'Allah belamı versin benim' die bir konu vardı , konu sahibibnin yazdıklarına karşlık boşan yoksa Allah belanı verir dedim ve banı yedim:)
çok şaşırdım ve sinirlendim açıkçası?
buyrun.
ben sizli bizli konuşurken verdiğiniz cevaplarla kimde seviye sorunu olduğunu açıkca ortaya koyduğunuzu düşünüyorum.
daha da cevap vermiyorum size.
'Allah belamı versin benim' die bir konu vardı , konu sahibibnin yazdıklarına karşlık boşan yoksa Allah belanı verir dedim ve banı yedim:)
çok şaşırdım ve sinirlendim açıkçası?
buyrun.
ben sizli bizli konuşurken verdiğiniz cevaplarla kimde seviye sorunu olduğunu açıkca ortaya koyduğunuzu düşünüyorum.
daha da cevap vermiyorum size.
sende abartmışsın kuzum,ban alman doğal o lafa.
kızlar fazla takmayın kafanıza.Kazen ne zaman bir konu açsa
polemiğe girip
birbirimize düşman oluyoruz
sonra da bazı konulara isimsiz yazılar bırakıp,sevmediğimiz insanın bunu anlamasını sağlamaya çalışıyoruz ( bunu yapanları farketmıyorum sanmayın)
gerek yok bunlara.buranın sahibi ''kazen'', burada onun kuralları geçerli ve işimize gelirse.
bakın benim ceza puanım 70 hiç ses ediyor muyum
nefesler diyaframdan sağlam bir şekilde alınıp verilsin.
'' Bir dokun,bin ah işit'' olmuş bu topik.Ama güzel olmuş.Ben de bir sürü soruma cvp buldum burda.
bunun da suçlusu ben mi oldum ?
bunun da suçlusu ben mi oldum ?
Çevir kazı yanmasınyazsana Kazen hakkında olumsuz düşüncelerini :26:ne cevabı buldun jelesec boşuna almış banları değil mi ?
Bugün 5 Aralık1934 Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verildiği gün.. Avrupadan bile önce verilmiş..Kadınlarımız bugünü bile hatırlamadı.
....................................
Buğun 5 Aralık1934 Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verildiği gün.. Avrupadan bile önce verilmiş..Kadınlarımız bugünü bile hatırlamadı.
.Öncelikle Kazen seninle birlikte olan kadın çok şanslı.Bu kadar kadının derdını dinlemek ,ilgilenmek.Kırmadan açıklama yapmak hiç kolay iş değil...
Sabrına hayranım..
O kadar erkek bu siteye acaba kadınlar ne istiyor diye merakından giriyor...
Yıllardır bu sitedesin artık kadınlar ne istiyor olayını çözmüşsündür herhalde..
Bende iki kez puan cezası aldım..Şuan puanım sıfır ama...
İkincisini siz verdiniz..Facebok reklamıydı..Ben safca yazmıştım..Kibarca hiç üşenmeden açıklama yaptınız...Çok takdir ettim..
Bazı fikirlerinizi beğenmesemde..Her görüşe her ırka her dine her insana saygınıza...Adaletinize hayranım....
Bu kadar kadının olduğu hemde sanal bir yer ancak bu kadar yönetilir...
Siz buyrun yazın yöneticiler diye başlık açtınız ben yazarken 20 sayfada..
Demek ki herkes memnun...
Kötü söz sahibinindir..Onun kişiliğini yansıtır.Sizde cevap verseniz ondan ne farkınız kalır..
Böyle düşünürseniz banlanmazsınız...
Bunu kimse hatırlmadı.... İlk mesajımda verdim oysa.... 8 Martı herkes biliyor ama 5 Aralık ki esas bugün esastır bundan kimsenin haberi yok.
Çevir kazı yanmasınyazsana Kazen hakkında olumsuz düşüncelerini :26:ne cevabı buldun jelesec boşuna almış banları değil mi ?
Kazen hakkında olumsuz düşünce mi? Gayet olumlu ve uyumluyum Kazen bey ile.Allaha şükür tek bir cezam bile yok.Lütfen çelişkili sözlerle Kazen bey in aklını karıştırmayınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?