bana bir yol gösterir misiniz

Yuzume bakmayı yada cevap vermeyı dusuunmuyomusun de yıne cevap vermezse sende ılgılenme canm

Valla tepkin çok şaşırtıcı anladığım kadarıyla srünsün özür dilesin sen de affedeyim istiyorsun da konuşmadan problemleri çözmeden surat asarak hiç bir şey hallolmaz hatta sonrasında kangren olur. Burda herkesin kendine ait iyi ya da kötü fikirlerini dinleyeceğine gidip eşinle konuşmalı çözüme ulaşmalısın. Nacizane benim fikrim bu :S

aynen katılıyorumm arkadasım bencede.....

yemek yer misin dedim konuşmuyo kafasıyla sinirli bir şekilde hayır işareti yapıyo şimdi mutfağa geçtim tek başıma yiyceğim ne diyeyim ki beni dinlemeyecek bir de kendini haklı sanacak siz olsanız konuşur musunuz ne dersiniz

Esinin siddet uygulamis olmasi affedilemez fakat dikkatimi ceken sey bu kadar kiskanip havalandirmanin,onemli kilmanin alemi ne?
Yukarda arkadasin dedigi gibiyse dergideki tvdeki bayanlari kiskanma boyutunda tavirlariniz bence bi psikologa gorunun..
Abiye elbiseli saci basi yapilmis ozel bi gun icin hazirlanmis bayana herkes bakar,siz esiniz bakiyormu diye egilip bakiyorsunuz.
Yol gosterin dediginiz icin yaziyorum kendinizi gozden gecirin, bu tavirlariniz aranizdaki saygiyi zedelemis.

Son düzenleme:

SEN KAPIDA TÜM AÇIKLAMAYI YAPMIŞSIN.
eşinin anladığını söyleyeyim şimdi affettim seni 2.olmasın..emin ol anladığı bu ee olay çözüldüğü için konuşacak bişi kalmamış sinirinin geçmesini bekliyor(döven kendisi sinirlenen yine kendisi)
Keşke hiç konuşmasaydın.O buna gerek duysaydı.

Canım sen cidden sağlıklı düşünemiyorsun.
Dün gece bu adam seni dövdü..
Zıkkımın kökünü yesin..
Uygundur.
Neden soruyorsun kendin ye hatta o gelmeden yeseydin

Neden yemek yiyecek misin diye sordun ki ?
Bırak yiyecekse kendisi yesin.
Evde bari hizmet etme bu kadar olaydan sonra.

hayır biraz oturdu sonra söyledim ama söylemeyince sanacak ki onun hatalarını kabul ettim bari neden dolayı şans verdiğimi gitmediğimi söyleyeyim dedim

Zıkkımın kökünü yesin..
Uygundur.

valla beynime o kadar vurdu ki beynim hasar görmüş olabilir sağlıklı düşünemiyo olabilirim

sen dayagi ye sonrada yemek yermisin diye sor otur bi düsün bakalim ne yapiyorsun böyle sorarsan tabiki kendini hakli görür bide, ne sandin
bide saka yollu nasil oluyo o, bidaha döversen süründürürüm demek:44:
hareketlerin normal degil daha öglen nefret ediyordun
cok tutarsizsin, böyle devam et esin seni asla ciddiye almaz
Zıkkımın kökünü yesin..
Uygundur.

demi ama

Son düzenleme:

Valla benim konuşmaktan kastım yemek yiyip yemeyeceğini sorman şeklinde değildi. Sanırım anlatamadım. Valla evlilikten bahsediyoruz biz burda insanların karşılıklı konuşabilme esasına dayanıyor bana göre evlilik. Ama burda sanki liseli çıkan iki çocuk var da biri kızmış öbürü surat asmış da öbürü trip yapmış yok beriki laf sokmuş gibi bir olaya gidiyor. Ben anlamadım yorum yapmaktan çekinmeye başladım . Allah kolaylık versin size ben çekiliyrum iyi geceler.

Adam seni resmen sevmiyo! ailen kıskandığın için seni dövdü diye ona mı hak vericekler? adam sana aile yüzünden katlanıyorum demiş! pişman bile olmamış gönlünü almaya çalışmamış konuşmuyo bile senle ve sen hala gurursuz bi şekilde o evde duruyosun? ne denilebilir ki pes...

Sen böyle normal davrandığın sürece dğeil sendne özür dilemek, sen özür dilemek zorunda kalırsın ..
Ayy sinir oldum yemek teklif etmişsin birde, bence masaj yapayımmı de boğazına sarıl

Adam seni dövmüş; gelmiş, evdesin, bir de "yemek yer mi?" diye soruyorsun... Yahu sen adama "şunun için kaldım, son şans" dedin de adamın umrunda mı? Umrunda olmaz ki, adam o şansı haketmek için en ufak bir çaba sarfetmek zorunda kaldı mı? Adam o şansa nail olabilmek için özür bile dilemedi. Adam ne yaptı da kendini affettirmek için sen ona o şansı verdin? O sendne şans istedi mi? O dövdü gitti, geldi sevecek. O şöyle görüyor, "kendi kendine parladı, çaktım iki tane, kesti sesini, şimdi de gururunu kurtarmak için kılıf buluyor gidememesine".. Ve inan bu dakikadan sonra şiddet yakanı hiç bırakmayacak.
Kıskançlığa gelince, diğer konularını da okudum. Kusura bakma ama sen hastasın bu konuda. İnsan kocasına düğübe giderken "gelinle tokalaşma" der mi?
Allah hem sabır hem akıl versin.
Aık yazdım; kusura bakma, dost acı söyler.

Diger konularina bakinca :
Esim akrabalarinada bana kullandigi kelimeleri kullaniyor sogudum..
acaba disarda tvde dergide kadinlara bakiyormu aklimdan cikmiyor..
kiskancligimi yenemiyorum..
esimi nasil kiskandiririm

Bunlardan anladigim kadari ile karsisindakini bunalttiginin farkinda bunun icinde dun gece kendisini dovmesi hic mi hic enteresse etmiyor.Kendisine gore tek sorun hala diger kadinlar.
Acaba farkinda degilmisin arkadasim, siddete sessiz kalarak "Tekrar yapabilirsin"mesajini veriyorsun ?

Son düzenleme:
Sen böyle normal davrandığın sürece dğeil sendne özür dilemek, sen özür dilemek zorunda kalırsın ..
Ayy sinir oldum yemek teklif etmişsin birde, bence masaj yapayımmı de boğazına sarıl

anormal demek istedin galiba:90:

ya konu sahibi gercekten cok sinirlendim simdi sana, kac yasindasin sen:44:

Güzelim bu senin ilk dayağınmı?
Sanki kanıksamışsın gibi gayet doğal karşıladında adamı?
Oda pek rahat..
Anlamadım inan ki,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…