Bana bir yol gösterin

process

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
8.594
23.433
548
arkadaşlar merhaba, farklı şehirlerden farklı yaşlarda farklı pozisyonlarda bir çok insanın bulunduğu güzel bir platformdayız, belki içinizden birisi bana bir yol gösterir de şu illetten kurtulurum. Buna benzer çok konu açıldı, sonucunu göremeden konuları kaybettim :( benim problemim şu: sinirlendiğimde gözlerim kıpkırmızı kesiliyor ve ağlamaya başlıyorum ama elimde değil. Üzüldüğüm için falan değil bu , elim ayağım titriyor çeneme vuruyor bi bakıyorum ağlamaya başlamışım, bu duruma acayip sinir oluyorum daha fazla ağlıyorum bu döngü sonsuz hal alıyor. Yaşım 30, 5 yıldır çalışıyorum neredeyse. Tecrübe falan da değil yani 15 yaşındakinden daha da fenayım gittikçe bu durum daha da sinir bozuyor. Napayım ben ne edeyim bi akıl verin bana

Ben çocukluğunda yaşadığın bir şeyden dolayı böyle oldugunu düşündüm açıkçası. .kendini ifade edemediğin ve ağlamamak için kendini zor tuttuğun bir dönem gün vb bir olay var mı?

Herkesin sinirini dışa vurma şekli farklıdır.
Verdiğiniz reaksiyon sizi rahatsız ediyorsa bir psikologla görüşün.

Ben çocukluğunda yaşadığın bir şeyden dolayı böyle oldugunu düşündüm açıkçası. .kendini ifade edemediğin ve ağlamamak için kendini zor tuttuğun bir dönem gün vb bir olay var mı?
Bilmiyorum ki olabilir, küçükken kavgalar arasında çok kalmışım ailesel şeyler yüzünden, küçük çocukların yanında bebeklerin yanında tartışmamak lazım illa ki anlıyorlar bence. Yorumunuz için teşekkür ederim

İstemdışı gelişiyorsa bilinçaltınızla ilgili bir durum olabilir mi?

Herkesin sinirini dışa vurma şekli farklıdır.
Verdiğiniz reaksiyon sizi rahatsız ediyorsa bir psikologla görüşün.
Hiç psikoloğa gitmedim, acaba seçerken ne gibi kriterleri göz önünde bulundurmam gerekiyor? Mental anlamda da sıkıntılarım artmaya başladı süreçte. Çok iyi bildiğim şeyleri hatırlamakta güçlük çekiyorum belki nöropsikoloğa gidilebilir :/

Bilmiyorum ki olabilir, küçükken kavgalar arasında çok kalmışım ailesel şeyler yüzünden, küçük çocukların yanında bebeklerin yanında tartışmamak lazım illa ki anlıyorlar bence. Yorumunuz için teşekkür ederim
Bazı şeyler çocukken öyle yer ediyor ki bilinçaltında farkında olmadan aynı şeyi tekrar yaşıyoruz cozümleyemedigimiz için. .ben mesela erkeklere asla güvenmezdim korkardım altından istismar çıkmıştı. .sen kavga içinde büyümüş birisin kesinlikle bu etki ediyor bir Terapiste gitmeni ve bu durumu çözümlemeni öneririm sevgiler.

Bende oleydim simdi küfür ediyorum sonra gidip kenarda 2 goz yasi döküyorum geciyor
Ben edemiyorum durum analizi yapmaya çalışıyorum o süreçte tabi ki işe yaramıyor sonra başım falan ağrıyor. Bugün benzer bi an yaşadım insan içinde olunca çok sıkıntı... sanıyorlar ki çaresizim aslında alakası yok sinirliyim ama anlatamıyorum. Başım fena ağrıyor

Ben edemiyorum durum analizi yapmaya çalışıyorum o süreçte tabi ki işe yaramıyor sonra başım falan ağrıyor. Bugün benzer bi an yaşadım insan içinde olunca çok sıkıntı... sanıyorlar ki çaresizim aslında alakası yok sinirliyim ama anlatamıyorum. Başım fena ağrıyor
Anlayabiliyorum cok iyi zor
Ben aştim umarim sende aşabilirsin

İstemdışı gelişiyorsa bilinçaltınızla ilgili bir durum olabilir mi?
Bilmiyorum, olabilir belki, Beynime unutturmayı o kadar çok öğretmişim ki bazı şeyleri anlattıklarında ben hatırlayamıyorum başkası yaşamış gibi geliyor. Olabilir belki . Öyle acayip anılarım da yok neden bunu yaptım kendime bilmiyorum. acaba Küçükken taciz falan mı yaşadım acaba diye şüpheleniyorum durum böyle olunca .

Bazı şeyler çocukken öyle yer ediyor ki bilinçaltında farkında olmadan aynı şeyi tekrar yaşıyoruz cozümleyemedigimiz için. .ben mesela erkeklere asla güvenmezdim korkardım altından istismar çıkmıştı. .sen kavga içinde büyümüş birisin kesinlikle bu etki ediyor bir Terapiste gitmeni ve bu durumu çözümlemeni öneririm sevgiler.
Umarım ben de problemlerimi çözebilirim, desteğiniz için sağolun

Hiç psikoloğa gitmedim, acaba seçerken ne gibi kriterleri göz önünde bulundurmam gerekiyor? Mental anlamda da sıkıntılarım artmaya başladı süreçte. Çok iyi bildiğim şeyleri hatırlamakta güçlük çekiyorum belki nöropsikoloğa gidilebilir :/

Nöropsikoloji biraz daha detaylı.
Sizin için bir psikolog yeterli olur. Mental sıkımtılar stres kaynaklıdır muhtemelen. Konsantrasyon eksikliği vs hep zihin yorgunluğunun sonucu.
Maddi durumunuz müsaade ediyprsa özel bir klinikte olmadı devlette kendinize göre bir psikolog bulabilirsiniz.

Back
X