Bana bir yol söyleyin düşünemiyorum

elvandogancan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
101
20
13
35
Selam kızlar uzun oldu karışık olmuş olabilir kafam yerinde. Değil

Bugün eşimle kavga ettik. Çok fena
Eşim ailesine çok düşkün biri. Altlıüstlü oturuyoruz ama alt katımda şuan sadece eşimin kardeşi var bekar.
Bugün benim köyüme gittik. Eşimin aileside Ramazan’da kendi köylerinde.
Benim köyüme eşim beni ve bebeğimi götürmek istemedi. Bebeğim 10 aylık. Bende gitmek istedim tabi eksik kalma ondan da dedi. Eşimde şöyle birşey var bana iyi veya kötü bişey de sin illa tersleyerek söylüyor sürekli gergin biri o kadar yoruldum ki. Bugün hazırlanırken bebeğim çok ağladı sesi kısıldı ağlarken bende o anlık refleksle yavruma bağırdım ağlama aetık dedim. Eşim diğer odadan geldi ve beni sarstı itekledi şok oldum resmen o an yavrum kucağımdaydı nasıl canım yandı... sırf dedim bizim köye gidliyor diye yaptın bunu. Ne alakası var benim çocuğuma bağıramazsın kimse bağıramaz bilmem ne.
Evliliğimiz çok enteresan gidiyor örneğin eşimin kardeşi çoğu akşam bizde Ramazan diye ben hazırlıyorum geliyor. Evlilik hayatımız bitti gibi onların sayesinde ama eşim bunu kabul etmiyor asla ailesine laf söyletmiyor.
Neyse bana öyle yapınca bende bağırdım çok sesli yavrum nasıl korktu içimden çıkmıyor çok ağladı o kadar kötüyüm ki hala ağlıyorum.
Yavrum ilerde etkilenir mi bu durumdan sizce bebeğime nasıl unutturabilirim o anları?

Bizi hiç yalnız bırakmıyorlar çocukta olunca sürekli bir aradayız eşim memnun tabi.
Kv arıyor haftaya erken gelin bize kalın iftar yaparız. Eşim dedi bu şekilde. Planınız var mı diyen yok mesela.

Eşime bağırırark dedim ki ben tüm bayramımı sizin köyde geçiyorum benim ailemin yanına sadece yarım gün gidiliyor dedim. Her gün kardeşin iten gelince yemeğe alıyorum dedm kim yapar bunu dedm.
Mecbursun yapacaksın benim karımsan hakkaridede olsa gideceksin dedi. O kadar üzüldüm ki kızlar.. tamam bende çok sinirle öfkeyle bağırdım ama itilip kakılmayı haketmedim. Bana diyo ki kimse senin tatil yaptığın yerlere gitmedi. Bende çatır çatır kazandım paraları gittik dedim.
İşi de bıraktın paran yok napacaksn dedi. Çok gururum kırıldı.
Köye gittik surat beş karış ( kavga ettiğimzde diğer insanlara aşırı yansıtır en sevmediğim huyu)
Kızlar çok yoruldum uğraşmaktan dedm ki yarın sana boşanma davası açacağım. Açmazsan en a... küfür etti
Kızlar ne olursa olsun insan çocuğunun annesine çocuğu kucağındayken bunu yapar mı? Ben cinnet geçirdim nerdeyse..
Ha bu arada normalde köye gitmiyormuşum ben tabi bayramda kalacakmışım. Fırsat vermiyorlar ki sürekli bir aradayız zaten

Bana bir yol söyleyin düşünemiyorum, bebeğim çok huysuz çok yoruluyorum gün içinde yemek ev işi derken yarın ders vermek istiyorum ona pişman olsun istiyorum ne yapayım evi mi kilitleyeyim bir yere mi kaçayım

Evlenmeden önce böyle değil miydi?
Sizi tartaklamış, bir adım ötesi üzgünüm ki şiddet... (ki bu da şiddet)
Düzelmez, daha da beter olur
Ayrıca eşiniz çocuğu korkuttu diye kızıyorsunuz lakin siz de bağırmışsınız “ağlama” diye
Siz alın çocuğunuzu, gidin köyünüze. Kafanızı toparlayıp karar verirsiniz

Böyle bir hödükle nasıl evlenebildiniz? Severek evlenmiş olamazsınız.
Görücü usülü oldu ve yeterince tanıyamadınız büyük ihtimal.
Yani ne desem bilmiyorum bir de bebek var.
Boşansanız aileniz arkanız da olur mu?
Aksi takdirde bu terbiyesiz adamla nasıl ömür geçer düşünmek bile istemiyorum.
Çok üzüldüm gerçekten.

