Bana biri yardım edebilir mi...

Konu esim .bir türlü eşimle normal bir evlilik olmadi bizkisi sürekli düğünde yapılan masrafları söyler .her kavgada sürekli seni istemeye gelmeseydi vb.cümleler kullanıyor bana.3 gundur böyle tartışıyoruz.Ben 8 haftalık hamileyim.ve esim böyle yapınca sürekli üzülüyorum.nerden ne yapacağımı bile bilmiyorum.Kiz kardeşlerim evine gelmiyecek .Sen akrabalarıyla konusamazsin. Memleketine gidemezsin gittiğin an bosarim seni çocuğu göstermem sana diyip duruyor.suan evin ayrı ama kendisi görevde olduğu için kayinvalidemle yanına geldim kısa süreliğine.kayın validemde 1 haftalığına il dışına gittiler.Ben evde kayinimla bıraktılar.yanlış anlamayın oda benim kardeşim ama bu duyan kişiler kayinvalidem seni nasıl bekar erkekle evde yanliz bırakır diyorlar. Daha 1 senelik gelinsin diyorlar esim öyle ailesi öyle lafa gelince de bana namus bekçiliği yaparlar sizce allahin ben esine göre.dedikocumuyum..
Değil bebeği, bebegin boklu bezini bile alamaz sen istemedikten sonra. Bu konuda yasalar gayet net. Anlattığın şey evlilik değil cehennem hayatı. Ben olsam hele de kayinbiraderle evde tek bırakılınca direk ana babamı arar gelin beni alın derdim.

Değil bebeği, bebegin boklu bezini bile alamaz sen istemedikten sonra. Bu konuda yasalar gayet net. Anlattığın şey evlilik değil cehennem hayatı. Ben olsam hele de kayinbiraderle evde tek bırakılınca direk ana babamı arar gelin beni alın derdim.
kendi evime gidiyorum .inşallah bir sürede ailemin yanına gideceğim artık kendileri bilir

Bugün kayinim evime geldi .esim akşam yemeğe çağırmış . Iyi yapmis bu dogru bir davranis ama benim basim agriyor malum hamilelikten dolayı.kayinim resmen yüzüne baka baka annem kadar basın agrimiyordur. Dedi.bende annede bas ağrısı normal dedim çünkü onda migrem tanısı konulmuş dedim..ve çok ayrı kesici içiyor bende okadar içersem basım okadar ağrır dedim .sonra kayinim seninde okadar A grisin sende içersin dedi.bu ne demek oluyor şimdi.yada benmi çok hasas davranıyorum.

Biliyorum sizi çok diliyorum ve görüyorum lutfen bana bir akıl verin.esim herşeyden beni suçluyor.Bana ben senden utanıyorum dedi.kızlar utanmasinin sebebi de geçen komşunun kocasının kolunda kızı vardı bende öyle uzakta sevgi gösterisi hareketler ettim.apartmanın içinde neymiş ben ben erkeğin kolundaki kıza uzaktan nasıl sevgi gösterisi yapalidim.Oyle hareketler sergileyemezmisim.1 senelik evliymisim ailem beni görmeye daha gelmemiş. Kayinvalideniz bana yaptıkları şeylerde o görmediği için inanmiyormus .kendi annesini tanıyormuş.az önce mesaj attı bana ya kendini düzelt yada benden uzak ol dedi ne yapmalıyım.kızmayın bana lutfen .

Halanız sizi resmen ateşe atmış..
Keşke çocuk olmasaydı, ama olmuş vardır bi hayır.
Sizi çok ama çok sindirmişler. Lütfen gidin ailenizin evine ve bir daha da dönmeyin.
Çünkü eşinizin sizi sevdiğini sanmıyorum.
Olur da dönerseniz bari ikinci çocuk için korunun.

Halanız sizi resmen ateşe atmış..
Keşke çocuk olmasaydı, ama olmuş vardır bi hayır.
Sizi çok ama çok sindirmişler. Lütfen gidin ailenizin evine ve bir daha da dönmeyin.
Çünkü eşinizin sizi sevdiğini sanmıyorum.
Olur da dönerseniz bari ikinci çocuk için korunun.
Gideceğim zaten ben şimdi o çocuğa sevgi gösterisi yaparak hatami yaptım lutfen siz söyleyin ben utandıracak bir tavirmi sergilemisim

Git evine kapini kitle...
Kendi ailenden biri gelsin kardesin filan...
Asker psikolojisi normal degildir de hamile ese neden bu eziyet edilir ... Bu laflara takilma bi birak maya bakar...senin gidemeyecegin icin basina kakiyorlar lafla...

Git evine kapini kitle...
Kendi ailenden biri gelsin kardesin filan...
Asker psikolojisi normal degildir de hamile ese neden bu eziyet edilir ... Bu laflara takilma bi birak maya bakar...senin gidemeyecegin icin basina kakiyorlar lafla...
Ya yeminle okadar çok agladimki dün gece dua ettim rabbime Allahim sen benim yardimcim ol diye

Benle tartisinca ailem orda babam orda git bir derdim sikintim varsa onla hallet diyor. Benden uzak ol rabbim ahini sorsun sana duyup duruyor.

Sizin hatanız böyle hödük biriyle evlenmeniz olmuş malesef.
İştiyse bundan sonra kendinizi saydırın.
Haklısınız yeminle ben o ameliyat olurken b asindaydim yaptığım iyilikleri söylemeyeceğim ama bana bu yapilmamali bence 50 kiloydum ozaman gucum bile yetmiyordu onu banyoya taşırken ne diyim.rabbim goruyor

Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun artık. . Sen hicbirsey yapma otur sonra beni kurtar oldu... sen kendin için birsey yapmazSan birsey olacağı yok
Ağustos 9da zeka testi yapmam gerekiyor bebeğim için.onu yapar yapmaz bileğinde hazır zaten ınşallah artık yokum

Sen ondan sonra da gitmezsin o yüzden böyle devam edersin... Çocuğun üzerinde hiçbir hakka sahip etmezler seni anca bakıcıligini yaparsın böyle devam edersen
Yok kesin gideceğim cumku ikiz erkek kardeşin geliyor.agustosun 11de sabah 6da burda kesin

Elbiselerimi topladım herşeyimi hazırladım.bavullarim bile hazır. Ayın dokuzunda testi yapar yapmaz .sonra ınşallah onuda ailesinde bırakacağım.

Back
X