bana bir yol gösterir misiniz

canm esini az bucuk tanirsin gelince sana gitmedin diye siddet uygularmi yani o kadar ileri gidermi?? bence okadar degilldirde genede sormak istedim.. o git diye sinirden söylemistirde genede ben senin kocani tanimiyorum o bakimdan sordum hani öyle durdukyere dövmeleri varmi diee.

cnmm senin icin cok meraklaniyorum beni habersiz birakma gelismeri yazarsan cok sevinirim..

Arkadasim yapma ya ne alaka sen kadini burada biraz suclu konumuna sokmuyormusun?yani o hak etmiste dövülmüs....ki dayagin hakki yoktur.....

yani sakin konusmamis diye vs.

hayirr ben öyle demek istemedim tabi kadin hakli ne olursda olsun siddete maruz kalmayacakti.. yanii biri dedi öldürsünmü milet öldürüyor filan die ben onu onun icin dedimm yani sakin konusulduktadan sonra adam deli degilse niye dövsün o anlama dedim.. yani bir birlerin cok zit gitmisler..

Canım benim arkadaşım 3 aylık evliydi.Aşırı kıskançtı.Oraya niye baktın şuraya niye gittin derken derken adam boşadı onu
Yani olay 5-6 ay önce oluyor.Çok kıskançlık iyi değil.

Ama şiddet kullanması son nokta oldu senin için.Ailenin yanına gitmelisin.Sen o adamın kölesi misin esir misin ne oluyor el kaldırmalar,evden kovmalar..

Allah yardımcın olsun canım.Ne diyebilirim ki.

Arkadasim esini en iyi sen taniyorsun o yüzden eger diyorsan aksama yine adam siddete basvuracak o zaman evde kalmasan belki ailenin yanina gitsen daha iyi olur.

o da görsün ki ona muhtac degilsin...

Burada biz sadece kendi aklımızca yazar yazar çizeriz.
Herkes kendi hayat görüşüne göre yaşar zaten.
Akşama o adamla yeniden karşılacak olan konu sahibidir biz sadece üzülürüz,sonra da kendi hayatımıza döneriz.
Ben sadece korktum,cidden çok korktum,umarım hakkında hayırlısı olur.

Arkadasim esini en iyi sen taniyorsun o yüzden eger diyorsan aksama yine adam siddete basvuracak o zaman evde kalmasan belki ailenin yanina gitsen daha iyi olur.

o da görsün ki ona muhtac degilsin...

bu akşam nelerle karşılaşacağım hiç bilmiyorum tamam ben aşırı kıskancım bunu kabul ediyorum bu konuda hasta olabilirim ama tedavi ettirmiyor ve öldüresiye dövüyor küfür ediyor bunları haketmedim bırak diyorum bırakmıyo bi daha ben ne dersem o olacak diyo ne yaparsam karışmayacaksın diyo o zaman o neden özgür davranacaksa benim günahıma girdi benimle evlendi ona böyle söylediğimde kıskandığını bilseydim evlenmezdim lanet olsun dedi kendini döverek haklı çıkarmaya çalıştı kafam çok karışık gitmesem de o bu hatası için bana yalvaracak özür dileyecek bu akşam da döverse kesinlikle durmayacağım polisi arayacağım yarın da ilk iş ondan ayrılacağım ama eğer pişman olmuş gibi durursa yine yumuşamayacağım çünkü ona çok kırgınım kalbimin düzelmesi zaman alacak ama ayrılmayacağım

cnm çok üzüldüm tatlım kıskançlığın dozunun fazla olması çok kötü ama sen şiddet gördün hakerete uğradın bunun affı yok bana göre farklı düşüncelerin olması çok normal ben ailemden bir tokat dahi görmedim o yüzden eşimden şiddet görsem bitiririm ama ailem destek olur şimdi senin pencerenden bakmalıyız ekonomik özgürlüğün var mı tatlım ailende şiddet normal anladığım kadarıyla ama bu akşam mantıklı bir tavır koyamazsan adam şöyle der herşekilde bu benim ve bir dahakinde allah korusun daha ileri gider inşallah herşey düzelir

Bence sizde pek ne istediginizi bilmiyosunuz yani ne kadar kiskanclik yapiyo olsanizda sizin anlayisiniza göre adam baskalarina bakiyo ve hatta sizden hic cekinmeden yapiyo bunu buna verdiginiz tepkiden dolayi sizi dövüyo ve siz bi onceki sayfanizda evi terkedicem kaplicaya gidicem diyosunuz ama en sondaki mesajinizda bosanmicam diye:44:kusura bakmayin ama kafa karistirici biraz belki sizin bu tur tutarsiz davranislariniz esinizin sizi ciddiye almama ve saygisizlik etme gibi yanlis bi yola itti.Evet cok kiskancim ama tedavi ettirmiyor diyosun sanirim siz hayatinizin merkezi yapmissiniz esinizi birine batimi konustumu tokalastimi beni tedavi ettirsin falan yani kendinizle alakali konulari bile ona birakmissiniz.Gidin kendiniz bi psikolog bulun kendiniz tedavi görün bence sizi bu aksam tekrar dövmese barissaniz bile bu kiskancligi asamadiginiz sürece esiniozde sizde hep huzursuz mutsuz ve kavga halinde olucaksiniz dayak olmasa bile böyle bi evlilik cekilmez biran önce biseyler yapin bence

Hayır iz şart değil.Ben de aldım darp raporu 2 ay oldu,yüzümde iz yokdu,sadece ağrı vardı.Dr a ağrı var dedim bakldı ağrı olduğuna dair rapor verdi.1 kasım da sevgili eski eşim basit yaralama suçundan dolayı yargılanacak.
Muhakkak ve hemen git rapor al en yakın devlet hastanesinden.

