Bana bir yol söyleyin düşünemiyorum

Çocuğunuz zaten etkileniyor...
Daha ilerisi mi var?

Ve sanırım bu boşanma lafı dillere pelesenk olmuş...
Adam ciddiye almamış...

Onca laf yiyip, boşanıcam dediniz.
eğer dava etmezseniz bu lafların daha beterlerine hazır olun.
eğer yapmazsanız adamdan gelecek her türlü muameleyi haketmiş olacaksınız.
lafınızı yiyip yutmayın. gidin dava edin. kendinize bir iyiliğiniz dokunsun.

Kızlar istediğim benim değerimi anlayacağı ceza vermek :KK43:
Çok yoruluyorum bebeğim Zor bir bebek sinirlerime hakim olamadım :KK43:(((

Öküzün önde gideni bir andavallı ile evlisin. Geçmiş olsun..

Sen hazırlanırken o da kıymetli mabadını kaldırıp çocuğu oyalasaydı senin de iki ayağın bir pabuca girip gerilmezdin.
Bilirim o anları çünkü..

Merak etme bebeğin unutur. Daha fazla öp sarıl daha fazla oyna telafi olur..
Sözde eş olacak öküzü uzun bir süre ailesiyle başbaşa bırak.. Git ailenin yanında kafa dinle..

Ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum bebek nasıl hatırlasın ya

Sizin yediğiniz yemekle bebeğin yaşadığı travma bir değil ki.. Ona göre travma..
O bebek bir dönem uykusunda sıçrayabilir, yüksek sese aşırı tepki gösterebilir, anneye daha bağımlı hale gelebilir, babasını istemeyebilir(ya da tam tersi) vs.

Bizim de eşimle tartışmalarımız oldu. Bu derece hiç değildi tabi. Şimdi daha büyük oğlum 22 aylık. Tartışmadan birbirimize yüksek sesle bir şey dikte etsek bizden daha çok bağırarak dikkat çekip susturuyor.
Yani bebekler unutmuyor aksine davranış geliştiriyor..

Sizin yediğiniz yemekle bebeğin yaşadığı travma bir değil ki.. Ona göre travma..
O bebek bir dönem uykusunda sıçrayabilir, yüksek sese aşırı tepki gösterebilir, anneye daha bağımlı hale gelebilir, babasını istemeyebilir(ya da tam tersi) vs.

Bizim de eşimle tartışmalarımız oldu. Bu derece hiç değildi tabi. Şimdi daha büyük oğlum 22 aylık. Tartışmadan birbirimize yüksek sesle bir şey dikte etsek bizden daha çok bağırarak dikkat çekip susturuyor.
Yani bebekler unutmuyor aksine davranış geliştiriyor..
Nasıl unutturabilirim kısmına cevap verdim.

Klasik Türk erkeği işte gelenekselci kadın Dediğin Erkeğin ailesine her daim hizmet eder mantığında biri üstelik sizi de tartaklamış . Birden bire böyle olmadı herhalde değil mi bilerek neden çocuk yaptınız ?

