Bana ceza veren o yöneticinin..........

'Allah belamı versin benim' die bir konu vardı , konu sahibibnin yazdıklarına karşlık boşan yoksa Allah belanı verir dedim ve banı yedim:)
çok şaşırdım ve sinirlendim açıkçası?

Bu 2012'nin en komik banı kabul edilsin :))))

buyrun.
ben sizli bizli konuşurken verdiğiniz cevaplarla kimde seviye sorunu olduğunu açıkca ortaya koyduğunuzu düşünüyorum.
daha da cevap vermiyorum size.

bana cevap verilecek durumun yok cunku ne oncekı tartıstıgımız konuda ne de bu konuda hakarete varan cumleler kullanmadım kullanmam da.
ben 2 kez ban yedım bırı farzetki topgıne munenın adaletıne guvendıgımı acıkca soyledıgım ıcın(ki kkdakilere yonelık yazılmamalıymıs)
digerı de natlus konusunda koydugum smilelerden dolayı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
'Allah belamı versin benim' die bir konu vardı , konu sahibibnin yazdıklarına karşlık boşan yoksa Allah belanı verir dedim ve banı yedim:)
çok şaşırdım ve sinirlendim açıkçası?

sende abartmışsın kuzum,ban alman doğal o lafa.

Biz seviyoruz da noluyor ? Burdan Hindistan'a yol.

buyrun.
ben sizli bizli konuşurken verdiğiniz cevaplarla kimde seviye sorunu olduğunu açıkca ortaya koyduğunuzu düşünüyorum.
daha da cevap vermiyorum size.

bu arada lady cedarın yorumunu unutmusum özür dilerim bu yuzden
simdi gordum

kızlar fazla takmayın kafanıza.Kazen ne zaman bir konu açsa
polemiğe girip
birbirimize düşman oluyoruz
sonra da bazı konulara isimsiz yazılar bırakıp,sevmediğimiz insanın bunu anlamasını sağlamaya çalışıyoruz ( bunu yapanları farketmıyorum sanmayın)
gerek yok bunlara.buranın sahibi ''kazen'', burada onun kuralları geçerli ve işimize gelirse.
bakın benim ceza puanım 70 hiç ses ediyor muyum

nefesler diyaframdan sağlam bir şekilde alınıp verilsin.

bunun da suçlusu ben mi oldum ?

benim cezaları hiç masaya yatırmayalım. bazılarını hak ettim, sınırlarını zorluyorum

ama yazmazsam içimde kalacak. bi keresinde Curly beni banlamıştı ne uzun cezalardı öyle.. adam msj alımını kapatmış kimseyle muhattap değil

msj atıp soramadım bile

bari yazayım kurtulayım: banı anladım da insan o kadar uzun ceza verir mi yahu?

'' Bir dokun,bin ah işit'' olmuş bu topik.Ama güzel olmuş.Ben de bir sürü soruma cvp buldum burda.

Çevir kazı yanmasın yazsana Kazen hakkında olumsuz düşüncelerini :26:ne cevabı buldun jelesec boşuna almış banları değil mi ?

Buğun 5 Aralık1934 Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verildiği gün.. Avrupadan bile önce verilmiş..Kadınlarımız bugünü bile hatırlamadı.

.Öncelikle Kazen seninle birlikte olan kadın çok şanslı.Bu kadar kadının derdını dinlemek ,ilgilenmek.Kırmadan açıklama yapmak hiç kolay iş değil...

Sabrına hayranım..

O kadar erkek bu siteye acaba kadınlar ne istiyor diye merakından giriyor...

Yıllardır bu sitedesin artık kadınlar ne istiyor olayını çözmüşsündür herhalde..

Bende iki kez puan cezası aldım..Şuan puanım sıfır ama...

İkincisini siz verdiniz..Facebok reklamıydı..Ben safca yazmıştım..Kibarca hiç üşenmeden açıklama yaptınız...Çok takdir ettim..

Bazı fikirlerinizi beğenmesemde..Her görüşe her ırka her dine her insana saygınıza...Adaletinize hayranım....

Bu kadar kadının olduğu hemde sanal bir yer ancak bu kadar yönetilir...

Siz buyrun yazın yöneticiler diye başlık açtınız ben yazarken 20 sayfada..

Demek ki herkes memnun...

Kötü söz sahibinindir..Onun kişiliğini yansıtır.Sizde cevap verseniz ondan ne farkınız kalır..
Böyle düşünürseniz banlanmazsınız...

Bugün 5 Aralık1934 Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verildiği gün.. Avrupadan bile önce verilmiş..Kadınlarımız bugünü bile hatırlamadı.
....................................

bu ayrıntıya kimse takılmadı değil mi ?

vay be hiç bu açıdan bakmamıştım hakikaten bir erkek olarak kadınları
epey anlamış olsa gerek bu karşı cinsle olan ilişkileri ne kadar geliştirir değil mi
Erkeklerkulübü diye site kursam yönetsem ben de onları anlayabilirmiyim

ama erkekler dertlerini bizim gibi paylaşıp çözüm ararlar mıki

Bunu kimse hatırlmadı.... İlk mesajımda verdim oysa.... 8 Martı herkes biliyor ama 5 Aralık ki esas bugün esastır bundan kimsenin haberi yok.

bende yeni öğrendim böyle faydalı bilgiler de öğrenmiş oluyoruz K.K. dan bu gün bir tane daha öğrendim mesela bu yaşa kadar duymadığım bir kelime idi

Çevir kazı yanmasın yazsana Kazen hakkında olumsuz düşüncelerini :26:ne cevabı buldun jelesec boşuna almış banları değil mi ?

Kazen hakkında olumsuz düşünce mi? Gayet olumlu ve uyumluyum Kazen bey ile.Allaha şükür tek bir cezam bile yok.Lütfen çelişkili sözlerle Kazen bey in aklını karıştırmayınız

Konuyu, konuşulanları pek anlamadım... Buraya gelip sorunlarımızı, sorularımızı paylaşıyoruz en önemlisi mahremiyet...
Bunu zedeleyecek çakma üyeler yada patavatsız insanlar hak ettiği şekilde uzaklaştırılmalı ya da ceza almalı.
Ben sanırım hiç ceza yada uyarı almadım aldıysam da fark etmemiş olmalıyım
Mesajla mı bildiriliyor, siteye mi girilmiyor bilmiyorum. Ama haksız yere böyle bir şey yaşarsam yada yaşatıldığını fark edersem siteye bir daha girmezdim herhalde, olur biterdi.

Kazen hakkında olumsuz düşünce mi? Gayet olumlu ve uyumluyum Kazen bey ile.Allaha şükür tek bir cezam bile yok.Lütfen çelişkili sözlerle Kazen bey in aklını karıştırmayınız

Aman aman Allah uyumunuzu bozmasın:))

Attığı özel mesajı unuttun galiba neyse ortalığı karıştırmayayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…