Bana bunlar yapan ailem mi?...

emin ol bunların hepsini yapıyorum.hem işi öğreniyorum hemde ing çalışıyorum deli gibi.
düşün şu bayram günüde 4 ünite ingilize çalıştım.toefl denemesi çözdüm.52 çıktı.ki orta seviye olduğum halde.bu çok mutlu etti beni.çünkü bu puan bir orta seviye için gayet iyi.demekki yıl sonu ingilizceyi bitirdiğimde rahatlıkla 80-85 alabilceğim.bu işimle ilgili bana çok çok iyi bir artı olacak.

kıyamam sana umarım ilerde öyle mutlu olursun ki bu günleri unutursun....

inş cnm

son derece sorumsuz bi aile canım ya Allah sabır versin

amin cnm

aslında ben inançlı biriyim.ve intihar dinde yasak.ama sorunların içinde öyle çok bunaldımki.sanki bir kaçış gibi geliyor.bir çizgi, o çizgiden sonra bütün sorunlar bitecek.ama arkasından belirsizlik...ki allahın veridği canı allah alır.bu kadar emeğim inancım çabam okulum herşey boluna gidecek...aslında kendime yapacğım en büyük kötülük intihar etmek olacak...

dün gece sevgilimden msj geldi.dayısıyla tartışmış ve evden ayrılmış.ailesi izmirde o burda dayısında kalıyor.tartışmışlar ve evi terketmiş.bekar evine çıkacakmış.ki benden 2 yaş büyük sadece.düşündüm o bi tartışmadan ötürü vurdu kapıyı gitti.ben niye hala bunları çekiyorum????? ki dün bayram sabahı yine kalbimi kırdılar.yüksek lisans sınavına girmek istedim.babam okusunda ne bok oldu.400milyona gidiyorsun.zaten bu kadar okumakta fazlaydı sana.yaşıtların bir ev çeviriyor sen daha bir sofra kuramıyorsun dedi..

ve sonunda bu evden ayrılmaya karar verdim......

ben 6 senedir köpek gibi çalıştım.allaha şükür birikmiş param var.ama annemin üstünde.bana çeyiz paran o diye vermiyordu.anneme o paranın üstüne para yatırcam die bankaya götürüp kendi üstüme geçircem..sonrada dayıma gidip dayı bak zaten durumu biliyorsun..bana tanıdık birisi varsa onun yanında bir ev ayarlayınki gözünüz arkada kalmasın.ben evden ayrılıncada akrabalar beni dilek evden kaçtı.kesin bir erkeğe kaçtı diye deikodumu yapmasınlar diye anlatıcam.alese başvurunca yurt kur un öğrenci yurduna yada bir öğrenci evine taşıncam...

tekrar sakinlştirici almaya başadığım için bu sanki hayalmiş gibi geliyor..ama yapmam lazım.belki bilenler vardır.lustral yuttuğum için çenem kitlenmiş vaziyette.uyuştum resmen.ben bu insanlar yüzünden ilaçlara bağlı ruhsuz hastalıklı bir kız oluyorum.ve kendimi kurtarmam lazım..
.

evt cnm güçlüyüm.ama aynı zamanda yorgun...çok yorgun...
insan çaresiz kalınca aklına geliyor.çünkü aile kurtulamıyorsun terkedip gitsen evden kaçan kız damgası yiyecem.maddi özgürlük lazım.ki bu dünyada aile olmadan kız başına durmak çok zor... ki babam çok kere bnm arkamda durmadı.çalıştım yerde bana asılan birisi olduğunu bildiği halde beni çalışmaya göndermeye devam etti geçen sene..

gitmek kalmaktan daha zor....
senağlama

bu kararlarin senin icin cok güzel canim

insallah uygulamayida basarabilirsin

fakat lustrali cok fazla almani onermem

bende kullandim cok agir uyusturup ,cenenin kitlenmesine sebeb oluyor

insanda bir süre sonra dikkatsizlik, unutkanlik ,geceleri uyuyamamazlik yapiyor

hakkinda herseyin hayrlisi olur insallah

Son düzenleme:
canım seni anlıyorum buna benzer bir durumda bende var ama annem konusunda şanslıyım çünkü arkadaş gibiyiz. benimde babam çok katıdır evlenme isteğimi bile söyleyemiyorum. üniv bitirmeme 1 yıl var sen şanslısın ki bitirmişsin bence kendi ayaklarının üzerinde dur kimseye muhtaç olmadığını kanıtla. İyi bir iş bulup bir de maaş almaya başlarsan o evden ayrıl. Ailen dahi olsa kimsenin ama hiçkimsenin seni sebepsiz yere mutsuz etmesine müsade etme. Mutsuz günlerinin geride kalması dileğimle...

ve aylar sonra gene ben...
herşey aynı..ben hala ağlıyorum..
ağlamalarım sinir krizlerine döndü artık...
allahım ya al canımı yada artık bana huzur ver......................

senağlama

O Katılgan la ilişiğini kestiysen ,herşey düzelir merak etme..

Evden ayrılıcam falan demiştin?

O Katılgan la ilişiğini kestiysen ,herşey düzelir merak etme..

Evden ayrılıcam falan demiştin?

katılgan tarih oldu çoktan...

ama birşeyin düzeldiği yok... ben ne biçim bi aileye doğdum ya...
gidemedim hiçbiryere gidemedim..herşeyi kabullendim artık üniversite mezunu olmakta birşeyi değiştirmedi bnm için..
içim kaldırmasada kabullendim herşeyi.. ağladım alışmaya...ağlıyorum ağlıyorum geçiyo...

sabırla öleceğim günü bekliyorum..

depresyonda olabilirsin. tekrar doktora git ve unutmaki o aileye mecbur değilsin. senin canından kıymetli kimse yok. işin var. bir ev arkadaşı bulup kendi evine çıkabilirsin. sadece onların istediği hayatı değil kendi hayatını yaşamaya karar verdiğin anda harekete geç. zor gibi geliyor ama ilk adımı atarsan çorap söküğü gibi gelr arkası.ama önce ruhsal durumun için yardım alman iyi olur gibi gelid bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…