Tek tek okudum değerli yorumlarınızı çok teşekkür ederim .
Az önce doktordan geldim . Ben kendini çok net ve düzgün ifade bir insanım . Ama doktorun algısında bir sıkıntı olmuş olacak ki ben daha duygularım uç nokta bile demeden yaşındandır yaşından dedi . Kendimi yeni ergen birey gibi hissettim onların da her sıkıntısı ergenliğe bağlanır ya .
Ankara'da madalyonla görüştüğümü söylemiştim 2 sene boyunca . O zamanlar düzeldiğini ancak şu sıra nüksettiğini ilettim .
Varlıklı bir aileden gelen gençlerde bu sorunlar olabiliyor istediğiniz her şeye evet dedikleri için şımarıyorsunuz . Ailenizin yanından ayrılıp okumaya geldiğinizde de böyle afallıyorsunuz dedi . Hayretler içinde kaldım . Doktor açık ve net olarak '' Kendine dert arama '' dedi . İstiyorsan sana bir antidepresan yazayım kullan dedi . Şeker mi yahu bu ilaç .
Çıldırdım bende . Tekrar izah etmeye çalıştım . Gene aynı şeyleri döndü dolaştı söyledi . Dinlemiyor bile beni . Yüzüme bile bakmıyor . Sonra sinirlenince gülerek evet öfke kontrolu sorunun var senin belli dedi . Resmen dalga geçti .
En sonunda senin sorunun bizi aşar sen seansına 200 lira verip Madalyona git dedi gene gülerek . Bende sinirlendim şikayet edeceğim böyle doktor mu olur dedim çıktım odadan .
Anlayacağınız daha da sinirlendim . Hastalığım her neyse bir de katil olacaktım üzerine . Neyse ki cezam azalırdı vursaydım gözüne bir tane keşke