Bana biri yardım edebilir mi...

Hazal melek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
986
554
43
Konu esim .bir türlü eşimle normal bir evlilik olmadi bizkisi sürekli düğünde yapılan masrafları söyler .her kavgada sürekli seni istemeye gelmeseydi vb.cümleler kullanıyor bana.3 gundur böyle tartışıyoruz.Ben 8 haftalık hamileyim.ve esim böyle yapınca sürekli üzülüyorum.nerden ne yapacağımı bile bilmiyorum.Kiz kardeşlerim evine gelmiyecek .Sen akrabalarıyla konusamazsin. Memleketine gidemezsin gittiğin an bosarim seni çocuğu göstermem sana diyip duruyor.suan evin ayrı ama kendisi görevde olduğu için kayinvalidemle yanına geldim kısa süreliğine.kayın validemde 1 haftalığına il dışına gittiler.Ben evde kayinimla bıraktılar.yanlış anlamayın oda benim kardeşim ama bu duyan kişiler kayinvalidem seni nasıl bekar erkekle evde yanliz bırakır diyorlar. Daha 1 senelik gelinsin diyorlar esim öyle ailesi öyle lafa gelince de bana namus bekçiliği yaparlar sizce allahin ben esine göre.dedikocumuyum..

Cok dağınık anlatmissiniz .
Ama anladigim kadarina yorun yapayim evliliginizi oturtmadan keske cocuk yapmasaydiniz .Sizin tum stresiniz ona geciyor sadece hamilelik boyutu tabii .Bir de dogumdan sonrasi var.
Evet duzgun yazamadım .cumku halen gebelikten dolati yorgun esim tarafindanda kirilmis bir bardağa benziyorum suan

böyle bi adamla niye evlendiniz ki? ağaçta yetişmediniz sonutça sizin bi aileniz var. kendi eviniz dururken de elin erkeği ile aynı evde yaşamak zorunda değisliniz.

aileniz bişey demiyor mu?
Ailem bilse zaten taş taş üstüne bırakmazdı esim beni dedikodu yapıyorsun herşeyi ailene yetiştiriyoruz diyor bana

Ailem bilse zaten taş taş üstüne bırakmazdı esim beni dedikodu yapıyorsun herşeyi ailene yetiştiriyoruz diyor bana
siz de ailenize anlatmak yerine susup oturuyor musunuz?
hayır anlamıyorum bu adamları tanımadan mı evleniyorsunuz, aranız kötü iken ne demeye çocuk yapıyorsunuz?

O zaman onlar kayninizi "bekci" olarak mi biraktilar. Insanlar toaf koskoca kadinsiniz. Kendileri niye gidiyor öyleyse
Biliyorum çok net derdimi yazamadim hamilelikten dolayı yorgunluk oluyor .Bide duygusalikta olunca böyle saçınız bir metin ortaya çıkıyor kusuruna bakmayin

siz de ailenize anlatmak yerine susup oturuyor musunuz?
hayır anlamıyorum bu adamları tanımadan mı evleniyorsunuz, aranız kötü iken ne demeye çocuk yapıyorsunuz?
Görücü usulü evlendim tavsiye edende netedende benim halam ve halamin eside benim esimin dayisi onlar vesile oldu

Görücü usulü evlendim tavsiye edende netedende benim halam ve halamin eside benim esimin dayisi onlar vesile oldu

o şimdi ben yerinizde olsam halayı arayıp bu ne derdim.
yine de bi nişan evresi, tanıma evresi olmadı mı? insan illaki belli eder. yani göre göre bile bile neden elinizi kolunuzu bağlıyosunuz ki?
yerinizde olsam aileme durumu anlatırdım.

Annem kurban bayramlaşan sonra gelecek yanına ondan sonra dayimin dugunune gidecek bende annemle gideceğim dedim .esimde gidersem arkanda boşanma kagitlarini yolların dedi. Benim babam uygun gormuyor dugune gitmeni dedi bende sebeb dedim. sustu.sonra hamilesin annem cocuga bisey olur karına şöyle gitmesin dedi..neyse dedim.geçen hafta halam evime geldi bu evliliğe vesile olan kişi.kayinpederimde duymuş esine demiski senin karin seni takmıyor eve gelen misafirler sana söyleniyor demiş.esimde senin yüzünden babamı annemi arayamiyorum.Allah bilir gene senin ne hatani söyleyecekler bıktım yoruldum senden diyor bana

Annem kurban bayramlaşan sonra gelecek yanına ondan sonra dayimin dugunune gidecek bende annemle gideceğim dedim .esimde gidersem arkanda boşanma kagitlarini yolların dedi. Benim babam uygun gormuyor dugune gitmeni dedi bende sebeb dedim. sustu.sonra hamilesin annem cocuga bisey olur karına şöyle gitmesin dedi..neyse dedim.geçen hafta halam evime geldi bu evliliğe vesile olan kişi.kayinpederimde duymuş esine demiski senin karin seni takmıyor eve gelen misafirler sana söyleniyor demiş.esimde senin yüzünden babamı annemi arayamiyorum.Allah bilir gene senin ne hatani söyleyecekler bıktım yoruldum senden diyor bana

Sanki koca kaçıyor gibi kostur kostur tanımadığınız biriyle evlenirseniz böyle olur işte.
Hemen üstüne de çocuk.
Anlamiyorum ki aceleniz neydi ? Adam bildiğiniz ruh hastası.
Bosa gitsin ne cocugu alabilir ne hakli cikabilir o davadan
Sizi saf bulmuslar kandırıyorlar.

Kızlar gerçekten öyle bir insan değilim.gezmek yok tozmam yok sürekli evdeyim .bir ailemi arıyorum okadar.bana sen yapmaciksin yalancisisinrezilsin diyor.bende bunlara dayanamayıp sesini yuklseltince bana hep rezilsin diyor. Çocuğuna bisey olursa sen kaçacak selim ara diyor.sürekli ama benimle yuz yüze gelince de özür dilerim canım sende beni sinirlendirdin diyor.sürekli mesajda ağzını geleni sayıyor.evde bağırıyor bazen sesini yükseltiyor sonra gelip özür diliyor

Biliyorum çok net derdimi yazamadim hamilelikten dolayı yorgunluk oluyor .Bide duygusalikta olunca böyle saçınız bir metin ortaya çıkıyor kusuruna bakmayin

Yok estagfurullah ne demek. Durumunuz biraz zor. Bir taraftan esiniz görevde onun stresi var. Aile icinde huzursuzluk var. Hamileligin basindasiniz hormonlar altüst. Yani hicde kolay degil. Esiniz sizin ailenize mi tepkili,o kismi tam anlayamadim

Back
X