Bana biri yardım edebilir mi...

Sen kararlı dur
Ben olsam ailenle de muhatap olmak istemiyorum sende psikolojik destek alıp sağlıklı düşünebilen bana koca çocuğuna baba olacaksan belki düşünürüm derdim
Sağlıklı bir birey olmadan asla devam etmek dedim .sana bu akılları kim veriyor dedi.

Hep öyle olur zaten.
Ailesi ne diyormuş?
Ailesi ben onlara yanasmiyormusum..hep uzak duruyormusum.anne de benim kızımı banami anlatıyorsunuz dedi.benim kizim asla kimseye saygısızlık yapacak biri değil ben öyle yetistirmedom dedi.ve kimse kızıma laf edemez dedi.edenin dilini kapatırım dedi

Böyle devam ederse öyle olacak.
Hâlâ boş boğazlık peşinde..

Ararsa açma mesajlara cevap verme aklı başına gelmemiş..
Sana hiç bir yerden ulaşamasın haberini alamasın annen muhatab olmasın..
Sağdan soldan haber gönderecek birileri varsa hazal kararlı boşanacak diye haber gitsin sadece..

Sana da katiyyen ulaşamazsa tutuşur ha baktın yine aynı tas hamam o zaman kendi yolunu çiz.

Hâlâ boş boğazlık peşinde..

Ararsa açma mesajlara cevap verme aklı başına gelmemiş..
Sana hiç bir yerden ulaşamasın haberini alamasın annen muhatab olmasın..
Sağdan soldan haber gönderecek birileri varsa hazal kararlı boşanacak diye haber gitsin sadece..

Sana da katiyyen ulaşamazsa tutuşur ha baktın yine aynı tas hamam o zaman kendi yolunu çiz.
Zaten aileminarayamaz cumku amcamın çocukları biz hep beraber buyuduk abi derim.esim merak atmış abi hazal böyle yapıyor diye.abilerimde emanetimize boylemi sahip çıktın.emanetimizi uzdun.bizde seni uzmeyi biliriz demisler .

Zaten aileminarayamaz cumku amcamın çocukları biz hep beraber buyuduk abi derim.esim merak atmış abi hazal böyle yapıyor diye.abilerimde emanetimize boylemi sahip çıktın.emanetimizi uzdun.bizde seni uzmeyi biliriz demisler .

Oh ne iyi demişler...
Ne güzel bak böyle ailen akrabaların var
Bazı kadınlar bu yönden kimsesiz oluyor işte gelinlikle girip kefenle çıkarsın kafası var hâlâ..

Sizin yaşlar kaç ?

Oh ne iyi demişler...
Ne güzel bak böyle ailen akrabaların var
Bazı kadınlar bu yönden kimsesiz oluyor işte gelinlikle girip kefenle çıkarsın kafası var hâlâ..

Sizin yaşlar kaç ?
23 yaşındayım .ailem akrabalarim hepsi arkamda.çok şükür biter yada bitmez onun davranışlarına göre.çok şükür anneyim bebeğim var asla pişmanlık duymuyorum bebeğim olduğu için.hiç bir zaman kirmadim dokmedim.1 senelik evliyim .esim olacak sahsida kirmadim.öyle olacaksa öyle olunur.rabbim herşeyin hayirlisini versin.

23 yaşındayım .ailem akrabalarim hepsi arkamda.çok şükür biter yada bitmez onun davranışlarına göre.çok şükür anneyim bebeğim var asla pişmanlık duymuyorum bebeğim olduğu için.hiç bir zaman kirmadim dokmedim.1 senelik evliyim .esim olacak sahsida kirmadim.öyle olacaksa öyle olunur.rabbim herşeyin hayirlisini versin.

Umarım çok çok mutlu olursun

Ailesi ben onlara yanasmiyormusum..hep uzak duruyormusum.anne de benim kızımı banami anlatıyorsunuz dedi.benim kizim asla kimseye saygısızlık yapacak biri değil ben öyle yetistirmedom dedi.ve kimse kızıma laf edemez dedi.edenin dilini kapatırım dedi
ohh be anaya bak maşallah. bak çok şanslısın ailen tam destek. onlar ne derse dinle sen

Adam bastan beri sorunlu neden cocuk yaptin?

Kv de neden kaliyorsun?
Esim oyle istedi deme
Ben evimde rahatik diyebilirdin

Kaynimla ayni evde yalniz kalmak istemezdim

Birseyden degil sıkılırim ben.
Zaten kvde de kalmazdim ben asla
Aman neyse
Sen ben degilsin sonucta

Yapacak birsey yok cnm
Cekeceksin

Ben bekarim da kaynimla niye kalayim diyorum konunuzu okuyunca.

Bir kadin ve erkek yalniz kaldiginda 3. şeytandır derler Onlar hiç duymamış galiba.

Haklisiniz ve esinize yazıklar olsun!

Daha dogmamis cocugunuzla sizi tehdit ediyor utanmadan.

Ailenize gitmenize engel olmaya haklari yok!

Düğün sadece sizin dugununuz değildi O da damatti!

Vazgecseydi o kadar yara olmussa içine.

Ne yiyorlar bunlar bu kafaya sahip olmak için.

Ailecek tuhaflar.

Siz kendinizde sorun aramayın.

Bunlar anormal!

Adam bastan beri sorunlu neden cocuk yaptin?

Kv de neden kaliyorsun?
Esim oyle istedi deme
Ben evimde rahatik diyebilirdin

Kaynimla ayni evde yalniz kalmak istemezdim

Birseyden degil sıkılırim ben.
Zaten kvde de kalmazdim ben asla
Aman neyse
Sen ben degilsin sonucta

Yapacak birsey yok cnm
Cekeceksin
aslında benim insanlara karşı değişmem gerekiyor bence

Ben bekarim da kaynimla niye kalayim diyorum konunuzu okuyunca.

Bir kadin ve erkek yalniz kaldiginda 3. şeytandır derler Onlar hiç duymamış galiba.

Haklisiniz ve esinize yazıklar olsun!

Daha dogmamis cocugunuzla sizi tehdit ediyor utanmadan.

Ailenize gitmenize engel olmaya haklari yok!

Düğün sadece sizin dugununuz değildi O da damatti!

Vazgecseydi o kadar yara olmussa içine.

Ne yiyorlar bunlar bu kafaya sahip olmak için.

Ailecek tuhaflar.

Siz kendinizde sorun aramayın.

Bunlar anormal!
Gelin bide bunları onlara soyleyin

Back
X