Bana ceza veren o yöneticinin..........

Kadın hakları günümüzü unutmadığınız için sevindim
Hiç ceza ve uyarı almadım
Sadece tek üyeliğim var

ben üslup konusunda Kazen beyin kendisine torpil geçtiğini düşünüyorum.bizden beklenen kurallara uyma davranışını kendisi yerle bir edebiliyor...

kusura bakmasın ama...böyle düşünüyorum...

ben üslup konusunda Kazen beyin kendisine torpil geçtiğini düşünüyorum.bizden beklenen kurallara uyma davranışını kendisi yerle bir edebiliyor...

Neden kusura bakayım ki ? İmzamda bu tavrımın sebebi çok net yazıyor....

Neden kusura bakayım ki ? İmzamda bu tavrımın sebebi çok net yazıyor....

kadın haklarını kutlarken aynı zamanda kadınlara karşı kullanılan bu sert üslup kafa karıştırıcı :44:

bari bu gün vurmayın Kazen, kendi günümüzde keyfimiz olsun...

kazen bey ceza puanlarımız brikip 100 olunca üyeliğimiz iptal oluyor sanırım yanlış anlamadıysam
peki cezalar silinebiliyormu süresi doldu falan diye bişeyler vardı tamda bilmiyorum yanlış yazmayayım

kazen bey ceza puanlarımız brikip 100 olunca üyeliğimiz iptal oluyor sanırım yanlış anlamadıysam
peki cezalar silinebiliyormu süresi doldu falan diye bişeyler vardı tamda bilmiyorum yanlış yazmayayım

6 aydan eski cezaları silme gündeme geldi.

valla ben şunu bilirim kazen bey istediğinize ceza veriyorsunuz isteyince görmüyorsunuz!ben geçen gün tartışmanın içerisindeyim bana yapılan terbiyesizliğe sizde şahit oldunuz.hani bana yöneltilen sizi bir doktor mu terk etti nedir bu acınız gibisinden yapılan terbiyesizlik ve bende bu durum karşısında demiştim ki bunu admine şikayet edeceğim demiştim ve sizinde yöneticilerden biri olduğunuzu bilmeden hatta sizde de o esnada konunun içindeydiniz.ama karşı tarafa ne bir uyarı yaptınız ne başka birşey .hatta karşı taraf birde yetmezmiş gibi dalga geçti benimle .bu gerçekten hiç hoş bir durum değildi.yönetici olarak bir uyarı yapmalıydınız.mune gerçekten gerektiği yerde anıında uyarırken sizden aynı ilgi ve adaleti göremedim.bunada ister ceza verirsiniz ister görmezsiniz yine.benim hayatım bu forum değil.hiiiiiç umurumda olmaz güler geçerim.gerçek hayatıma bakarım sanal birşey için hiç kafamı yoramam ne olacak... burdan ceza yesem neeee yemesem ne iyi akşamlar!

Son düzenleme:
Bir de rica edeceğim hiç ceza almamış biri beni eleştirsin. Yoksa polemik adına yapılan sataşmalar keyifli olmuyor. Lütfen benim uslubumu, kabalığımı eleştirsin ama 3 üyeliği olan profili ceza dolu olan biri yazdımı pek dikkate alamıyorum.

0 ceza olsun ki söyleyecek söz bulamayayım....

İlk taşı masum olan atsın diyorsunuz da,
siz taşı atarken hiç düşünmüyorsunuz...

bu arada hiç cezam yok ve tek üyeliğim var buyurun o zaman bir önceki yazdıklarıma

Bence de istediğine cezayı kesiyor, istemediğine kesmiyorlar sanki.

Ben ufacık bir şey dedim bi konuda, 15 gün ceza aldım, biri "gelmeyeceğim siteye" diye konu açmış, ben de nolur gel yazmıştım.
Tamam dalga geçtim ama buna 15 gün ceza verilir mi ya?
Birileri neler neler yazar ama 2 gün sonra geri gelir.
Çok saçma bir işleyiş sistemi var bu ceza kısmının.

Bunun dışında hep tartışma yaratan bir üye 3 üyelik aldı üyeliklerini iptal ede ede...
Hiçbir şey denilmedi, göz yumuldu.
Buna göz yumulduğu ifade bile edildi üstelik.

Ben ise geçmişte üyeliğimi iptal edip yeniden üyelik aldığımda, 2.üyelikle giremezsiniz diye her defasında kendileri iptal ediyorlardı.
Bu nasıl açıklanabilir ki? En sonunda mesaj attım da söyledim, öyle kaldım.

