- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi forestnight
-
Ne biliyim yanimdayken çok mutluyduk sürekli öpüp kokladi gene Gelicen mi dedim Gelicem tabi dedi dün geceye doğru sezdim bunuacaba görüşünce size karşı bi soğukluk mu hissetti.. yoksa neden olsun ki
Anladım teşekkür ederimBelki görüşünce hoşlanmadı sizden. Sizi kirmamak için orda birşey dememistir. Şimdi yavaş yavaş uzaklaşıyordur
Ne biliyim yanimdayken çok mutluyduk sürekli öpüp kokladi gene Gelicen mi dedim Gelicem tabi dedi dün geceye doğru sezdim bunu
Kullanilip atmak nedir ? Kadın mendil miYa 3 haftadır beraber oldugunuz bır adamla ve de ılk gorusmenızde opusup koklasıyosunuz ve beraber uyuyosunuz ıyı cocuk art nıyetlı degılmıste kullanıp atmamıs bence karakterınızden dolayı sızden sogumus olabılır.
Maalesef bazı erkeklerde bu zıhnıyet var.ama arkadsın sevgılısı bu tıpte degılmıs muhtemelen bunu kastettım ve de ılk bulusmada bır erkkle uyunmasının bana gore yalnıs oldugunuöKullanilip atmak nedir ? Kadın mendil mi
Yani sizin gibi düşünmüyorum ama kizamiyorum da biliyor musunuz.siz de haklısınız çok basit eylemler bile bizim erkekler için namussuzluk basitlik göstergesi. Kadınlar ne yapsınMaalesef bazı erkeklerde bu zıhnıyet var.ama arkadsın sevgılısı bu tıpte degılmıs muhtemelen bunu kastettım ve de ılk bulusmada bır erkkle uyunmasının bana gore yalnıs oldugunuö
Zaten kımse kımsenın dusuncesıne kızamaz.anccak ben namuzsuzluk demedım bana gore yalnıs dedım hepsı bı herkezın dusuncesı ayrı ben sevgılıyle uyumasına karsı degılm amaa3 hafta cok kısa bır sure ayrıca ılk gorusme bana bu sacma geldı bı ınsanın sevgılısıyle uyuması guzel bısy tabı ama dogru zamanda olması gerektıgıneinanıyorum sadece yorumlara baınca da benle hem fıkır olan ınsanlarında oldugunu gorruyorum.Yani sizin gibi düşünmüyorum ama kizamiyorum da biliyor musunuz.siz de haklısınız çok basit eylemler bile bizim erkekler için namussuzluk basitlik göstergesi. Kadınlar ne yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?