitede pek bir vasfınız olmadıgı cok acık.
Sanane diye bir şey olmaz,tabi ki site de paylasılan her konuya saygı cercevesinde yorum yapma,eleştirme hakkım var.
süslü kelimeler yazana kadar empati duygunu geliştir.laf sok sonrada pardon falan..uuff neyse hıc muhatap olamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?