Ayrıca Adnan Oktar'ın Kızları konumu kaldırıp açıklama yapmadınız.
O kızların fotoları nette dolaşıyor zaten. Ben açınca mı sorun oldu konuyu?
Bir sebep de göstermediniz üstelik sonrasında.

Son düzenleme:

üç üyeliğim yok ama ceza aldım yazdıklarımı dikkate almazmısınız :44:

kesinlikle öyle sizin ceza aldığınız konuyu duyunca bundan iyice emin oldum millet özel hayata saldırıyor neler yazıyor kazen beyde konuda ama uyarı bile yapmıyor!işine nasıl gelirse öyle

Benim hiç cezam yok. Şimdiye kadar yaptığım yorumlarla ya da üslubumla ilgili hiç uyarı almadım. Tek üyeliğim var. Yorum yaptığım konularda, konu sahiplerine elimden geldiği kadar nazik olmaya çalışırım. Eğer konu sahibinin silkelenmesi, kendine gelmesi gerekiyorsa sert cümleler kurarım ama hakaret etmem. Bir kaç defa tartışma yaşadım elbette ama elimden geldiği kadar nazik olmaya çalıştım. Umarım başarmışımdır ve kimsenin kalbini kırmamışımdır..

Açıkçası sizin erkek olduğunuzu öğrendiğimde bu beni çok şaşırtmıştı. Adında bile KADIN kelimesinin geçtiği ve erkeklere yasak olan bu sitede erkek yöneticilerin olmasını doğru bulmuyorum. Bu nedenle bence görevinizi bir kadına devretmeniz gerekiyor. Naçizane fikrim.

Hiç ceza almadım evet ama bazen öyle konular açılıyor ve bazı üyeler bizleri öyle kışkırtıyor ki ne yapacağımızı şaşırıyoruz bilgisayar başında. Kimi özellikle olay çıkartayım da birkaç kişi ceza alsın düşüncesinde. Kimi de sahte konu açıp bizleri tahrik etme derdinde. Ve sizler konunun tamamını okumadığınız için tartışmayı kimin başlattığını bilemiyorsunuz doğal olarak. Bence bu çok büyük bir sorun. Çünkü bu nedenle tahrik edilen, kışkırtılan kişilere ceza veriliyor genelde ve bu haksızlık. Tartışmayı çıkaran kişinin de ceza alması gerekir. Hatta daha büyük bir ceza..

Benim en rahatsız olduğum üyelerden biri muklakukla mesela. Bir diğeri pembepınar. Muklakukla'yı şikayet ettim. Yaptığı birçok yoruma da cevap verdim.Kendisini, saygısızlığını çok eleştirdim. Çünkü amacı olay çıkarmak ve dalga geçmekti. Terbiyesizlikti. Bunu dile de getirdim. Ama bazı insanlar laftan anlamıyor ve bizlerde onlara kızdığımız için kendimizi tutamayabiliyoruz. Bunun sebebi kendi egomuzu tatmin etmek değil aslında, bir nevi bizi rahatlatan ve severek bir parçası olduğumuz bu forumun "kalitesini korumak".. Çünkü bu tip üyeler sadece bize değil, size de zarar verir. Madem şikayetçisiniz, o zaman lütfen konuların tamamını okuyun ve gerçekleri görün.

Bize özel bu günü kutlamanız çok güzel. Fakat sanırım eleştiriye katlanamıyorsunuz. Elbette bazı arkadaşlarımız hata yapmıştır, ceza almıştır, bir şey diyemem. Ama bu sizi eleştiremeyecekleri anlamına gelmez. Ya da birkaç tane cezası olan bir üyenin bütün cezaları hakettiği, hep haksız olduğu varsayımında bulunamazsınız. Sizde insansınız, sizde hata yapabilirsiniz. Bizi düşünüp incelik gösteriyorsunuz, ama üslubunuz kırıcı ve saygıdan uzak. Nasıl bir çelişki bu?

Biz burada birbirimize yoldaş oluyoruz. Birçoğumuz bu siteyi güzel amaçlar için kullanıyoruz ve arada takışsakta birbirimize destek oluyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kimseyle konuşamadığımız dertlerimizi açıyoruz birbirimize. Her ne kadar şahsıma yönelik bir saygısızlığınız olmasa da buradaki üyelerle bu şekilde konuşmanız beni çok rahatsız etti. İster kızın bana, ister düşüncelerime katılın ve samimi bulun. Bir şey diyemem. Size kalmış. Ama bu üslupla işiniz zor. Söylemeden edemedim.

Son olarak, lütfen forumdaki erkek üyelere bir çözüm bulun. Her ne kadar yasak dense de üye olup geliyorlar ve bu beni rahatsız ediyor. Eleştirilerimi dikkate alırsanız sevinirim.

Sevgiler,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…