Herkes Kazen nin üzerine gidiyor ama bizlerin hiçmi suçu yok.Biraz empati nolur.Zaman zaman Kazen in üslubu sert gelebilir ama inanın her yapılanın geçerli bir sebebi var.Baı arkadaşlar haksız ceza aldık diyorlar.Kime göre haklı,haksız ama?İkili tartışmalarda karşı tarafda aynı şeyi söyleyecekdir kuvvetle muhtemel
Cezaların 3-6 ay gibi periyotta expire olması yeniden gündeme gelebilir.
Kazen bey size özel mesaj atamıyor muyum?
O konuyu ben biliyor muyum ? Bu bayan neden bahsediyor ? Ben anlamadım bir şey ....
teşekkür ederim...
Çok uzun süredir forumda değilim, çok yorum yaptığımda söylenemez ama ne ceza ne de uyarı almamış biri olarak şunu söyleyebilirim Kazen bey üslubunuz çok ama çok alaycı bir önceki konuda da zaten belirtmiştim ( hani şu ortadan kaybolan:). Anlıyorum tahammül edemediğiniz şeyler oluyordur ama iğneleyici cevap vermek imalı konuşmak burda düzeni sağlaması gereken kişide olmaması gereken özellikler bence.
rahmetli dr. melike erdemle ilgili açılan taziyeyle ilgili bir konuya gelip hemen dr.lar şöyle böyle demeye başlayınca biz de isyan ettik.
zaten hep aynı kişiler ne dertleri varsa dr.larla ilgili konulara sürekli gelip gelip yazıyorlardı.
konu kapatıldı zaten, bu da linki.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/576793-dr-melike-erdem.html
daha sonra burdaki şahıslar geyik topiğinde de arkamızdan sürüyle hakarette bulundu fakat sadece bbiri ceza aldı.
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...k-bulamadik-peesss-diyenler-buyrun-iceri.html
130. sayfalarda filan.
Herkes Kazen nin üzerine gidiyor ama bizlerin hiçmi suçu yok.Biraz empati nolur.Zaman zaman Kazen in üslubu sert gelebilir ama inanın her yapılanın geçerli bir sebebi var.Baı arkadaşlar haksız ceza aldık diyorlar.Kime göre haklı,haksız ama?İkili tartışmalarda karşı tarafda aynı şeyi söyleyecekdir kuvvetle muhtemel
Hatırladım şu doktorlara kafa atarım filan denmişti ! O konu değil mi ?
O konuda biz taraf mı tutmuştuk ?
Ben hatırladığım kadarı ile hizmet sektörüne teşekkür etmeyi bilemiyoruz demiştim. Doktor veya işçi farketmez hizmet sektörü çok zordu gibi bir yorum yazdım diye hatırlıyorum.
da rahmetli dr. melike erdemle ilgili açılan taziyeyle ilgili bir konuya gelip hemen dr.lar şöyle böyle demeye başlayınca biz de isyan ettik.
zaten hep aynı kişiler ne dertleri varsa dr.larla ilgili konulara sürekli gelip gelip yazıyorlardı.
konu kapatıldı zaten, bu da linki. kaldı ki bu konudan önceki başka konularda aynı şahıslar sürekli kışkırtmak için yazıp duruyorlardı.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/576793-dr-melike-erdem.html
daha sonra burdaki şahıslar geyik topiğinde de arkamızdan sürüyle hakarette bulundu fakat sadece bbiri ceza aldı.
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...k-bulamadik-peesss-diyenler-buyrun-iceri.html
130. sayfalarda filan.
evet evet.
valla ben taraf tuttunuz demiyorum zaten şahsen.
ama bu arkadaşlar bizi kışkırtıp banlatmaya çalıştılar sürekli sağolsunlar.
cevap alamayınca da geyik topiğinde salak, gerizekalı gibi hakaretler savurdular.
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...ulamadik-peesss-diyenler-buyrun-iceri-65.html
aynen burda var bir örneği.
madem rahatsızsınz bize düsüncenizi söyleseydiniz orada.
simdi bize ceza verilmesi icin mi ugrasıyorsunuz?
mune zaten gerekli acıklamayı yaptı.
ve yaptıgımız eleştirler de elbette yasanmıslıklarmız vardı da yaptık boş keseden atmadık.
hakaret etmedik.
etsek zaten mune bize de ceza verirdi
ki munenin adaletinden şüphem yok benim.
diger konudaki üye de ceza almadı ama eminim uyarı almıstır.
????? onu sadece melodi söyledi biz hicbirimiz o attıgınız iftirayı üzerimize alamayız
kusura bakmayın
şu kkdaki kimi doktorlar beni doktorlardan soguttu yaa
''''''''ben biliyorum.''''
ilkokul 5i bitirmemiş insanlar bize laf anlatıyor
böyle türlü türlü sen hastalıgını bilemezsın az sus ben konusayımcılar
sinirlendim yine yaaaa
kadınlar öldü de biz de az da olsa hata var demediler.
beyinlerini cıkarasım geldi
Siz neden her şeyi üzerinize alınıyorsunuz ?
evet salak, geerizekalı demek gerçekten hakaret değil.
size sizin gibi cevap verip ceza mı alsaydık?
amacınız oydu zaten sizin grup olarak.
kibledik bol bol rahat olun siz.
sanki okuma yazma bilmiyoruz biz yaa.
seniinle seviyeli sekılde konusmanın cok zor oldugunu bildigim icin muhattap almak istemiyorum.
ama bak güzelim melodi dıgerının ınsanları asagılayıcı tavırlarına dayanamayıp öyle yazdı ceza alacagını zaten biliyordu.
ama melodi dısında o sekılde (salak gerizekalı vs) yazan bir arkadasımı ben de dahıl bul ve alıntıla
Ben pis hastaya bakmak zorunda değilim diyor yaa, manyak mıdır nedir.
bu mesaj size ait hanımefendi.
daha bir sürü bundan var.
bu mesaj size ait hanımefendi.
daha bir sürü bundan var.
seniinle seviyeli sekılde konusmanın cok zor oldugunu bildigim icin muhattap almak istemiyorum.
ama bak güzelim melodi dıgerının ınsanları asagılayıcı tavırlarına dayanamayıp öyle yazdı ceza alacagını zaten biliyordu.
ama melodi dısında o sekılde (salak gerizekalı vs) yazan bir arkadasımı ben de dahıl bul ve alıntıla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?