Ben senin ailene su kadar gidildi benim aileme şu kadar gidildi diye kıyaslamalara karşiyim bu mevzular bi bitmedi zaten...madem kimsr onun cocuguna bagiramazmiş biraz ilgilenseymiş çocuğuyla.

Sinirlerim çok yıpranmıştı
Köyden geldik gece orda kimseyle konuşmadı eşim beş karış surat gitti geldi

Eşiniz malesef hep bana diyen, bencil, kaba ve sizin kıymetinizi bilmeyen biri gibi görünüyor. Allah sabır versin. Hiç kendinizi üzmeyin. Fazla da değer vermeyin. İyi bir derse ihtiyacı var gibi. Zayıf göründükçe üste çıkar böyleleri. Öfke anınız geçtikten sonra güzel güzel konuşmaya çalışın. Tatlı dille anlatın. Anlamıyosa da siz de emek vermeyin çaba göstermeyin. İstemediğiniz hiçbir şeyi de yapmayın

Benimde en nefret ettiğim şey tartışmayı dışarı yansıtan tipler. Ya karı koca arasında tartisma olmuş dışarda ki adama ne belli ediyorsun. Ama belli ki esin incelikten anlamayan kaba bir insan. Küçük bir bebeğin yanında olmak kadar bağırmakta pek akil işi gibi gelmedi bana neden yapıyorsunuz bunu ? Üzgünüm ama eşiniz belli ki şiddete meyilli bir adam. Allah yardımcın olsun.

Kızlar istediğim benim değerimi anlayacağı ceza vermek
Çok yoruluyorum bebeğim Zor bir bebek sinirlerime hakim olamadım (((

Adam zaten şiddete meyilli küfürbaz birisi sen de şöyle oldu bağırdım böyle oldu bağırdım diyosun. İyi misin? Niye kışkırtıyosun böyle bi adamı?

Burda tek sorun sizi itip kakması değil farkında mısınız. Adam bencil. Adam küstah. Adam terbiyesiz. Adam şiddet içeriyor. Adam hödük dediğim dedik çaldığım düdük. Böyle bir adamla kendinize eziyet etmeyin. Neden böyle bir adamla evlenmeyi seçtiniz?

Yemek yapmayın, çamaşır bulaşık ilgilenmeyin. Gördüğüm kadarıyla onun gözünde ki yeriniz bunlardan ibaret. Ceza vereceksiniz yapmayın. Ama ona ceza vereceğinize kendinize ödül verip normal bir hayatı da tercih edebilirsiniz de...

Sen bağırıyorsun ,üstelik herşeyi bağırarak dile getiriyorsun ,esin bağırıyor ,tartakliyor, e bu çocuk ne oluyor arada ,hiç düşünüyor musunuz ? Bebek ne anlar diye düşünenler için söylüyorum : eşini tarif ederken "gergin" diyorsun ya ,bebeğin de şimdiden çok gergin ..biriktiriyor, ilerle başkasının kızına yada oğluna boşaltmak için ..

"Benim çocuğuma kimse bağıramaz" mantığı yapan erkeğe sormak lazım, o çocuğu kim karnında taşıyıp doğurdu acaba?
Çocuğunuzu yetiştirme döneminde Allah size kolaylık versin diyorum sadece.
Çok çatışacaksınız eşinizle belli....

Öküz bir eşiniz var.
Anlayış yoksunu, ya siz onu yontacaksınız zor bela bir şekilde anlamasını sağlayacaksınız.
Ya da bilemedim... Başka seçeneğiniz var mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…