Ek olarak kaç kişinin 1 tane üyeliği var ?
ben üslup konusunda Kazen beyin kendisine torpil geçtiğini düşünüyorum.bizden beklenen kurallara uyma davranışını kendisi yerle bir edebiliyor...
kusura bakmasın ama...böyle düşünüyorum...
ben üslup konusunda Kazen beyin kendisine torpil geçtiğini düşünüyorum.bizden beklenen kurallara uyma davranışını kendisi yerle bir edebiliyor...
kusura bakmasın ama...böyle düşünüyorum...
kazen bey ceza puanlarımız brikip 100 olunca üyeliğimiz iptal oluyor sanırım yanlış anlamadıysam
peki cezalar silinebiliyormu süresi doldu falan diye bişeyler vardı tamda bilmiyorum yanlış yazmayayım
Bir de rica edeceğim hiç ceza almamış biri beni eleştirsin. Yoksa polemik adına yapılan sataşmalar keyifli olmuyor. Lütfen benim uslubumu, kabalığımı eleştirsin ama 3 üyeliği olan profili ceza dolu olan biri yazdımı pek dikkate alamıyorum.
0 ceza olsun ki söyleyecek söz bulamayayım....
Bir de rica edeceğim hiç ceza almamış biri beni eleştirsin. Yoksa polemik adına yapılan sataşmalar keyifli olmuyor. Lütfen benim uslubumu, kabalığımı eleştirsin ama 3 üyeliği olan profili ceza dolu olan biri yazdımı pek dikkate alamıyorum.
kesinlikle öyle sizin ceza aldığınız konuyu duyunca bundan iyice emin oldum millet özel hayata saldırıyor neler yazıyor kazen beyde konuda ama uyarı bile yapmıyor!işine nasıl gelirse öyleBence de istediğine cezayı kesiyor, istemediğine kesmiyorlar sanki.
Ben ufacık bir şey dedim bi konuda, 15 gün ceza aldım, biri "gelmeyeceğim siteye" diye konu açmış, ben de nolur gel yazmıştım.
Tamam dalga geçtim ama buna 15 gün ceza verilir mi ya?
Birileri neler neler yazar ama 2 gün sonra geri gelir.
Çok saçma bir işleyiş sistemi var bu ceza kısmının.
Bunun dışında hep tartışma yaratan bir üye 3 üyelik aldı üyeliklerini iptal ede ede...
Hiçbir şey denilmedi, göz yumuldu.
Buna göz yumulduğu ifade bile edildi üstelik.
Ben ise geçmişte üyeliğimi iptal edip yeniden üyelik aldığımda, 2.üyelikle giremezsiniz diye her defasında kendileri iptal ediyorlardı.
Bu nasıl açıklanabilir ki? En sonunda mesaj attım da söyledim, öyle kaldım.
Ayrıca Adnan Oktar'ın Kızları konumu kaldırıp açıklama yapmadınız.
O kızların fotoları nette dolaşıyor zaten. Ben açınca mı sorun oldu konuyu?
Bir sebep de göstermediniz üstelik sonrasında.
üç üyeliğim yok ama ceza aldım yazdıklarımı dikkate almazmısınız :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?