Selam kızlar uzun oldu karışık olmuş olabilir kafam yerinde. Değil

Bugün eşimle kavga ettik. Çok fena
Eşim ailesine çok düşkün biri. Altlıüstlü oturuyoruz ama alt katımda şuan sadece eşimin kardeşi var bekar.
Bugün benim köyüme gittik. Eşimin aileside Ramazan’da kendi köylerinde.
Benim köyüme eşim beni ve bebeğimi götürmek istemedi. Bebeğim 10 aylık. Bende gitmek istedim tabi eksik kalma ondan da dedi. Eşimde şöyle birşey var bana iyi veya kötü bişey de sin illa tersleyerek söylüyor sürekli gergin biri o kadar yoruldum ki. Bugün hazırlanırken bebeğim çok ağladı sesi kısıldı ağlarken bende o anlık refleksle yavruma bağırdım ağlama aetık dedim. Eşim diğer odadan geldi ve beni sarstı itekledi şok oldum resmen o an yavrum kucağımdaydı nasıl canım yandı... sırf dedim bizim köye gidliyor diye yaptın bunu. Ne alakası var benim çocuğuma bağıramazsın kimse bağıramaz bilmem ne.
Evliliğimiz çok enteresan gidiyor örneğin eşimin kardeşi çoğu akşam bizde Ramazan diye ben hazırlıyorum geliyor. Evlilik hayatımız bitti gibi onların sayesinde ama eşim bunu kabul etmiyor asla ailesine laf söyletmiyor.
Neyse bana öyle yapınca bende bağırdım çok sesli yavrum nasıl korktu içimden çıkmıyor çok ağladı o kadar kötüyüm ki hala ağlıyorum.
Yavrum ilerde etkilenir mi bu durumdan sizce bebeğime nasıl unutturabilirim o anları?

Bizi hiç yalnız bırakmıyorlar çocukta olunca sürekli bir aradayız eşim memnun tabi.
Kv arıyor haftaya erken gelin bize kalın iftar yaparız. Eşim dedi bu şekilde. Planınız var mı diyen yok mesela.

Eşime bağırırark dedim ki ben tüm bayramımı sizin köyde geçiyorum benim ailemin yanına sadece yarım gün gidiliyor dedim. Her gün kardeşin iten gelince yemeğe alıyorum dedm kim yapar bunu dedm.
Mecbursun yapacaksın benim karımsan hakkaridede olsa gideceksin dedi. O kadar üzüldüm ki kızlar.. tamam bende çok sinirle öfkeyle bağırdım ama itilip kakılmayı haketmedim. Bana diyo ki kimse senin tatil yaptığın yerlere gitmedi. Bende çatır çatır kazandım paraları gittik dedim.
İşi de bıraktın paran yok napacaksn dedi. Çok gururum kırıldı.
Köye gittik surat beş karış ( kavga ettiğimzde diğer insanlara aşırı yansıtır en sevmediğim huyu)
Kızlar çok yoruldum uğraşmaktan dedm ki yarın sana boşanma davası açacağım. Açmazsan en a... küfür etti :KK43:
Kızlar ne olursa olsun insan çocuğunun annesine çocuğu kucağındayken bunu yapar mı? Ben cinnet geçirdim nerdeyse..
Ha bu arada normalde köye gitmiyormuşum ben tabi bayramda kalacakmışım. Fırsat vermiyorlar ki sürekli bir aradayız zaten

Bana bir yol söyleyin düşünemiyorum, bebeğim çok huysuz çok yoruluyorum gün içinde yemek ev işi derken yarın ders vermek istiyorum ona pişman olsun istiyorum ne yapayım evi mi kilitleyeyim bir yere mi kaçayım

altlı üstü oturmaktan hep korkmuşumdur, işte bu yüzden....
eşiniz gerçekten çirkef biri herşeye cevabı var kaba saba
zaten bütün yıl altli üstlü oturuyorsunuz
ramazanda köye gittiklerinde rahat etseydiniz bari..
niye sizi onlarin pesinden sürüklüyor bu kadar..
herkesin kendi yaşantısı ve düzeni var
eşinizin kardesinin sürekli sizde yemeside ayri bir vaka
baştan izin vermemeliydiniz o kişiye
artık o kisiye psikolojik baski olarak alttan alttan yedirin istemediginizi tavırlarınızla
yengem ben gittiğimde huzursuz oluyor diye düsünüp abisi cagırdıgında bile gelmiyecektir
bebeginiz ise daha cok kücük, unutur geçer gider ben ozamanlari hic hatirlamiyorum
boşanma davasi açtıgınızda sırf inat edip bosanmayı kabul edebilir veya
korkup geri adim da atabilirde alttan alıp. en iyi siz bilirsiniz diger tartismalariniza bakip.
allah yardımcınız olsun

