aynen katılıyorumm arkadasım bencede.....Valla tepkin çok şaşırtıcı anladığım kadarıyla srünsün özür dilesin sen de affedeyim istiyorsun da konuşmadan problemleri çözmeden surat asarak hiç bir şey hallolmaz hatta sonrasında kangren olur. Burda herkesin kendine ait iyi ya da kötü fikirlerini dinleyeceğine gidip eşinle konuşmalı çözüme ulaşmalısın. Nacizane benim fikrim bu :S
Valla tepkin çok şaşırtıcı anladığım kadarıyla srünsün özür dilesin sen de affedeyim istiyorsun da konuşmadan problemleri çözmeden surat asarak hiç bir şey hallolmaz hatta sonrasında kangren olur. Burda herkesin kendine ait iyi ya da kötü fikirlerini dinleyeceğine gidip eşinle konuşmalı çözüme ulaşmalısın. Nacizane benim fikrim bu :S
eşim eve geldi hiç hoşgeldin demedim kapıyı açtım suratıma bile bakmadı ben gitmedim ailelerimiz üzülmesin diye dedim ama şakadan bile olsa bir daha el kaldırırsan seni süründürürüm dedim hiç bana bakmadı cevap bile vermedi tv izliyo bende elimde laptop yazıyorum durum bundan ibaret:44:
yemek yer misin dedim konuşmuyo kafasıyla sinirli bir şekilde hayır işareti yapıyo şimdi mutfağa geçtim tek başıma yiyceğim ne diyeyim ki beni dinlemeyecek bir de kendini haklı sanacak siz olsanız konuşur musunuz ne dersiniz
yemek yer misin dedim konuşmuyo kafasıyla sinirli bir şekilde hayır işareti yapıyo şimdi mutfağa geçtim tek başıma yiyceğim ne diyeyim ki beni dinlemeyecek bir de kendini haklı sanacak siz olsanız konuşur musunuz ne dersiniz
SEN KAPIDA TÜM AÇIKLAMAYI YAPMIŞSIN.
eşinin anladığını söyleyeyim şimdi affettim seni 2.olmasın..emin ol anladığı bu ee olay çözüldüğü için konuşacak bişi kalmamış sinirinin geçmesini bekliyor(döven kendisi sinirlenen yine kendisi)
Keşke hiç konuşmasaydın.O buna gerek duysaydı.
Canım sen cidden sağlıklı düşünemiyorsun.
Dün gece bu adam seni dövdü..
Zıkkımın kökünü yesin..
Uygundur.
Neden soruyorsun kendin ye hatta o gelmeden yeseydin
valla beynime o kadar vurdu ki beynim hasar görmüş olabilir sağlıklı düşünemiyo olabilirim
sen dayagi ye sonrada yemek yermisin diye soryemek yer misin dedim konuşmuyo kafasıyla sinirli bir şekilde hayır işareti yapıyo şimdi mutfağa geçtim tek başıma yiyceğim ne diyeyim ki beni dinlemeyecek bir de kendini haklı sanacak siz olsanız konuşur musunuz ne dersiniz
Canım sen cidden sağlıklı düşünemiyorsun.
Dün gece bu adam seni dövdü..
Zıkkımın kökünü yesin..
Uygundur.
Neden soruyorsun kendin ye hatta o gelmeden yeseydin
Sen böyle normal davrandığın sürece dğeil sendne özür dilemek, sen özür dilemek zorunda kalırsın ..
Ayy sinir oldum yemek teklif etmişsin birde, bence masaj yapayımmı de boğazına sarıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?