Geçmiş olsun, eski dediğinize göre kurtulduğunuza ayrıca çok sevindim.
Bilgilendirdiğiniz için de teşekkür ederim/ederiz.

Yaşadıklarınıza üzüldüm.

Birincisi anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla siz çoktan kaderinize razısınız, o adam sizi öldürse de gıkınız çıkmaz.

ikincisi kıskansanız da niye bu kadar belli ediyorsunuz.

Üçüncüsü defedin o adamı başınızdan.

Dayaklara razı oluyorsunuz da ailenize mi göğüs geremiyorsunuz.

eşinin yaptıkları mide bulandırıcı.

eğer boşanmayacaksan hiç yaşananları anlatıp boşuna sinirimizi bozma.

normal karsilayin oturun düzelir diyemiycem elinizdeki son imkanlara kadar kullanin ailenizi arayin bi sekilde kabul ediceklerdir kim isterlerki dayak yiye yiye kizinin bir evliligi sürdürmesini

bir erkeğin her tarafını açmış bir kadına bakması kadar normal olan başka birşey bilmiyorum... bu sebeple ağlama krizine girmeniz,bağırıp çağırmanız bence çok ama çok yanlış..ok sizi dövmmesi,hakaretleri yenilir yutulur değil bu konuda herkese katılıyorum ama kıskançlığın bu kadarı olmaz diyorum ben!

canım madem sen bu kadar kıskançsın ve eşin de bir o kadar rahat.bence sen en iyisi kendine önce bi iş bul.ailen de istemesse kendi evini tutup öyle yaşarsın.mutlaka bi yol bulunur.dayak yemeye gelmedin bu dünyaya.

evet katılıyorum, hakaret, dayak kabul edilemez fakat sizde tartışmada kim bilir ne kadar bağırıp çağırdınız? Daha önce bu tarz kıskançlıkları ne derecede yaptınız?? Yoksa eşiniz sizinle baş edemedi mi? Çılgınca ve deli gibi bağırmanızın manası nedir? Ekonomik özgürlüğünüz var ise sen kendin doktora git derim ben ama eğer yok ise hareketlerine dikkat et,,farkındasın aşırı kıskançlığının ama hemen evi terketmeni gerçekten anlayamadım? Eşin burda olsa o neler anlayacaktı acaba? Şu anda tek taraflı dinliyoruz? Acaba eşin sen çığrından çıkmış bir şekilde bağırırken mi bunları yaptı?? Evet çok yanlış ama karşılıklı kavgada ortalık alevlenmişken, sen cinnet geçirirken o da böyle mi cinnet geçirdi?? Eşini nasıl kıskanıyorsun? Kıskançlık yaptığında eşine tepkin nasıl oluyor? Ne derece? Bunlardan biraz tarafsızca bahseder misin=

Eski konularına göz attım.
Kıskançlık konusunda ,eşin düğüne giderken gelinle tokalaşma deme noktasındasın!
Kendini yiyip bitirirken eşinde bunalmış belliki ama bu noktaya gelmemeliydi.
Eşini kıskanma işini abartırken, bir taraflarınıda kaldırmışsın!
Adamda özgüven tavan yapmış, sanada eyvallahı kalmamış.

Şiddet uygulayan adam, Adam değildir.O yüzden eşin için yorum dahi yapmıyorum.
Diyeceğim şu ki, öncelikle sen bu konuda kesin yardım almalısın.
Önce sen kendini toparla!
Bu kıskançlıkla hiçbir zaman mutlu olamazsın canım.

Eşinden boşanacak gücün yoksa öncelikle biraz mantıklı davranmalısın. Haytının merkezine koymuşsun adamı ve sadece bir bayana baktı diye evde savaş çıkarıyorsun. Kendine güvensiz bu tavırların da eşinin kendine fazlaca güvenmesini sağlamış. Sendeki bu kıskançlığı hastalık olarak senide ruh hastası biri gibi görüyor olabilir. Sen ağlayıp bağırırken belki oda istemeyerek birikimler sonucunda tepkisini şiddetle göstermiş. Davranışı tabii ki yanlış...ama onu buna itmende yanlış. Madem ayrılamayacaksın o zaman evliliğini bu şekilde götüreceksin, sen kıskançlık krizi geçireceksin o dövecek, fazla bir seçenek görünmüyor bence.

arkadasim sen saka misin?
kiskancliktan ayrilamam diyorsun, o yuzden ayrilma zaten adam seni evire cevire dovmus diye ayril!!!!!!!!!
hey Allah'im...
Allah yardimcin olsun...
cekme bu hayvani...git ailenin evine...

istemeyerek kimse kimseyi esek sudan gelinceye kadar dovemez...
hadi bir tokat desek neyse kendini kaybetmis diye bir yalan uydursun inansin konu sahibi...
ama evire cevire dovmus adam...bunu yapmasi icin ya cinnet gecirmesi lazim(ki gayet mantikli seyler soylemis ailem icin sana katlaniyorum falan diye, bu da mumkun degil) ya da uyusturucu kullanmasi lazim kendini kaybetmis olmasi icin...
bile bile yapmis, karisina el kaldirmis canini acitmis iste...
insan bile diyemiyorum bunu yapan kisiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…