Bir yerde okumuştum be kadar doğru bilemiyorum ama sakin ortamda büyüyen çocukta sakin olurmuş. Gergin bağırışlatın olduğu ortamda büyüyen çocukta gergin olurmuş.
Aileniz nasıl? Size destek olurlar mı kararlarınızda.
Ailenizin yanına gidin, eşinize de karar almak için bir süre ayrı kalmak istediğinizi söyleyin.
Yapabilirseniz tekrar işe başlayın. Kendi hayatınızı kurun.

bir süre ailenın yanına git diyecem ama eşinin pişman olup senin gönlünü alacagını hiç tahmın etmıyorum ,

Bu ailesine bağlı erkekler çok itici ya. Onlar o kadar önemsemiyordur eşini eşin el aşığı olanlardan. İşiniz zor kolay gelsin.

Malesef kızlar ne deseniz haklısınız başta kabul etmemeliydim. Kızım çok fena evden tek başıma çıkamıyorum. Şimdi koca olacak insan mesaj atmış geç geleceğim diye muhtemelen uyumaya gelecek. E birazdan da eşimn kardeşi gelir. Ne yapayım sizce eşimin kardeşi kapıyı çalsa açmasam ayıp olur mu evde yokmuşjm gibisinden veya telefonumumu kapatsam?

Malesef kızlar ne deseniz haklısınız başta kabul etmemeliydim. Kızım çok fena evden tek başıma çıkamıyorum. Şimdi koca olacak insan mesaj atmış geç geleceğim diye muhtemelen uyumaya gelecek. E birazdan da eşimn kardeşi gelir. Ne yapayım sizce eşimin kardeşi kapıyı çalsa açmasam ayıp olur mu evde yokmuşjm gibisinden veya telefonumumu kapatsam?
Abin yok evde de kapida konus yarim acarak gönder.
Bak, eş ailesi adı üstünde yani boşandığında sana el olan, hatta dusman olan insanlar bunlar yani sen esinle iyiysen yaninda yerleri var kotuysen yok.
Insanlar yerlerini bilmeli, gerekirse biz bildirmeliyiz. Benim kocam beni mutsuz ediyorsa ailesiyle isim olmaz.

Kızlar her gün yeğenini sevmeye gelen görmncem bugün gelirken aramadı bile beni normalde arardıı kesin eşim söyledi Allah’ım kafayı yicem. Kapıyı kilitledim eşim kaçta gelirse gelsin açmayacağım gerizekalıyla ayrı kavga bile edemiyoruz anlatmış sanırım

Yerinde olsam hemen bir bakıcı bulur ve işe başlardım. İşler kötüleştiğinde kapıyı çarpıp gidebilmek için. Kötüleşecek gibi duruyor çünkü. Eş ailesiyle aynı binada oturmak korkunç bir şey.

Selam kızlar uzun oldu karışık olmuş olabilir kafam yerinde. Değil

Bugün eşimle kavga ettik. Çok fena
Eşim ailesine çok düşkün biri. Altlıüstlü oturuyoruz ama alt katımda şuan sadece eşimin kardeşi var bekar.
Bugün benim köyüme gittik. Eşimin aileside Ramazan’da kendi köylerinde.
Benim köyüme eşim beni ve bebeğimi götürmek istemedi. Bebeğim 10 aylık. Bende gitmek istedim tabi eksik kalma ondan da dedi. Eşimde şöyle birşey var bana iyi veya kötü bişey de sin illa tersleyerek söylüyor sürekli gergin biri o kadar yoruldum ki. Bugün hazırlanırken bebeğim çok ağladı sesi kısıldı ağlarken bende o anlık refleksle yavruma bağırdım ağlama aetık dedim. Eşim diğer odadan geldi ve beni sarstı itekledi şok oldum resmen o an yavrum kucağımdaydı nasıl canım yandı... sırf dedim bizim köye gidliyor diye yaptın bunu. Ne alakası var benim çocuğuma bağıramazsın kimse bağıramaz bilmem ne.
Evliliğimiz çok enteresan gidiyor örneğin eşimin kardeşi çoğu akşam bizde Ramazan diye ben hazırlıyorum geliyor. Evlilik hayatımız bitti gibi onların sayesinde ama eşim bunu kabul etmiyor asla ailesine laf söyletmiyor.
Neyse bana öyle yapınca bende bağırdım çok sesli yavrum nasıl korktu içimden çıkmıyor çok ağladı o kadar kötüyüm ki hala ağlıyorum.
Yavrum ilerde etkilenir mi bu durumdan sizce bebeğime nasıl unutturabilirim o anları?

Bizi hiç yalnız bırakmıyorlar çocukta olunca sürekli bir aradayız eşim memnun tabi.
Kv arıyor haftaya erken gelin bize kalın iftar yaparız. Eşim dedi bu şekilde. Planınız var mı diyen yok mesela.

Eşime bağırırark dedim ki ben tüm bayramımı sizin köyde geçiyorum benim ailemin yanına sadece yarım gün gidiliyor dedim. Her gün kardeşin iten gelince yemeğe alıyorum dedm kim yapar bunu dedm.
Mecbursun yapacaksın benim karımsan hakkaridede olsa gideceksin dedi. O kadar üzüldüm ki kızlar.. tamam bende çok sinirle öfkeyle bağırdım ama itilip kakılmayı haketmedim. Bana diyo ki kimse senin tatil yaptığın yerlere gitmedi. Bende çatır çatır kazandım paraları gittik dedim.
İşi de bıraktın paran yok napacaksn dedi. Çok gururum kırıldı.
Köye gittik surat beş karış ( kavga ettiğimzde diğer insanlara aşırı yansıtır en sevmediğim huyu)
Kızlar çok yoruldum uğraşmaktan dedm ki yarın sana boşanma davası açacağım. Açmazsan en a... küfür etti :KK43:
Kızlar ne olursa olsun insan çocuğunun annesine çocuğu kucağındayken bunu yapar mı? Ben cinnet geçirdim nerdeyse..
Ha bu arada normalde köye gitmiyormuşum ben tabi bayramda kalacakmışım. Fırsat vermiyorlar ki sürekli bir aradayız zaten

Bana bir yol söyleyin düşünemiyorum, bebeğim çok huysuz çok yoruluyorum gün içinde yemek ev işi derken yarın ders vermek istiyorum ona pişman olsun istiyorum ne yapayım evi mi kilitleyeyim bir yere mi kaçayım
Allah yardımcınız olsun. Küçücük bebeğin hatrına biraz insan olabilse keşke o adam. Burada evlilikleri ile ilgili sorunları paylaşanların %80 sıkıntısı ailelerle ilgili oluyor. 2 kişi arasına kimse girmemeli keza. Anne baba kardeş kim olursa olsun. En azından bebeğiniz üzülmesin istiyorsanız siz sakin olmaya çalışın. Belki bir doktor yardımı da çok iyi gelebilir size. Sonrasında hayatınızla ilgili daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz. Bebeğinizi de Allah bağışlasın, sağlıklı, huzurlu, musmutlu bir ömrü olsun :nazar::KK200:

Su yasadıklarının aynılarını yasadım alt ust oturuyorum bizde çocuğumuzun yanında çok sesli sekilde bağırdık çocuklar cidden etkileniyorlar bebekte olsa okurken senin hayatında kendi hayatımı gördüm resmen esin annesi tarafından dolduruluyor sakin kalıp sakın ola sakın ailesi hakkında söz söyleme eşinin huyundan git ben böylelikle yendim koca kv ikilisini şu an ne dersem onu yapıyor eşim çok şükür bu dediklerimi bir dene.

Back
X